Maturita
prekvapuje ma, ze pisomne maturity su za dverami a tato tema je uplne mrtva. aby som nebol OT:
maturujem z odboru, sloviny, matiky, angliny, praktickej casti
teraz v marci na mna caka pisomna cast z matiky, sloviny, angliny. pisomnych sa dokopy vobec nebojim (ani neviem preco). matiku pravdepodobne nespravim, co mi je dokopy uplne jedno kedze na vyske (fhi.sk) nepozaduju maturitu z matiky.
maturujem z odboru, sloviny, matiky, angliny, praktickej casti
teraz v marci na mna caka pisomna cast z matiky, sloviny, angliny. pisomnych sa dokopy vobec nebojim (ani neviem preco). matiku pravdepodobne nespravim, co mi je dokopy uplne jedno kedze na vyske (fhi.sk) nepozaduju maturitu z matiky.
mno jo - za dverami... dpc matiku sme dnes pisali z roku 2006 ale len 22 prikladov... akoze mal som 50% a bol som rad... a potrebujem aspon 56 aby ma vzali na FEI STUBA bez prijimaciek... sa budem musiet posnazit
angliny sa nebojim a slovina... uvidime.. ale matika je pre mna nocna mora dako teraz.. si nic nepamatam
angliny sa nebojim a slovina... uvidime.. ale matika je pre mna nocna mora dako teraz.. si nic nepamatam
-
ANONYMKA17
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
z coho maturujes napr. ty?Maki napísal:ako z coho... z matiky bola 2006 pomerne vpoho...
ja mam M,AJ,Ekonomika -Acka
z matiky som videl minulorocne no a 33 percent musi naskrabat kazdy
z angliny mam teraz pred sebou z 2006 a je o dost tazsi ako minulorocny ale tiez je zvladnutelny
Sj.. tohto sa troska obavam.. pozrel som si cvicnyy test B-urovne no a nie tazke.. ale zo SJ som tupy, hlavne Lit., jazyk viem..
//ak nevyjde matura tak budem bodybuilder, zatial mi to ide nie? vid môj avatar
ja mam SJ a M - B a Inf a AJ - A ... akoze slovinu externu dako zbucham aj so slohom, internu sa naucim... anglina NP... informa NP(dufam) a matika - ja potrebujem z externej 56%.. aby ma aspon na FEIku do blavy bez prijimaciek vzali... a 56% sa predsalen s mojimi vedomostami z matiky skrabe tazsie ako 33% ... test z 2007 si idem kuknut zajtra, dneska uz nemam sil na to, ale urco bol 2006 tazsi ako 2005 - to som vypocital bez problemov na 85%...
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nieje pravda. A uroven ma daleko tazsi monitor a na ustnej casti ma viac o ucivo stvrteho rocnika, ktore v B urovni uplne vypada...tomek00 napísal:Maki: preco si si daval z matiky B-cko? co som videl porovnania tak dost prikladov je rovnakych na A urovni a aj B urovni..
na aku skolu chodis?
mne triedny pred par mesiacmi povedal ze je lepsie chytit horsiu znamku z A ako lepsiu z B.. neviem co je na tom pravda ale mozno to ma nieco do seba...
Dalsia vec je taka, ze napr. Ceske skoly vobec neberu do uvahy ci mas A alebo B...
tak si mal hned povedat ze GAS...(ja som GJGT), tak to viem preco BMaki napísal:na GAS... co ja viem... to je u mna nejak tak v psychike ze Acko si dam z toho z coho si verim... niektore priklady co nam triedna vravela ze toto je len pre Acko mi vlasy dupkom stavali ked som videl
ale napriklad viem ze nejake predmety ako napr. taka biologia B mas len dve otazky a A ma tri otazky... cize velky rozdiel nie jeaxXis napísal:Nieje pravda. A uroven ma daleko tazsi monitor a na ustnej casti ma viac o ucivo stvrteho rocnika, ktore v B urovni uplne vypada...
Dalsia vec je taka, ze napr. Ceske skoly vobec neberu do uvahy ci mas A alebo B...
nie som si isty velmi tym poctom ale viem ze rozdiel je len v jednej otazke
a nemyslim ze nejaky brutalny rozdiel mezdi tymito urovňami.. B je skorej pre nizsi typ skôl ako SOU kde sa tym predmetom tak nevenuju, cize gymnazisti by si mohli davat Acka.. toť môj nazor
tomek00: zabudni, hokej prehrate, minuly rok bola nahoda...
btw: to ze uroven matiky na GASe a GJGT je rozna nepopieram, ale mozno tak v matickej triede vasej, inak... to je individualne, mne matika nejde bo som 3 a pol roka nic nerobil aj ked som mal vzdy 2... po mesiaci som uz ani nevedel ze sme sa nieco take ucili takze tak...
a k A a B urovniam - B je normal uroven ked si niesi tak isty... a SOU maju predsa aj C uroven nie? aspon z angliny a tak urcite... takze tak asi... je jasne ze obsah uciva co preberu gymnazisti a SOU je dieamtralne odlisny ale matury su rovnake... to uz je hold tak.. ale nemozes vraviet ze principialne by si gymnazisti mali davat Acko ak sa na to necitia alebo ak si dali predmet viac menej z nutnosti alebo si nemali uz co ine dat...
btw: to ze uroven matiky na GASe a GJGT je rozna nepopieram, ale mozno tak v matickej triede vasej, inak... to je individualne, mne matika nejde bo som 3 a pol roka nic nerobil aj ked som mal vzdy 2... po mesiaci som uz ani nevedel ze sme sa nieco take ucili takze tak...
a k A a B urovniam - B je normal uroven ked si niesi tak isty... a SOU maju predsa aj C uroven nie? aspon z angliny a tak urcite... takze tak asi... je jasne ze obsah uciva co preberu gymnazisti a SOU je dieamtralne odlisny ale matury su rovnake... to uz je hold tak.. ale nemozes vraviet ze principialne by si gymnazisti mali davat Acko ak sa na to necitia alebo ak si dali predmet viac menej z nutnosti alebo si nemali uz co ine dat...