Medieval 2 totol war

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Fata! ChaoS
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Medieval 2 totol war

Príspevok od používateľa Fata! ChaoS »

No po dlhom čase som dostal chuť na dobrú stratégiu, tak som si chcel znova nainštalovať Medieval 2 total war, lenže neviem ako, lebo ak zapnem setup tak mi iba na sekundu vyskočí cmd tabuľka a nič ak zapnem Launch tak detto, tak som šiel do zložky launcher tam som spustiť
demo32 vybral som launcher.dbd a vyskočilo mi autorun, ale nedalo sa kliknúť na install a na play, tak ja neviem čo s tým mám robiť. DVD nemám zlé, lebo som to už sťahoval znova.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

odinstaluj mediaeval...formatni PC a pojde :)
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

1. Naco ma odinstalovat Medevial, ked bude nasledovat format?
2. Ked naformatuje, tak mu nepojde urcite nic, resp. na com mu to pojde?
3. Som videl 3 tvoje prispevky za poslednych 10 minut a je mi zle, jeden som aj reportol, hadam ho zmazu. Osobne by som zmazal vsetky 3.
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

nieje na dvd setup ikonka ze to s tym spustis? bez toho aby sa ti ukazoval autorun alebo nieco podobne ?
lebo mne vypisovalo pri autorune blbosti a format vtedy pomohol (ale neformatoval som iba kvoly tomu)
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Mne dáva CMD tabuľku vtedy, keď nedoťahám image a hodím ho do virtuálky (resp. keď ho niekto nedouploaduje na FTP, čo môže byť tvoj prípad) Dobre pozri veľkosť oboch imagov na Medieval 2 Totol War a napíš ich tu. Napíš obidve veľkosti /veľkosť aj veľkosť na disku/
Fata! ChaoS
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fata! ChaoS »

Ale s tým to nebude, lebo veľkosť sedí s tým, čo som mal na DVDčká napálené a to som kedysi hral, no a je natom setup.exe, len niekto asi nečítal môj prvý príspevok poriadne. A nemyslím, že by trebalo formátovať, lebo mám new PC ešte ani mesiac ho nemám.
Napísať odpoveď