Maturita
NO ja maturujem tiez tento rok, idem z Aj (A), Sj (B), M (B), Inf (B), celkovo sa velmi neucim, ale mam strach z Literatury, je toho kvantum a cele tri roky som sa tomu velmi nevenoval a teraz je toho kusa viacej... Tak dufam ze to dam, len uz tretieho juna chcem byt vo francuzsku a neplanujem sa vracat v septembri...
-
NumBer_One
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Sagittarius
Guru
-
Vesper
Professional
Písomných sa absolútne nebojím pretože tam v podstate o nič nejde a podľa ukážok čo som videl to musí spraviť aj absolútny idiot. Citujem nášho slovenčinára: "Písomná maturita zo SJL je spravená tak aby zmaturovala aj inteligentnejšia opica"..
Okrem toho aj tak je podstaný výsledok ústnych pred ktorými mám vačší rešpekt. Čo sa týka našej prípravy v škole na maturitu tak z ANJ máme prebratých asi 10 tém, z FRJ asi 6, akurát MAT ideme celkom v normálnom tempe.. Ale celkovo si myslím že keď človek vie jazyk tak po tej niekoľko minútovej príprave sa to dá zvládnuť aj bez ťažkej prípravy aj keď ťažšie.. Ale na písomné sa celkom teším, predsa len trochu adrenalínu neuškodí 
s tym musim jednoznacne suhlasitmi-chau napísal:aj dement zvladne ked sa bude cez akademicky svedomite snazit
maturoval som pred 2 rokmi zo SJ (B), AJ (B), MAT (A), INF (B) a GEOG (A) - najviac som mal respekt (nie strach!) pred SJ a AJ, ale nakoniec to boli predmety ako ostatne - trosku sme pokecali s ucitelmi a sem-tam bola aj haluz
cez akademicky som sa ucil prakticky len literaturu - chcel som si pozriet este pascal, ale zhodou okolnosti mi akurat vyhorela maticna...
z AJ som si raz precital tie temy z knihy "Nova maturita z AJ" a v pohode som dal na 2...a to som este na polroka skoro prepadol
GEOG - tam nebolo nic specialne..dost veci som si pamatal z hodin + na vacsinu stacilo mat vseobecny prehlad...
MAT - tu nebolo o com..moja domena..nikdy som sa to neucil...
takze asi takto - mili maturanti, nemate sa coho bat
good luck
-
pinacolada
Guru wannabe
Minuly rok na pravnickej fakulte UK boli od zaciatku prijmacky na zaklade vysledkov testov, zostavenych zo zbierky okruhu otazok. Tento novy system (ne)prijimacich skusok zaviedli az tento rok a menit sa na nom uz nic nebude. Mozes si to overit aj na oficialnej stranke Praf UKjin napísal:Na tej komenského to takisto bolo aj minulý rok - že sa má brať podľa priemeru, ale nakoniec ajtak boli normálne príjmačky. Inak okrem tej Trnavy sa zrejme vidíme na oboch ďalejmenovaných školách
-
ROKI49
Medium Professional
joj tak vam zavidim,zopakoval by som si to bola to malina, i ked som mal v gatiach dost nasrate, zavidime vam, prazdniny po mature bolo to naj v zivote, 4 mesiace volna.......a este stav psychickeho uvolnenia, mne ta euforia trvala do augusta, mozno preto som si to tak uzil, trochu sa poucte ale inak si uzivajte, maturitny rocnik je to naj co moze byt ak je dobra parta
-
Godfather
Medium Star
jj svata pravda .... ak sa aspon trochu seriozne k tomu postavite a primerane sa poucite tak neni problem a uvidite ako vam ucitelia budu pomahat a ten pocit po poslednej skuske .....kraaaasaaa ... zavidim to ..cel by som to prezit znova vychutnajte si jedno z najkrajsich obdobi vasho zivotaROKI49 napísal:joj tak vam zavidim,zopakoval by som si to bola to malina, i ked som mal v gatiach dost nasrate, zavidime vam, prazdniny po mature bolo to naj v zivote, 4 mesiace volna.......a este stav psychickeho uvolnenia, mne ta euforia trvala do augusta, mozno preto som si to tak uzil, trochu sa poucte ale inak si uzivajte, maturitny rocnik je to naj co moze byt ak je dobra parta
http://www.statpedu.sk/buxus/generate_p ... age_id=315stanulik napísal:na buduci pondelok ma caka generalna skuska z matematiky... heh bude sranda
tak co nemate nikto minulorocne maturitne zadania z matiky a z nemciny ??