MEME vtipy
MEME vtipy
Rozhodol som sa zalozit tuto temu, kde mozete posielat obrazky tykajuce sa meme (me gusta, trolldad, atd.), pretoze mnohym sa nepaci, ked sa nimi zahlcuje tema Obrazkove vtipy. Tiez sem mozete davat rozne hlasky z /b/. Odteraz reportujte nove meme vtipy v obrazkovych vtipoch a budu sa presuvat sem.
Sponzorom programu je memebase.com a knowyourmeme.com
Sponzorom programu je memebase.com a knowyourmeme.com
- Prílohy
-
- megustachairp1.gif
- klik
- (195.96 KiB) 16273 stiahnutí
Re: MEME vtipy
rovno si mohol dať tie stránky do sekcie zaujímavé weby a bolo by...
Hej a rovno tam mozeme dat namiesto obrazkovych vtipov stranky ako amk.cz, roumen.cz, reddit.com, atd.andone7 napísal:rovno si mohol dať tie stránky do sekcie zaujímavé weby a bolo by...
Nie kazdy ma cas sledovat vsetky nove obrazky na vsetkych strankach a preto nevidim ziadny problem v tom, ked sa tu budu sustredovat tie lepsie z toho co sa na internete objavi.
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak pridám sem nejaké.
OK berem, ale mne sa na memebase a KYM páči asi 90% vecí to by som tu musel dávať všetkoGothaR napísal: Hej a rovno tam mozeme dat namiesto obrazkovych vtipov stranky ako amk.cz, roumen.cz, reddit.com, atd.
Nie kazdy ma cas sledovat vsetky nove obrazky na vsetkych strankach a preto nevidim ziadny problem v tom, ked sa tu budu sustredovat tie lepsie z toho co sa na internete objavi.
znamená to teda, že sa sem dáva všetko? aj videa (napr. nyancat, friday, Ch. Sheen, etc.) aj zvuky, aj správy a podobne?
Ano, vsetky veci, ktore sa daju povazovat za memes a nie len obrazky. No pokial ide o zvuky, tak bude asi lepsie davat odkazy na nejake remixy videi na youtube a tak. Ale je to v podstate jedno pokial sa nebude spamovat (viac ako 1 prispevok v teme na 1 uzivatela denne).andone7 napísal:
OK berem, ale mne sa na memebase a KYM páči asi 90% vecí to by som tu musel dávať všetko![]()
znamená to teda, že sa sem dáva všetko? aj videa (napr. nyancat, friday, Ch. Sheen, etc.) aj zvuky, aj správy a podobne?
http://www.instantsfun.es/ po kliknuty na nazov da aj popisGothaR napísal: Ano, vsetky veci, ktore sa daju povazovat za memes a nie len obrazky. No pokial ide o zvuky, tak bude asi lepsie davat odkazy na nejake remixy videi na youtube a tak. Ale je to v podstate jedno pokial sa nebude spamovat (viac ako 1 prispevok v teme na 1 uzivatela denne).
Chcem sa spytat ze ci len memebase.com alebo aj jeho podstranky typu verydemotivational, comixed, art of trolling. Aby som vsak nebol odveci, prikladam jeden z memebase co sa mi velmi pacil 
No to podla mna moze v pohode ostat v obrazkovych vtipoch, vynimkou je asi iba art of trolling 
Nyan Cat Orchestrate
-
mirak2
Hardcore addict
ked sme pri nyan cat...tak jazz cover
Mexican Nyan Cat
Metal Nyan Cat
American Nyan Cat
Metal Nyan Cat