Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
moni19
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa moni19 »

no napriklad ja som o temach nemala minuly rok ani sajnu a potom,ked sme dopisali sloh,tak nam profesorka povedala,ze to vsetko bolo na nete...ale ja som to nejak nezaregistrovala a bolo nas takych viac :D
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

VAMPIRKA_XY napísal:akoze, ved ani minuly rok nic neuniklo , teda respektive uniklo takych 100 "zarucenych tem" :D
tesne pred maturami uz boli temy vonku a aj sedeli ;)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... tak sa nato spolahni ...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

matura je dokopy trapna hovadina okolo ktorej kazdy robi rozruch.
nazabijajte ma. tomexx vie aky som bol vyklepany cez akademicky. ale stres nemal opodstatnenie.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

pridam sa do diskusie... idem z M,INF,SJ a AJ... INF,AJ na Acko, ostatne 2 B... uvidime co to bude ale profky nas akoze statocne nicia uz teraz :(
axXis napísal:MAT,INF,ANJ,SJL....
to bude radosti...
no to bude... ktovie preco :D:D na skolu kam? Blava/Brno informa? :D

// dnes su to 2 roky co som tuuuuu... a za 730 dni som dal 730 prispevkov... no vtipne celkom,nie? :D:D
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

jackb napísal:matura je dokopy trapna hovadina okolo ktorej kazdy robi rozruch.
nazabijajte ma. tomexx vie aky som bol vyklepany cez akademicky. ale stres nemal opodstatnenie.
neda mi nez nesuhlasit... ako maturita je drobnost, ale ked pojdete na vysku, tak budete mat takuto "maturitu" na konci kazdeho semestra, a vacsinou aj z viac nez styroch predmetov :wink:
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Mek napísal:neda mi nez nesuhlasit... ako maturita je drobnost, ale ked pojdete na vysku, tak budete mat takuto "maturitu" na konci kazdeho semestra, a vacsinou aj z viac nez styroch predmetov :wink:
BAH, ani nespominaj
a k tym temam: to vzdy uniknu temy, ale 99% je "fan-made" :lol: ale ak sa trafis na to 1% tak si proste lucker :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Mek napísal:neda mi nez nesuhlasit... ako maturita je drobnost, ale ked pojdete na vysku, tak budete mat takuto "maturitu" na konci kazdeho semestra, a vacsinou aj z viac nez styroch predmetov :wink:
kamo, po 3 mesiacoch ti poviem, ze radsej vysoku a tuto stupidnu pracu. stres a vytazenie su s maturou neporovnatelne.
takze vsetkym maturantom: ucte sa na maturu a na primacky najlepsie ako mozte, lebo pracovat v zahranici nieje vobec ruzove.
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

hmm.. ohladom SJ, nam dala slovencinarka cosi, co udajne mame vediet.. je tam 20 autorov a k nim jedno dielo.. Ze sa to proste musime naucit.. a sme sa jej spytali, ze ak naaahodow by sme na ustnej odpovedi nevedeli nic ,ale vedeli sme cosi z tychto diel, ze ci by sme presli.. iba tak naznazila, ze njeco take.. Ako teras si to trosku spracovavam tie diela.. Tak, aj sa to asi naucim..dufam, ze mi to kusok pomoze.. ak cete, tak vam hodim zoznam tych autorou a diel.. :).. a chodim na elektro..:P
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Maki napísal: no to bude... ktovie preco :D:D na skolu kam? Blava/Brno informa? :D
No, prihlasky si idem podat na Zilinsku univerzitu, do Blavy a do Ostravy. Najradsej by som siel, ale do tej Ostravy, uvidime co ukaze matura a prijimacky
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

cinges napísal:hmm.. ohladom SJ, nam dala slovencinarka cosi, co udajne mame vediet.. je tam 20 autorov a k nim jedno dielo.. Ze sa to proste musime naucit.. a sme sa jej spytali, ze ak naaahodow by sme na ustnej odpovedi nevedeli nic ,ale vedeli sme cosi z tychto diel, ze ci by sme presli.. iba tak naznazila, ze njeco take.. Ako teras si to trosku spracovavam tie diela.. Tak, aj sa to asi naucim..dufam, ze mi to kusok pomoze.. ak cete, tak vam hodim zoznam tych autorou a diel.. :).. a chodim na elektro..:P
napis aj presne aka elektro to je :) a samozrejme mozes to sem aj hodit. myslim, ze nikto ta neukamenuje za to :) warez to predsa nebude :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

No tak ja idem tento rok tiez maturovat...kolkej radosti.

SJ-B
AJ-A
NOS-A
DEJ-A

A prihlasky si davam na pravnicku fakultu na Trnavskej univerzite, na Komenskeho(aj ked tam nedavno zmenili prijimacie konanie, nebudu testy ale bude sa brat cisto pdola znamok...moje sance klesli, ale tak skusim) a na Bratislavsku vysoku skolu prava.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Vigor napísal:No tak ja idem tento rok tiez maturovat...kolkej radosti.

SJ-B
AJ-A
NOS-A
DEJ-A

A prihlasky si davam na pravnicku fakultu na Trnavskej univerzite, na Komenskeho(aj ked tam nedavno zmenili prijimacie konanie, nebudu testy ale bude sa brat cisto pdola znamok...moje sance klesli, ale tak skusim) a na Bratislavsku vysoku skolu prava.
Na tej komenského to takisto bolo aj minulý rok - že sa má brať podľa priemeru, ale nakoniec ajtak boli normálne príjmačky. Inak okrem tej Trnavy sa zrejme vidíme na oboch ďalejmenovaných školách :wink:

VAMPIRKA_XY: Máš skúsenosť? Poďel sa - zajímalo by ma to.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

jin Trnavu mam preto, ze je to blizko, tych par sto metrov a su na tu fakultu naozja dobre ohlasy. Ale stejne chcem ist na nu asi najmenej, takze mozno sa uvidime :) . K tej Komenskeho, pochybujem, zeby tento rok spravili normalne prijimacky.

K tej BVSP. Napis skusenosti, mam znamych co na tej skole su a naopak si ju velmi chvalia, poznam cloveka co tam uci a s nim som sa o nej tiez rozpraval a mal na nu velmi dobr nazor. Takze som zvedavy, preco mas Ty taky nazor aky mas, lebo vlastne si prva co ma na tu skolu negativny nazor :) .
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

No na BVSP som počul blbé ohlasy už aj ja - väčšinou typu, že tam chodia decká zbohatlíkov, ktoré inam nezobrali / nechcelo sa im robiť normálne príjmačky, prípadne preto, že v rodine z nich chceli mať prívnikov. Avšak nič objektívne, čo sa týka kvality školy, alebo výučby som nepočul, tak som zvedavý aj ja...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Tak take ohlasy som pocul presne aj ja, ale podobne ako Ty, som narazal na nieco objektivne, co sa tyka kvality vyucby, vyucijucich a podobne.

Pre priklad, ta moja znama co ju spominam v predchadzajucom prispevku. Zobrali ju do Trnavy, na Komenskeho, do Brna a na BVSP. Vybrala si BVSP a vobec nelutuje.
agy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa agy »

aby sa neodbocovalo od temy ...
takze mna to caka tento rok a je to .. : ANJ, SLJ, MAT, INF ... vsetko B-cka
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Co maturanti, tesite sa pomaly na predkrm v podobe pisomnych maturit :) ?
Nam dnes akurat vyvesili kde maturujeme a s kym.

Aj sa niekto uz poctivo na maturu uci? Ja prilis nie, teda z angliny mame prebratych na seminaroch asi 16 tem, to je pohoda, na NOSke asi 12 tem, na dejepise asi 14 a na SJ len 6 tem...

Inak...snad je Vam jasne, ze tato tema sa o par mesiacov premeny na pramen podpory a porozumenia, miestom kde chcem citat aka je to pohoda a ako to zvladnem. A ze vsetko stiham...Dakujem.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Vigor napísal:Inak...snad je Vam jasne, ze tato tema sa o par mesiacov premeny na pramen podpory a porozumenia, miestom kde chcem citat aka je to pohoda a ako to zvladnem. A ze vsetko stiham...Dakujem.
A nie je to tak?...A tá fráza: maturita - formalita je podľa mňa pravdivá...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

No my sme tiez robili z Aj teraz nejake cvicenia z minulorocnych maturit a plny pocet sa nazbieral, cize podobne na tie pisomne sa prilis ucit neplanujem.

Sagittariaus: Vies co, poviem Ti po istom case :) . Ale chcem verit, ze hej. Ale tak vies, ked pred Teba navalia vsetky tie maturitne otazky, tak si zacnes vraviet, ze to vsekto nebudes vediet...ono ja som z tych co to beru v pohode, su ludia u nas co dost stresuju uz teraz. Mozno ma to chyti v takej miere neskor ale snad nie.
Napísať odpoveď