[Blog] MC Donald
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: [Blog] MC Donald
A mekac je co, ked nie vyvarovna/jedalen?
No a co sa tyka odpovede na tvoju otazku, v hociktorej pizzerii.
No a co sa tyka odpovede na tvoju otazku, v hociktorej pizzerii.
-
moosha
Darca
No pochybujem ze dostanes polliter pitia a pizzu na €4,70 niekde, ale fajn. Ja pod vyvarovnou/jedalnou chapem stravovacie zariadenie, kde je kazdy den na vyber z troch jedal a to je vsetko.
Takmer hociakej, kde ponukaju obedove menu. Plus mas este polievku a denne na vyber z viacerych jedal.moosha napísal:Ja neviem v akych mestach vy byvate... ale by zaujimalo ze v ktorej DOBREJ restike sa najete a napijete za €4,70 (to je hodnota velkeho menu v McDons). Vyvarovna ani jedalen nie su DOBRE restiky. Vazne.
Za 4.70 nájdeš aj reštiky kde si dáš menu a dostaneš predjedlo, polievku, hlavne jedlo a dezert....
-
Fabo
Hardcore addict
Ano vlastne, to mi ani neprislo. Ale stale plati, ze v hociktorej normalnej pizzerii (tzn. okrem tych najokazalejsich na najlepsich flekoch v centre mesta) zozenies pizzu za 4 ecka a k tomu za ecko pitie. Plus beznej pizze je nepomerne viac nez tvojho BigMac Menu, a ked si vezmes nejaku sytejsiu tak sa z nej kludne najedia dvaja.
moosha a ja pod restauraciou rozumiem podnik, kam pridem, sadnem si k stolu, donesu mi jedalny listok, vyberiem si, donesu mi jedlo, zaplatim a odnesiem. Neviem kam chodis ty, ale mekac s obsluhou som este nevidel...
moosha a ja pod restauraciou rozumiem podnik, kam pridem, sadnem si k stolu, donesu mi jedalny listok, vyberiem si, donesu mi jedlo, zaplatim a odnesiem. Neviem kam chodis ty, ale mekac s obsluhou som este nevidel...
tak ale zase fastfood je fastfood... nemusis dlho cakat a mozes si to zobrat a jest po ceste... to sa neda porovnavat...
Presne tak, jedlo z reštiky je určite stokrát lepšie (akurát som sa v jednej pekne napapal). A navyše, boli tu spomenuté aj rôzne menu a to už vôbec nie je veľká cena.
Ale nie, určite je lepší umelý a totálne nezdravý MCD a ja som demagóg.
Ale nie, určite je lepší umelý a totálne nezdravý MCD a ja som demagóg.
ked prides na obed do fastfoodu tak si dovolim povedat, ze cakas rovnako ako v restauracii a este nesedis pekne za stolom ale musis stat v tej kilometrovej fronte...okrem toho vacsina restauracii pripravuje denne menu, alebo ma na jedalnom listku tzv. minutky...
myslim, ze je absolutne jedno, ci si date menu v Mc alebo sa najete v restauracii nejakeho smazeneho syru s hranolkami...
...fuj som si spomenul na nasu skolsku jedalen, tam vsetko robia v tych istych fritezach, takze ich vysmazany syr jeden den chuti ako ryba, na dalsi den je cely obaleny sezamom... 
myslim, ze je absolutne jedno, ci si date menu v Mc alebo sa najete v restauracii nejakeho smazeneho syru s hranolkami...
-
pryja
Darca
Tak ja teda do vyvarovne/jedalne/ obcas obedovat chodim a aj ked to nie je DOBRA restika, je tam na vyber z 5 jedal v cene od 3 do 6 eciek. K tomu samozrejme polievka a salat v cene, len napoj si treba dokupit. Cize nie je problem sa zmestit do tych 5 aj s pitim. A to je v centre Mnichova a chodia tam obedovat prevazne menezeri a ine kancelarske "krysy", oblekmi sa to tam len tak hemzi. Jedlo je kazdy den cerstvo uvarene, porcie su normalne a minimalna cakacia doba.moosha napísal:Ja neviem v akych mestach vy byvate... ale by zaujimalo ze v ktorej DOBREJ restike sa najete a napijete za €4,70 (to je hodnota velkeho menu v McDons). Vyvarovna ani jedalen nie su DOBRE restiky. Vazne.
V com je teda Donald lepsi? Okrem toho, ze mozes to jedlo do seba hadzat zabehu?
-
Vigor
King
Ak sa za 4,70 neda nikde normalne najest, pripadne dostat dobru pizzu aj s pitim, tak uz niekolko rokov som kuzelnik....Porovnavat takyto obed s mekacom sa snad ani neda.
-
javatar
Hardcore addict
nechem robit reklamu, snad mi to nezmazu ale:
Zilina, restauracia smrekova koliba (na Solinkach):
Brindzove halusky (ozaj dost dobra porcia a bryndzou ani slaninkou nesetria): 2,70€
Pivo (tusim saris cierny): 1€;
a stale mas rezervu 1€ na polievku (co sa tam da)
vyber v tychto cenovych hladinach maju sirsi, tie halusky su ako priklad, do 4.70€ sa tam da v pohode a dobre najest
Zilina, restauracia smrekova koliba (na Solinkach):
Brindzove halusky (ozaj dost dobra porcia a bryndzou ani slaninkou nesetria): 2,70€
Pivo (tusim saris cierny): 1€;
a stale mas rezervu 1€ na polievku (co sa tam da)
vyber v tychto cenovych hladinach maju sirsi, tie halusky su ako priklad, do 4.70€ sa tam da v pohode a dobre najest
A ešte zabúdate, že z toho menu sa proste nedá najesť, vždy k tomu tomu potrebujem tak 2 cheese a potom už to je 7 eúr. Teraz mám také akcie, že k menu ešte jeden Bigmac zadarmo tak to si myslím, že sa celkom oplatí.
Môj najobľúbenejší fast food je určite hocijaká čínska reštaurácia. Oni tam proste na tom jedle nešetria a veľa ti toho nakidajú a za dobrý peniaz.
Môj najobľúbenejší fast food je určite hocijaká čínska reštaurácia. Oni tam proste na tom jedle nešetria a veľa ti toho nakidajú a za dobrý peniaz.
ehm, preco by som si mal dat v McD menu za X vela penazi, ked zo 4 cheesburgerov sa tam clovek naje na prasknutie, nehovoriac o tom ked to splachne niecim sladkym... 4xcheesB = 4€ + nieco sladke na pitie 1€? zlalezi od objemu...
na cinana to nema, tam clovek necha par supov a polku si nechas zabalit...
Laster? cheese za 7€ 2ks? tak mna asi niekto v podelok oklamal ked som za 8cheese platil 8€
na cinana to nema, tam clovek necha par supov a polku si nechas zabalit...
Laster? cheese za 7€ 2ks? tak mna asi niekto v podelok oklamal ked som za 8cheese platil 8€
-
Vigor
King
Co takto si precitat aj zaciatok jeho vety...?
-
Fabo
Hardcore addict
jackb: 4 cheesy a na prasknutie? Zavidim ti tvoj drobny zaludok 
no na intraku ma clovek malokedy moznost sa "rozozrat"Fabo napísal:jackb: 4 cheesy a na prasknutie? Zavidim ti tvoj drobny zaludok
Vigor: ved ale pisem, ze na co je menu, z ktore sa clovek nenaje ked si moze kupit 4+x cheeseB na to aby bol najedeny... jeden CHB=1€, takze aj pri 6 je to 6€ co je stale menej ako 7... ci?
-
Vigor
King
Ja chapem Tvoje vypocty a suhlasim.
Ale co som pisal predtym smerovalo k tomu, ze si pisal, ze 7 eur za 2 ks, co on nepisal, on pisal, ze dva ks cheesu dokupuje k menu, cize Tvoja uvaha o to, ze 7 eur za dva cheesy nesedi bola trosku mimo.
Snad sa uz chapeme
.
//...o uceni mi aktualne radsej ani nehovor
Ale co som pisal predtym smerovalo k tomu, ze si pisal, ze 7 eur za 2 ks, co on nepisal, on pisal, ze dva ks cheesu dokupuje k menu, cize Tvoja uvaha o to, ze 7 eur za dva cheesy nesedi bola trosku mimo.
Snad sa uz chapeme
//...o uceni mi aktualne radsej ani nehovor
ano, uz rozumiem. ospravednujem sa... netreba to s ucenim prehanat, potom sa moze stat, ze jedine nevidi samozrejme veci 
-
Grim
Darca
...je pravda, že cena je dosť prehnaná...tiež je pravda, že z 4 cheesov som najedený tak akurát, takže za 5€ aj nejaké drobné mám celkom slušný obed...neviem čo to je za pizzu, ale to bude nejaký dedinský patok, lebo v našom titernom meste sa pod 4,60 pizza zohnať nedá a to je len cesto s kečupom a syrom...takže na jedenie nič moc, krpaté je to jak vrchnák od minerálky, takže najesť sa z toho tiež nejak extra nedá...slušné pizze, ktoré sú aj chutné aj dostatočne veľké sa u nás pohybujú okolo 6€...v reštauráciách sa možno dá najesť aj lacnejšie, niesom častým návštevníkom reštaurácií, takže neviem posúdiť, ale čo som tak zbežne pozrel jedálne lístky niektorých Trnavských reštaurácií, tak to boli sumy okolo tých 5€...šenkovú kultúru stravovania nepodporujem...
mne staci napr 3x cheese, alebo 3x chicken (ten mi pride sytejsi) a najem sa z toho dobre. Teda 3 eura. Mekac u mna casto vyhrava, lebo je blizko bydliska (jednu zastavku) a rychlo sa tam najem. Naproti tomu v restike zabijem vzdy aspon hodinku, kym to uvaria, prinesu, vychladne, dojem to...
A obedove menu, alebo pizza pod 4,80 je v pohode a to byvam v Bratislave, napr. Divny Janko blizko centra, za 3,30 a daju tam toho jedla myslim fakt ze dost
Len ja rozlisujem, ked sa chcem najest = rychlo nazrat a naplnit zaludok, alebo najest = posediet s babou/kamosmi a trocha pri tom pokecat.
A obedove menu, alebo pizza pod 4,80 je v pohode a to byvam v Bratislave, napr. Divny Janko blizko centra, za 3,30 a daju tam toho jedla myslim fakt ze dost
Len ja rozlisujem, ked sa chcem najest = rychlo nazrat a naplnit zaludok, alebo najest = posediet s babou/kamosmi a trocha pri tom pokecat.