Zdravím,
mám taký problém že ked počuvám napr. hudbu alebo dačo čo vydáva zvuky, tak na skype to počuju všetci aj keď mám mikrák úplne iný a inde nemám sluchátkový mikrák.. proste všetko čo mi hrá v PC oni počujú a neviem ako to vypnúť.. a taktiež vraj mňa počut veľmi potichu mikrák mám v nastaveniach na úplne full aj boost.. a aj tak keď rozprávam tak mi v ovládacom paneli skáče hlasitosť max na 2 paličky robí mi to pri viacerých mikrofónoch proste je to tiche ale ked pustim nejakú hudbu tak im to dosť reve
Mikrak a hlas s PC
Re: Mikrak a hlas s PC
Treba to regulovať, nie? Keď si na Skype, tak odstav ostatné znuky /v paneli zakáž, krížik, lebo je kolízia/.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
asi mas zapnuty stereo mix. vygoogli si ako to na tvoju zvukovku vypnut pripadne pozri control panel priamo tej zvukovky a najdi to tam. ja som to kedysi riesil cez ovladacie panely a nastavenie zvuku, ale nejak uz tam tuto moznost nevidim.
jo presne na to som myslel aj ja ale neviem ako sa to vypina lebo to tam nemam .. skusal som tento navod ale proste to tam nemam ani ked dam zobrazit vypnute ci co to je http://www.howtogeek.com/howto/39532/ho ... ord-audio/
neviem co s tym moze byt
neviem co s tym moze byt