Teraz nechapme preco sa stazuje tu ?
Su rozny ludia rozny "HIP HOPERI" a rozni "METALISTI" , ale hudba nemoze za to ze su popripade uplne dementni , ale to mozno niekedy pochopis
RomanB napísal:Teraz nechapme preco sa stazuje tu ?
Su rozny ludia rozny "HIP HOPERI" a rozni "METALISTI" , ale hudba nemoze za to ze su popripade uplne dementni , ale to mozno niekedy pochopis
axXis napísal:Digital: myslel corpsepainting. Mozes kuknut aj skenerov avatar
Vravim Ti aby si si dal pohov, stalo sa a co. sleduj ake karmy som ja dostal za to, ze som napisal aby ludia pisali preco davaju karmy
A neemacim jak Ty
hh lenze ja tak nechodim po meste.. by som aj chcel vidiet psychosa co hej... to uz musi byt fakt dajaky zaryty true norvegian black satan anti-christian metalista ket tak beha aj po meste v pohodke...
PS: myslim si ze opak ci kto nemal na mysli corpsepaint ale skor tych buzikov s ocnymi tienami a bielym pudrom na xite ala emo a bohvie co este...
akoze fakt zaujimave.. tu jeden pi*uje do metalu a obuvaju sa donho 8 ked nekdo pi*uje do hip hopu obuju sa maximalne donho 2..zaujimave.. ja tiez toto vrieskanie nemusis ale tak co nebudem o tom hovorit ze je to ko*ot a podobne..
Ing. FijoK napísal:ja mam len 2006 - a Death Grip On Yesterday, no ale asi je uz aj nieco novsie. ale tento sa mi paci,
oficialne ma vyjst 28. 8. ale od 19. uz je na torrentoch http://en.wikipedia.org/wiki/Lead_Sails_Paper_Anchor
tomu Genre: Post-hardcore rozhodne nemusite verit, lebo bliakanie v tomto albume pocut velmi malo, celkom pocuvatelny vytvor