Mesto tieňov
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Fúha....dnes ma skoro švihlo pod stoličku. Kukám v archíve 2. diel a ku koncu nechááááápem... Staršieho syna tej právničky (vraha) hral spolužiak
Som mu práve písal, že odteraz sa ho budem báť, keď pri mne bude blbnúť so sáčkom od desiatej
Ku seriálu:
kamera, atmosféra, slovenský štýl spracovania (nehráme sa na CSI až tak, ako by sa na prvý pohľad zdalo), dobre vybraní a hlavne neokukaní herci
pre mňa dialógy, občas by som pozmenil nejakú odpoveď, alebo v prvej časti ma iritovalo, že tykali podozrivým. Že v druhej tykali tomu big bossovi, už bolo ok....
Tak zatím toľko odomňa
7/10
Som mu práve písal, že odteraz sa ho budem báť, keď pri mne bude blbnúť so sáčkom od desiatej
Ku seriálu:
Tak zatím toľko odomňa
-
pinacolada
Guru wannabe
dnes som dopozeral 1. a 2. diel. samozrejme pozera sa na to inak ako na c.s.i. alebo cobru lebo je to nase.aj oko je viac prizmurene no ak by som to mal objektivne zhodnotit tak by som dal 8/10. za prvy diel 7 a za druhy diel 9.ta dvojka, to bolo fakt kvalitne si myslim.dufam ze serial si udrzi uroven nech aspon na daco v telke sa da kukat
inak, vsimli ste si, ze tam kazda postava jazdi na kia ceed?
(okrem sergeja a olivera)
inak, vsimli ste si, ze tam kazda postava jazdi na kia ceed?
-
p4ra
Redeemer
Pred hodinkou som to dopozeral. Teda prvu cast. Na druhu sa chystam na dalsej nocnej dnes. Musim uznat, ze sa mi velmi paci kamera, strih aj muzika. Dufam, ze to bude v tomto trende aj pokracovat. So somarinami typu Panelak, Ruzova Zahrada, ci ako sa to vola sa to neda porovnat. Povedal by som, ze je to slovenske CSI, ako niektori predomnou. Skvele je na tom este to, ze je to inspirovane skutocnymi udalostami.
Ja ta zabijem!jin napísal:...
Nabuduce si davaj pozor alebo aspon napis, ze tam mas spoiler
btw tesi ma, ze obsadzuju menej znamych alebo uplne neznamych hercov. Niekto na csfd dokonca pisal, ze ako je mozne, ze neobsadili Kramara a Studenkovu
-
The Calvin
Star
Keby to spravili, tak to asi nepozeram. Ti herci a teda hlavne Studenkova mi tak nesmierne lezu na nervy a ked vidim nieco s nou, som zhrozeny a nech je to aj najlepsi film sveta tak si to asi nepozriem.GothaR napísal:Ja ta zabijem!Nemusel si do toho prispevku pisat, kto je vrah, tak trochu si mi pokazil pozeranie druheho dielu
Nabuduce si davaj pozor alebo aspon napis, ze tam mas spoiler
btw tesi ma, ze obsadzuju menej znamych alebo uplne neznamych hercov. Niekto na csfd dokonca pisal, ze ako je mozne, ze neobsadili Kramara a Studenkovu
videl som len 2.cast a paci sa mi to. Konecne Slovaci robia nieco poriadne. Vzdy ma lakali filmy (serialy), ktore su natocene podla skutocnej udalosti, a prave preto ma tento serial u mna velke +
. Skoda toho vysielacieho casu, ako uz niekto predo mnou pisal - v piatok sa chodi chlastat
. Tesim sa na dalsie casti.
-
in your world
Light Star