videla som tak asi dva krát.nie je to najhoršie, ale niečo tomu chýba.zdá sa mi to tak trochu nudné.podľa mňa to bude asi vystupovaním horcov.na niektorých je vidno,že to len hrajú. Necítim z toho realistickosť toho serálu
Kia je sponzorom tej relacie ... To sa jej este najete 8. Diel sa odohrava v Autoservise ... Kia Servis, Kia monterky, Kia Auto, Kia olej, Kia Personal ... cize bude este sranda
Omg co vam na tom tak vadi? Budte radi ze vdaka nim vznikol schopny serial...dpc nic vam nie je dobre.
//Shark: sorry, teba som zabudol vylucit, to bolo pre tych dvoch nevdacnikov
Gothar mne nic Mna len prekvapuje ten extremny rozdiel ... Bol som pri natacani kazdeho dielu ... A v reali to bolo uuuuplne ale uuuuuuplne ine ako to vidim v telke ... Sranda co narobi Videotechnika
Ale najviac sa mi paci ze to je vsetko tocene v BA ... Kazdy kut vo filme je bratislavcanovi znamy
GothaR - niesom nespokojny, odkial som mal vediet ze je to sponzor? Mam len averziu voci Kii
Inak neviete ako sa bola titulna piesen? Chcel by som si ju najst... (myslim tu na konci)
Schre! napísal:GothaR - niesom nespokojny, odkial som mal vediet ze je to sponzor? Mam len averziu voci Kii
Inak neviete ako sa bola titulna piesen? Chcel by som si ju najst... (myslim tu na konci)
No tak mne to nejak hned napadlo, ze budu asi sponzormi, lebo vzdy tam to auto ukazuju tak nejak napadne
PS: pesnicka je vybvena, ostatni mu nemusite spamovat cez SS
//indigo: presne, ja som si to odvodil asi z Cobry 11
Ze sa nad tym vsetci vzrusujete. Ked sa dobre pozriete, tak vacsina serialov ma sponzora niaku automobilku. Staci sa niekedy dobre zapozerat a zistite, ze hlavni protagonisti jazdia vyrazne len v jednom type automobilky a to je patricne aj vidiet.
Napriklad NCIS team jazdilo cez Dodge Intrepid, Stratus az po novy Charger.
Schre! napísal:GothaR - niesom nespokojny, odkial som mal vediet ze je to sponzor? Mam len averziu voci Kii
GothaR napísal:No tak mne to nejak hned napadlo, ze budu asi sponzormi, lebo vzdy tam to auto ukazuju tak nejak napadne
PS: pesnicka je vybvena, ostatni mu nemusite spamovat cez SS
//indigo: presne, ja som si to odvodil asi z Cobry 11
Kia poskytla celemu stabu Markizy vozidla zadarmo ... Cize mozete jej podakovat Inac by tu ten serial ani nemusel byt.
//btw: neviete kedy markiza dava Relaciu do Archivu?? ... zmeskal som ju a neviem kedy si ju budem moct mrknut v archive.
//23:00 Je to tam
zatiaľ som videla len prvé dva diely.ale mne sa to páči.mám rada kriminálne seriály a tento je super.je svk,je dobre spracovaný (možno sú tam nejaké detaily,ktoré by sa dali vylepšiť,ale to je na každom seriály,filme,veď len začínajú).dpfam,že táto úroveň im minimálne zostane,ale mohla by aj stúpať,že?
Monči napísal:zatiaľ som videla len prvé dva diely.ale mne sa to páči.mám rada kriminálne seriály a tento je super.je svk,je dobre spracovaný (možno sú tam nejaké detaily,ktoré by sa dali vylepšiť,ale to je na každom seriály,filme,veď len začínajú).dpfam,že táto úroveň im minimálne zostane,ale mohla by aj stúpať,že?
pozeraj dalej...tato zatial posledna dvojcast bola uplne super.na konci som ani nedychal.velmi dobre spracovane
Miestami mi to pride ako krizenec vsetkych kriminalok (CSI), Kobry 11, Julie Lescautovej, Kosti, Bez stopy...
Ale na to, ze je to asi prvy rydzo slovensky krimiserial, je to velmi kvalitne, prepracovane, dobre spravene.
No po dnesnom dieli som znova zavital na csfd a pozrel som si hned prvy komentar: "Keby som tento seriál videl a nevedel že ho točíme my tak mu dám tri a označím ho za priemernú kriminálku z nemeckej produkcie." V tom mi napadlo, ze toto plati asi iba na prvy diel, pretoze cim viac dielov vidim, tym viac sa mi to cele paci a stale mam chut zvysovat hodnotenie
Oproti tym obycajnym kriminalkam to ma navrch podla mna hlavne v atmosfere, hudbe, pridanych efektoch a hlavne v tom, ze minimalne do polovice dielu je pachatel naozaj neznamy a az postupne zacina do seba vsetko zapadat.
Indigo: Akoze toto ma byt vtip ? Ved ten serial je praveze inspirovany skut. udalostami, ved vzdy na konci pisu ako to bolo v reali, pripadne aky trest pachatelia dostali, tak asi si to nepozeral dokladne