Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
moni19
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa moni19 »

p4oLO napísal:no u mna je to biola(A), chemia(A), slovina(B), anglina(B) ... ale velky strach mam zo sloviny z toho testu co ma byt ... a potom snad medicina ... len neviem ci si mam dat aj poistku na nejaku skolu kde ma vezmu bez skusok ( nie zeby som si neveril ale nahoda je svina :D ) ...
pre istotu si nejaku daj,treba sa poistit...ja som si dala napriklad biologiu v nitre na UKF a zobrali ma tam bez prijimaciek
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

p4oLO napísal:no u mna je to biola(A), chemia(A), slovina(B), anglina(B) ... ale velky strach mam zo sloviny z toho testu co ma byt ... a potom snad medicina ... len neviem ci si mam dat aj poistku na nejaku skolu kde ma vezmu bez skusok ( nie zeby som si neveril ale nahoda je svina :D ) ...
Daj si radšej poistku niečo bez prijímačiek, ak môžem poradiť. Dvojitá radosť bude, ak ti prijde naprv papier, že ťa prijímajú bez prijímačiek a druhá, keď ti prijíde rozhodnutie, že ťa berú, kam si robil prijímačky. :)
//moni19 ma predbehla :)
p4oLO
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa p4oLO »

nj thx asi si niekde tu poistku dam :) ... a rad by som sa este spytal kde by ste mi poradili ist na medicinu ??? lebo neviem kde si mam dat lebo ked si dam viac tak sa asi terminy budu miesat ... zatial si urcite dam len do kosic ...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

No ja som si dala do Martina, Blavy na UK a SZU a do Brna a krylo sa mi SZU a Brno. Do Košíc som si nedala, je to ďaleko.
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

ja som si davala do blavy a do martina a nakoniec som ostala v martine :) som tu spokojna ale zalezi to aj na tom,kde byvas...aby ti cesta netrvala moc dlho.ja to mam 3 hodiny a niekedy uz nadavam :D
sliaCan
Expert
Expert

Príspevok od používateľa sliaCan »

SJ , AJ, NJ a MAT

kam na vysoku?co by ste odporucili:D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

sliaCan napísal:SJ , AJ, NJ a MAT

kam na vysoku?co by ste odporucili:D
prekladatelstvo a tlmocnicstvo ;)
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

ja maturujem z SJ, AJ, D and Geo :wink:
mohli by ste sem pripadne postnut nejake maturit temy z Sj :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

heh maturita=formalita ? bodaj by ... maturujem zo SJ, AJ a odbornej casti ktora zahrna Elektrotechniku, Strojníctvo, Mechatroniku a zevraj aj Automatizáciu a Kontrolu a meranie ... automatizaciu este ako tak berem ale maturovat z KOm je najvacsia hlupost aku som kedy pocul, naco komu bude v dnesnej dobe merania na 3D meracich automatoch meranie pomocou sinusovho pravitka ? :-) ... jo a este maturujem dobrovolne z MAT ... samozrejmä vsetko na urovni B ... Zo slovenciny som jasny, takze jasne B, z matiky som jasny a chem len skusit, lebo mi moze pomoct na vysku, jasne B, z angliny sice mam na A, ale som lenivy jak voš, takže B, na techniku pocitam aj tak nikoho neoslnim s maturitou A z AJ :-) ... technicka cast samizda ani neni delena na urovne, tam je proste zaklad ktory mas vedet a od tvojich vedomosti sa odrazi znamka :-) ...
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

tento vikend mam za sebou stuzkovu a teraz uz ma nic ine necaka len MATURITA... tak sa bojim...... ach jaj a horsie je ze sa to bude len a len stupnovat.....
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

fuh,ja mam maturitu az o rok :roll: :roll: SPS Stavebna :lol: akoze bojim sa :cry: :(
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

jin napísal:Minuloroční maturanti dali 46 strán diskusie, čo my tento rok?? :P
U mňa figurujú: SJ, AJ, NOS, DEJ...
no ja to tipujem tak na tých 35 strán :wink:

ale k téme... u mňa to sú: SJ, NJ, POE, UČT :smt037
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

MAT,INF,ANJ,SJL....
to bude radosti...
turtlak69
Guru
Guru

Re: správa

Príspevok od používateľa turtlak69 »

J.O.S.E napísal:tuším by som to mal mať doma po bratovi, lenže nam učitelia hovoria že teraz sa to všetko bude meniť teda tie okruhy takže neviem či to ma nejakú dôležitu hodnotu, inak neviem či su tie otázky rovnaké pre všetký školy ja chodim na obchodnú akadémiu a vrajže už dva či tri roky boli totožne temy ale ževraj sa teraz to ma meniť - tak z toho nevie vyjsť ani herkopater :D
otazky by mohli byt rovnake pre vsetky skoly. kiez by to tak bolo. z minuleho roka mam plno materialov. ale chcelo by to presne namieru spravene otazky na tento rok. to by bola radost sa ucit :D teda urcite lepsie ako hladat a vyberat a upravovat a nakoniec dufat, ze je to uz dobre :D
btw v prilohe prvych par tem na SJL (ak by mal niekto zaujem porovnat) :)
Prílohy
temy
temy
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

VAMPIRKA_XY napísal:to Sepiroth:
aj my sme mali na gympli alternativny ucebny plan...pamatam si, ze som hresila ako pohan, ked som sa v tretiaku na polroku dozvedela, ze mam tyzden na to, aby som si navolila predmety :D Tiez nam tvrdili, ze to bude nezavazne, ze to je iba pre taky predbezny prehlad, ale mal si ich vidiet, ked sme si to na zaciatku stvrtaku chceli pomenit, to robili poriadny cirkus :? Ale s odstupom casu mozem prehlasit, ze AUP je to najlepsie, co mi nas gympel mohol dat, neviem si to vynachvalit. Je to vyborna priprava na prijimacky, teda aspon na nasej skole.

A inak, s tymi predmetmi by si mohol skusit aj pravo, nie?
ja na to nenadávam, cfelkom sa mi ten AUP páči, len keby som mohol vypúšťať predmety už v tretiaku, bolo by to ideálne a aj logické....
hej, mohol, ale právo ma ABSOLÚTNE neláka. Ani najmenej.
inak, ako ste na tom s úrovňou? Lebo ja som z toho úplne mimo, nemám šajnu akíé budú na mňa kladené nároky, z čoho si mám dať A z čoho B, čo to vlastne znamená, alebo ísž zo všetkého na A....
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Sepiroth napísal:ja na to nenadávam, cfelkom sa mi ten AUP páči, len keby som mohol vypúšťať predmety už v tretiaku, bolo by to ideálne a aj logické....
hej, mohol, ale právo ma ABSOLÚTNE neláka. Ani najmenej.
inak, ako ste na tom s úrovňou? Lebo ja som z toho úplne mimo, nemám šajnu akíé budú na mňa kladené nároky, z čoho si mám dať A z čoho B, čo to vlastne znamená, alebo ísž zo všetkého na A....
Vraj v tom nie sú nejaké výrazné rozdiely či máš A alebo B taký najmarkantnejší rozdiel je asi v tom že ná Bčku máš v ústnej časti 2 otázky namiesto troch čo podľa mňa nie je nič moc ale každý musí posúdiť podľa svojich možností. V písomnej v SJL nie je žiadny rozdiel a v jazykoch asi len v rozsahu takže na čo si dávať B...
Na druhej strane sú školy ktoré tieto veci zohľadňujú a ľudia sa na ne môžu dostať len vďaka tomu že maturovali z nejakého profilového predmetu na úrovni A.. A niektorí ľudia (vrátane mňa) si len potrebujú poštekliť ego tým že na vysvedčení majú napísané bezvýznamné A ktoré nehrá žiadnu rolu :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

neučte sa, strácate čas... pokiaľ ste celú strednú neprešľahali koncentrovaným koksom tak to spravíte.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

jojoj, uplne sa mi az cnie za stvrtym rocnikom a maturitou, ja som mal minuly rok a staci sa trocha ucit a ide to samo, ucitelia dost pomahali. Som zvedavy ci tento rok uniknu nejake temy :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Frco napísal:jSom zvedavy ci tento rok uniknu nejake temy :)
ak nie, tak sme nahrati :D to by bolo fakt "nefer" keby akurat tento rok nic neuslo :D
Napísať odpoveď