Ahojte, zháňam kadejaké materiály k svadbe - formát PSD
Rôzne pozvánky, oznámenia, menovky k svadobnému stolu a pod...
Googlim tri dni a nič rozumné vygoogliť nemôžem. Všetko, čo vygooglim je vektorové, ja však potrebujem PSD, lebo s ilustratorom robiť neviem a grafik nie som
Materiály k svadbe
Re: Materiály k svadbe
A prave to je ten problem, ze ty to neovladas a tieto veci robia vacsinou vo vektoroch, kvoli naslednej uprave (zvacsovanie, zmensovanie, tlac). A na co je vlastne tu na fore dalsia tema o oznameni na svadbu a Photoshope?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ja som si spravil oznamenie aj pozvanku pekne sam a nepotreboval som ziadny extra program..dokonca aj etikety na flase 
-
audiotrack
VIP
asi by si sa mal zamerať skôr na svoju predošlú tému: konvercia-ai-do-psd-t195949.html
v psd asi nič rozumné nenájdeš. Takéto printové veci sa robia vo vektoroch. A neviem či má zmysel to prerábať do psd, to sa radšej rovno nauč upraviť to v tom AI. Inak ak to chceš na svadbu, daj si to spraviť profesionalovi. Pri tej sume za svadbu, alebo aj pri sume za tlač a rozposielanie, je nejaká editácia grafikom zanedbateľná položka. A určite to oceníš. Takto si budeš búchať hlavu o svadobný stôl aké je to škaredé, rozmazané a rozrastrované
v psd asi nič rozumné nenájdeš. Takéto printové veci sa robia vo vektoroch. A neviem či má zmysel to prerábať do psd, to sa radšej rovno nauč upraviť to v tom AI. Inak ak to chceš na svadbu, daj si to spraviť profesionalovi. Pri tej sume za svadbu, alebo aj pri sume za tlač a rozposielanie, je nejaká editácia grafikom zanedbateľná položka. A určite to oceníš. Takto si budeš búchať hlavu o svadobný stôl aké je to škaredé, rozmazané a rozrastrované
Ok, ibaže nepoznám nijakého grafika... schopného
-
audiotrack
VIP
daj si do googlu grafické štúdio a pripíš svoje mesto, a určite ti ich nájde niekoľko. Navyše takéto veci, sa dajú riešiť aj mimo mesta, zadáš objednávku, pošlu návrh, ak si spokojný dáš si vytlačiť a prídu ti domov hotové oznámenia. Tým pádom nemusíš hladať iba grafické štúdia, ale rovno si daj do googlu niečo ako svadobné oznámenia a vyber si z bohatej ponuky
Ktora zena si chce vziat nemehlo ako si ty? Vsak otvor Google a napis tam: vyroba svadobnych oznameni
Najlepšia žena na sveteheker napísal:Ktora zena si chce vziat nemehlo ako si ty? Vsak otvor Google a napis tam: vyroba svadobnych oznameni