microsoft outlook pls rada..

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
dydy
Novice
Novice

microsoft outlook pls rada..

Príspevok od používateľa dydy »

prosim o radu ze nejde mi poslat tade obraazok ak ma viac ako 2MB neporadiite mi niektoo??pls diik:)
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Pravdepodobne emailový server, cez ktorý to posielaš, nepodporuje takéto veľké prílohy. Skús použiť iný emailový server.. (cez gmail.com to pôjde určite)
dydy
Novice
Novice

brm napísal:Pravdepodobne emailový server, cez ktorý to posielaš, nepodporuje takéto veľké prílohy. Skús použiť iný emailový server.. (cez gmail.com to pôjde určite)
no maam ale ked to ce tatko a on maa len cez zoznam bo to dostal teraz z teleocmu z DSL..neda sa to enak w nastaweniach nieco powolit abo coo? :?
brm
Darca
Darca

Jedine ak napíšeš ujom na zoznam.sk, nech Ti to povolia, ale kvôli Tvojim modrým očiam to určite nepovolia a nepovolia to určite ani kvôli hocičomu inému. ;)
Je to jednoducho ich pravidlo:
Prílohy
Súbory, ktoré chcete pripojiť k odosielanej správe ako prílohy vyhľadáte pomocou tlačidla Prehľadávať (Browse)... v riadku Prílohy. Súbor môžete hneď nahrať na server tlačidlom Pripojiť teraz a pokračovať v pripájaní ďalších súborov. Počet príloh nie je obmedzený, obmedzená je ale celková veľkosť pripájaných súborov (momentálne na cca. 2MB). Ak sa rozhodnete, že niektoré z príloh nechcete poslať, stačí odznačiť zaškrtávacie políčko pri danej prílohe alebo môžete tlačidlom Zrušiť prílohy vymazať zoznam príloh a začať odznova.
Takže ostáva Ti jedine to poslať cez iný emailový server, ktorý nemá takéto obmedzenie..

opäť dávam do pozornosti gmail.com ;)

Riešením by mohlo byť zmenšenie veľkosti obrázku, tým však môžeš stratiť aj jeho kvalitu..
dydy
Novice
Novice

brm napísal:Jedine ak napíšeš ujom na zoznam.sk, nech Ti to povolia, ale kvôli Tvojim modrým očiam to určite nepovolia a nepovolia to určite ani kvôli hocičomu inému. ;)
Je to jednoducho ich pravidlo: Takže ostáva Ti jedine to poslať cez iný emailový server, ktorý nemá takéto obmedzenie..

opäť dávam do pozornosti gmail.com ;)

Riešením by mohlo byť zmenšenie veľkosti obrázku, tým však môžeš stratiť aj jeho kvalitu..
hheh noo diik sak uz mi poslali aj z telecomu ze mozem poslat w jedneej sprawe maximaalne 2MB ..sak jako mne to je jendo len tatko chaapes:D:D:D :twisted:
brm
Darca
Darca

No pochopiť asi bude musieť tatko.. ;)
dydy
Novice
Novice

brm napísal:No pochopiť asi bude musieť tatko.. ;)
NOO HEJ A ECE SOM CEL..ze ak soms i wytworil uz ucet na spominanom GMAIL tak jak to nakonfigurujem do outlooku bo som to sprawil ale neak to nece ist... :roll:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Cez thunderbird to mas jednoduchsie... ako facka.
brm
Darca
Darca

dydy.. v nastaveniach gmailu musíš povoliť POP3..
Napísať odpoveď