Medieval II: Total War - Kingdoms

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Medieval II: Total War - Kingdoms

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Prave vyšiel datadisk k hre Medieval II: Total War s nazvom Kingdoms.Vylepšene je snad všetko od ekonomiky až po boje no uvidim či prekvapi AI lebo zatial ma AI sklamala vo všetkych seriach Total War. Ešte niekto fanušik Total War ?
hypper
Darca
Darca

Re: Medieval II: Total War - Kingdoms

Príspevok od používateľa hypper »

Enduro3333 napísal:Prave vyšiel datadisk k hre Medieval II: Total War s nazvom Kingdoms.Vylepšene je snad všetko od ekonomiky až po boje no uvidim či prekvapi AI lebo zatial ma AI sklamala vo všetkych seriach Total War. Ešte niekto fanušik Total War ?
Ja som velky fanusik ale tento krat som si povedal ze to asi bude to iste ... ak by predsa len nebolo tak si to stiahnem tak skus informovat :-)
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

jj som fanusik total waru, kingdoms mam uz par mesiacov predobjednany (alebo kolko to uz je), mam aj originalky hadam zo vsetkych serii total war :)
ak ste fanusikovia tak tu je forum na total war
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

hm Kingdoms su 4 hry v jednom datadisku prakticky, a je to super az na to ze to zabera 12GB..zatial hram Britanniu ktora je strasne lahucka...ostatne som este ani neskusal...ale TW je jedina strategia ktora ma bavi
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ono na to ze to ma tolko GB a neni to stand alone datadisk ma dost prekvapilo ......A lahka ? hry serie total war hravam vzdy na urovni hard ... i ked to musim loadovat obcas aj 3 krat ze mi AI rozflakala vsetky mesta .... ale aspon pri bitvach je tak inteligentny ze proste pod palbu diel mi nelezie a nečaka kym mu obliehacie veze obsadia hradby a bitvy na otvorenom priestranstve su ešte lepsie ....I ked stale mam dost velke vyhrady proti AI a jej zasadnym bugom ktorych som si v hre všimol(pri bojji proti mongolom som vzdy pri obrane mesta za angličanov dal dole jednu skupinu lučestnikov dal som im vytvorit hradbu z kôlov a ked prerazil branu tak mu to vacsinou 90% jazdy s ktorou sa tam hnal pomasakrovala a tych par koni čo mu ostalo nedokazalo drzat formaciu a stalo sa lahkym cielom pre pechotu ) a proti PC s radostou vyuzival .....Mohli by sa poučit napriklad z CoH tam je AI krasne urobena ....i ked aj tam je par bugov ..... :wink:
ONdr3j
Professional
Professional

ja si davam najtazsiu uroven ake je (ak sa nemylim tak to je very hard) aby AI nebola az tak tupa :P
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

btw a su aj nejake graficke zmeny ? hardwarove poziadavky su stale rovnake?
ONdr3j
Professional
Professional

no mozno su tam nejake graficke zmeny ale takto ti neviem povedat, este som to nehral, mam to predobjednane a cakam kym to vynde a hardwarove poziadavky by mali byt +- rovnake ;)
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

ja som to skusal je to celkom sranda, hral som Teutonsku kampan :)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Neviem ja som sa stretol s takym problemom ze na moju originalku ktora je viacjazykova ... som si skušal nainštalovat EN datadisk no ako si sa mu nechcelo samozrejme datadisk čierny :lol: to musi byt asi čisto EN verzia :?
ONdr3j
Professional
Professional

ak si kupis CZ verziu datadisku tak potrebujes aj CZ verziu medievalu na En sa neda
inac konecne to vyslo a dneska mi to posali, zajtra to mam u seba len problem ze kde to dam, mam plny disk, daco musim vykopnut len problem ze nemam nic take nepotrebne co by som vyhodil

Toy M@ch!n3 ja sa tiez tesim na teutonsku kampan, velmi sa mi pacia tie rohy :) a tesim sa este na kampan kde je narod co ma plamenomety :twisted:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ONdr3j napísal: Toy M@ch!n3 ja sa tiez tesim na teutonsku kampan, velmi sa mi pacia tie rohy :) a tesim sa este na kampan kde je narod co ma plamenomety :twisted:
No jo zase objednavat originalku ... no nech ma neporazí heh .....Osobne sa teším na lepšie vylepšene hrady aspon čo som v videach videl hrady maju končne aj vodne priekopy .Nemusim pri velkych armadach branit celi perimeter stačia klučove body a aj vstup do citadely je tušim podla obrazkov z videa prerobeny ....... a myslim ze je tam spominane ze pevnosti ktore dokaze stavat hrdina su lacnejsie a silnejsie to sa mi pači .....A hlavne sa modlim za konečne lepsiu AI nie na jej sproste check pointy .......

Myslis kampan z obdobia križickych vyprav ze ? Na tu sa aj ja tešim strasne zboznujem križiakov ci uz jejich kulturu proste vsetko okolo nich ....
Plamenomet zo stedoveku cize grecky ohen ako mu vtedy hovorili .Myslim ze skupinka alebo dve skupinky lučesnikov by ti s nimi spravili velmi kratky proces a aj jazda ak by sa jej podarilo prerazit (co pri otvorenej formacii kde by ohen sposoboval iba mensie skody je velmi pravdepodobne )
ONdr3j
Professional
Professional

jj, tie hrady sa mi tiez pacia a hadam konecne zacne padat vriaci olej na nepriatelov co pojdu pod branou lebo nejakou chybou ci cim neslo v medievali, ale bude to bomba,
mam to uz doma ale nemam miesto ako som spominal takze to musi chvilu pockat a asi to pocka kym prejdem bioshock aby som sa potom sustredil len na datadisk ;)
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

konecne som to rozbehal zacal som kriziacku kampan za jeruzalemske kralovstvo eliminoval som egypt :D a prave sa chystam na turkov len ma trosku stvalo tupost AI ked mi prisla na pomoc moja armada tak tazka jazda pomalicky cvalala na kopijnikov ziaden charge nic a ti ich tak rozflakali jak nic :?
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

pls neviete nieko ako mam nainstalovat kingdoms na cesky totalwar lebo mam anglicky kingdoms a cesky medievall a neda sa to nainstalovat dakujem.
Luck3r
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Luck3r »

jj prosim jak sa to robi strasne stem ten datadisk som ho 1 mesiac stahoval a teraz mi vypise ze english verzion nejde nainstalovat na czech version a chcem vedet ci sa neda z tej czech version spravit english version pls plssss plsssss plsss plss poradte :cry: :cry: :cry:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Nejde to ... už som to davdo skušam mam multi langue veryiu Originalku base ... a datadisk čisto anglicky a nechcelo mi to zobrat .... takze bud si stiahnes anglicky zaklad a na to to potom supnes ten datadisk alebo si kup originalku česky kingdoms.....
Napísať odpoveď