no a s tymi bezdomovcami, oni maju zradla dost, aspon tu v bratislave...vacsinou im chybaju cigy a chlast...tiez im tu kazdy den pravidelne varia jedlo za nejaku symbolicku cenu...raz som naivne chcel dat bagetu takemu zobrajucemu bezdakovi a ten hned povedal, ze to co je, ze to nechce...a opytal sa ma, kolko mam drobnych v penazenke...tak som ho poslal do prdele a to bolo naposledy co som pre nich chcel nieco urobit, obcas si kupim notabene, taki sa aspon nieco snazia robit...
si raz pamatam, ked asi pred 3rokmi u nas v bufete chodil upratovat rano zachody jeden miestny bezdomovec, a mi raz ukazoval notabene, ze tam su jeho fotky...
na tie chleby pri kontajnery by som sa vykaslal...nabuduce to nakrajaj na kocky, nechaj uschnut a stvrdnut a daj do nejakeho krmitka alebo budky na okno/balkon...teraz v zime to podla mna bude pre mestske vtaciky uzitocnejsie, ako ocakavat ze si nejaky bezdomovec zobere z kontajnera plesnivy chleba...ked sa ti vyrabat alebo kupovat budka nechce, dost rychlo sa da vyrobit krmitko z obycajnej plastovej plase a nejakeho spagatu...