Ďakujem za pomoc je to premňa veľmi doležité aby som vybral aspoň tú hudbu odtiaľ pretože tam mám okolo 300 pesničiek a nie všetky mám v pc
MicroSD karta chránená proti zápisu
MicroSD karta chránená proti zápisu
Zdravím mám problém s mojou Kingston 2GB MicroSD kartou v mobile, mám mobil LG KP500 a keď ho pichnem na USB kábel a otvorím pameťovku tak to je v pohode ale mám tam priečinok Hudba a ten mi v PC nejde otvoriť ale v mobile mi ide a tiež sa mi zmazali všetky obrázky z pameťovej karty
neviem ani ako
ani sformátovať tu kartu nemožem lebo píše že je chránená proti zápisu
ani obrázky vkladať nič ale v mobile mi ide bez jedného problému keď mi niekto niečo pošle cez BT ( Bluetooth ) tak nenapíš nič a v pohode mi to ide a skúšal som prepnúť spínač na adaptéry keď som ju dával cez čítačku pam. kariet a ani tak nešlo tak dúfam že nebudem musieť kúpiť novú.
Ďakujem za pomoc je to premňa veľmi doležité aby som vybral aspoň tú hudbu odtiaľ pretože tam mám okolo 300 pesničiek a nie všetky mám v pc
Re: MicroSD karta chránená proti zápisu
chranene proti zapisu su asi tie obrazky a hudba.tipujem ze mas mobil z t-mobile,alebo orange.ja mam taky isty mobil a bez problemov ide vsetko.ak mas bluetooth na pc tak skus cez neho
mobil mám z O2 lenže mne tie obrázky v pc nekáže a nemožem nikde nič na kartu dávať ani do videí proste nikde 
skus to cez to bluetooth!Mattsy napísal:mobil mám z O2 lenže mne tie obrázky v pc nekáže a nemožem nikde nič na kartu dávať ani do videí proste nikde
No cez BT mi to ide aj otvoriť priečinok Hudba aj dávanie vecí do mobilou ale prečo mi to nejde normal cez USb? myslíte že pomože keď pienštalujem win?
nie! :nono:ved ti to ide,tak to neriesMattsy napísal:No cez BT mi to ide aj otvoriť priečinok Hudba aj dávanie vecí do mobilou ale prečo mi to nejde normal cez USb? myslíte že pomože keď pienštalujem win?