Mesto tieňov
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
SPOILERmi-chau napísal:Spoiler na margo prveho dielu: nemal nahodou Szabo aliby od zakaznikov v pozicovni? ako mohol byt na mieste cinu teda?
Kedze bol zamestnanec, tak ten zoznam mohol sfalsovat a pokial si pamatam, tak to uz policajti potom nekontrolovali.
Len pre zaujimavost odporucam toto http://mestotienov.markiza.sk/clanok-45 ... ste-tienov
Nech Boze da, nech si serial udrzi kvalitu
-
Kibo
Hardcore addict
ach tie vase spoilery, samy tuner to tu je 
no tak pozrel som si prvu cast a asi ako vacsina som bol milo prekvapkany
na kazdom rohu to zavana CSI, NCIS ci podobnymi serialmi, ale nie je to zas uplne vykradnute, len do pozeratelnej miery
latka je nasadena vysoko, snad do dalsich dielov nebudu kvalitu znizovat. je dost oslovujuce, ze kazdy diel sa zaklada na skutocnosti a clovek si to pozrie aj kvoli tomu...
jedine co mi tak uberalo na autentickosti bola krv, prilis svetla sami zdala v niektoych momentoch
Neviem ci ste si vsimli, na konci pred titulkami bolo aj napisane nieco v style, ze serial bol inspirovany pracou vysetrovatelov, postupy boli nakrutene podla zapisnic a ze serial neodraza stav techniky, vybavenia a dokazovacich metod PZSR, cize v podstate naznacili, ze sa nechali inspirovat
uvodna sceny vo zvucke sa mi pacia, zaber na novy most vnoci, tak isto aj zabery mimo deja v prestrihoch, vychod slnka, sidliska, hmla nadmestom... moze byt
no tak pozrel som si prvu cast a asi ako vacsina som bol milo prekvapkany
na kazdom rohu to zavana CSI, NCIS ci podobnymi serialmi, ale nie je to zas uplne vykradnute, len do pozeratelnej miery
latka je nasadena vysoko, snad do dalsich dielov nebudu kvalitu znizovat. je dost oslovujuce, ze kazdy diel sa zaklada na skutocnosti a clovek si to pozrie aj kvoli tomu...
jedine co mi tak uberalo na autentickosti bola krv, prilis svetla sami zdala v niektoych momentoch
Neviem ci ste si vsimli, na konci pred titulkami bolo aj napisane nieco v style, ze serial bol inspirovany pracou vysetrovatelov, postupy boli nakrutene podla zapisnic a ze serial neodraza stav techniky, vybavenia a dokazovacich metod PZSR, cize v podstate naznacili, ze sa nechali inspirovat
uvodna sceny vo zvucke sa mi pacia, zaber na novy most vnoci, tak isto aj zabery mimo deja v prestrihoch, vychod slnka, sidliska, hmla nadmestom... moze byt
Presne to zaujalo aj mna, velmi originalna myslienka a dobre spracovana, na tom som mohol oci nechat a srdce plesalo blahom, ze nieco take vzniklo prave u nas, este keby sa to odohravalo v Kosiciach tak by som bol totalne stastny, ale clovek nemoze mat vsetko zeKibo napísal:uvodna sceny vo zvucke sa mi pacia, zaber na novy most vnoci, tak isto aj zabery mimo deja v prestrihoch, vychod slnka, sidliska, hmla nadmestom... moze byt
btw hlavny tuner si tu podla mna ty, ked chodis narazniky zhanat az do Prahy
-
Shark NX
Addict
Celkom v pohode "serial" bol som tam obsadeny do role a asi v 8 dieli som obsadeny najprv ako Mechanik v Kia. Olej monterky a sajrajt jak sa patri
a potom Jazda v jednom aute ale neviem ci ma bude vidno lebo som bol nasadeny len ako pasazier.
Najviac som lutoval kolegu ktory hral mrtvolu v kaluzi "krvi" asi 4hodiny lezal v cervenom lepkavom sajrajte
Najviac som lutoval kolegu ktory hral mrtvolu v kaluzi "krvi" asi 4hodiny lezal v cervenom lepkavom sajrajte
Ja teda neviem co presne pouzili za krv, ale v dnesnej dobe je zohnat 100% napodobeninu krvi totalne minimum. Fakt to uz nieje len Heinz alebo Gurman Kecup, je to podla istej normy vyrobena na presny odtien farebna tekutiny takisto presnej konzistencie.Kibo napísal:jedine co mi tak uberalo na autentickosti bola krv, prilis svetla sami zdala v niektoych momentoch:
Skor bude problem v bodoch osvetlenia by som povedal, ako v samotnej krvi. No a ked som pri tom, nechcem ta urazit, mozno sa mylim, ale kolkokrat si v zivote videl velku kaluz krvi? Pripadne este aj zaschnutej, alebo neviem ako starej atd ... Proste sa mi nechce verit, ze by na takejto drobnosti setrili.
-
Kibo
Hardcore addict
no mozno mi neuveris, ale v jednej dost velkej som lezal vcelku dost dlho na to, aby som k nej prischol a umela nebola, bola totiz moja vlastnaIndigo napísal:No a ked som pri tom, nechcem ta urazit, mozno sa mylim, ale kolkokrat si v zivote videl velku kaluz krvi? Pripadne este aj zaschnutej, alebo neviem ako starej atd ... Proste sa mi nechce verit, ze by na takejto drobnosti setrili.
GothaR napísal:btw hlavny tuner si tu podla mna ty, ked chodis narazniky zhanat az do Prahy