Neviem sa dočkať...
Mesto tieňov
-
in your world
Light Star
ooo
kuk:
http://mestotienov.markiza.sk/clanok-46 ... nej-podobe
//autoeditácia príspevku ( 07 Jun 2008, 19:34 )
vznikla aj nová stránka o tomto seriáli:
www.mestotienov.estranky.sk
http://mestotienov.markiza.sk/clanok-46 ... nej-podobe
//autoeditácia príspevku ( 07 Jun 2008, 19:34 )
vznikla aj nová stránka o tomto seriáli:
www.mestotienov.estranky.sk
Re: ooo
Hm, bolo by dobre spomenut ze znacne amaterska.
-
Začiatok Konca
Professional
Do teraz som nevedel, čo to je, pretože som bol každý piatok na tréningu do 22:30, takže som to nikdy nestihol.. minule som však nešiel a pozreli sme si to, keďže ma na to naviedla priateľka v ten večer.. na slovenskú kriminálku to bolo fajn spracované.. a celkom sa mi to páčilo.. aj výkony hercov ma prekvapili..
proste sa im to celkom podarilo.. 
//edit:800 príspevok
//edit:800 príspevok
Dnes som skusil Kriminalku Andel
Cital som, ze tvorcovia spolupracovali so skupinou(spolocnostou?) DNA a tak som cakal cosi podobne ako Mesto tienov. Na moje prekvapenie sa nazvy asi polovice dielov uplne zhodovali, tak som si povedal, ze asi prebrali podobne pripady, ale nejako to prerobia. Vysledok je ten, ze scenar iba prelozili do cestiny a dali tam horsich hercov 
Aj na csfd si to odnieslo horsie hodnotenie. Pisem to len preto, aby som takto nepriamo vyzdvihol pracu nasich, pretoze nieco podobne som este nevidel (teda jeden scenar zahrany dvakrat v roznom podani).
Nema niekto info o druhej serii? (ak bude)
Aj na csfd si to odnieslo horsie hodnotenie. Pisem to len preto, aby som takto nepriamo vyzdvihol pracu nasich, pretoze nieco podobne som este nevidel (teda jeden scenar zahrany dvakrat v roznom podani).
Nema niekto info o druhej serii? (ak bude)
Nakrucanie druhej serie bude trvat este 3 mesiace 
http://www.markiza.sk/clanok-o-nas/4886 ... sto-tienov
Ale vysielat sa to bude asi az od septembra...
http://www.markiza.sk/clanok-o-nas/4886 ... sto-tienov
Ale vysielat sa to bude asi az od septembra...
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mesto tieňov
zdroj mediálne.skMarkíza po dvoch rokoch vyťahuje zo zásuvky nachystané druhé pokračovanie kriminálky Mesto tieňov.Televízia Markíza už má náhradu za neúspešný turecký seriál Sultán. Do lukratívneho večerného vysielacieho času nasadí na konci januára, pár týždňov po štarte novej programovej štruktúry, druhú sériu kriminálky Mesto tieňov. Seriál pre ňu natočila produkčná spoločnosť D.N.A. Podľa programových plánov televízie po prvýkrát sa na obrazovke objaví v utorok 24. januára. Televízia ho bude vysielať vždy v utorok a štvrtok o 20:15 v konkurencii Paneláka na TV Joj.
Nakoľko pokladám Mesto tieňov za to najlepšie čo kedy vzniklo na slovenských obrazovkách tak sa veľmi teším.
veľmi dobra správa a tiež sa veľmi teším 
Po dvoch rokoch co to tie k*rvy drzali v archive by sa aj patrilo.
Bolo by skvele keby to malo velky uspech a zacali by sa tocit dalsie serie, ale o tom asi mozem len snivat.
Bolo by skvele keby to malo velky uspech a zacali by sa tocit dalsie serie, ale o tom asi mozem len snivat.
-
p4ra
Redeemer
Ako vela ludi, aj mna tato sprava potesila. Toto je jediny serial, ktory uplne akceptujem a mam rad zo slovenskej tvorby. Ma super scenar, dobru kameru, a aj herci su dobri. Fakt sa tesim na tieto nove casti. Inak suhlasim s Gangym, ze predpokladam, ze mozeme snivat o dalsich castiach, kedze lud je prepnuty, a pozera p*coviny typu Panelak, Nevinni, Ruzova Zahrada ci ako sa to vola.
-
Shark NX
Addict
Mesto tieňov
Konečne. Rovnako s tým začína aj Kriminalka Anděl čo je identické len Česká verzia s trochu odlišnými dielmi. Ale je to produkcia DNA.
Dnes som videl prvu cast vobec. Na sk pomery dobre, ale kamera mi prisla strasne cudna oproti inym aj britskym serialom napriklad. A ma to aj nejaky pribeh v pozadi, alebo proste kazda cast jeden pripad.
vyborny serial aj ked sice mierne mimo realnej prace kriminalnej policie v suvislosti s objasnovanim trestnej cinnosti
ach ten archiv... aby som pochopil kontext, chcel som si pozriet posledny diel 1. serie, no neda sa, preto sa pytam:
Spoiler
preco bola Ivanova dcera na psychiatrii?
-
mirak2
Hardcore addict
lebo na konci prvej serie bol zaverecny dvojdiel o jeho dcere, nejaky unos ci co to bolo...nieco take sa mi mari
Tak tak, myslim ze ju uniesli a drzali ako rukojemnicku.
Inak druha seria sa mi zatial velmi paci, 2x2 bol vyborny diel, 2x1 a 2x3 priemerne, ale aj tak velmi dobre. Az ma to laka pozriet si znova prvu seriu a Najvacsie kriminalne pripady Slovenska
Inak druha seria sa mi zatial velmi paci, 2x2 bol vyborny diel, 2x1 a 2x3 priemerne, ale aj tak velmi dobre. Az ma to laka pozriet si znova prvu seriu a Najvacsie kriminalne pripady Slovenska