Mini notebooky - 10"

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Re: Mini notebooky - 10"

Príspevok od používateľa pepo »

jj tak super vec je to ... len ci to funguje aj tak ze ked to dam vypalit na disk v pc a potom to prenesem na USB ci to pojde alebo to mam dat priamo na USB ....
Inak na zalohu systemu ked mas system je namakana vec Acronis True Image je to pecka a za par minut mas win taky aky si mal predtym bez veskerej instalacie vsetkych driverov atd ...
To len pre istotu ked si mi v tomto poradil ...
CheZteR napísal:no ak myslíš či to funguje, ten unetbootin, tak ti možem povedať že funguje, lebo ja som si cez to preinštalovával OS, akurát to dlhšie trvá ten proces "vypálenia" na usb, lebo ono ti to musí vytvoriť bootovacie usb
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa CheZteR »

nie nekomplikuj si zivot a daj to rovno na USB, niekde na internete je aj kompletný návod, krok po kroku s obrázkami ako s tým pracovať a dokonca v slovenčine - podľa toho som to robil ja a išlo mi to na prvý krát, ale robil som WinXP
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pepo »

jj dakujem len to som chel vediet uz som to studoval na nete :) vyzera to na paradnu vecicku ... ked kupim notebook hned vyskusam ..:) zajtra objednavam a dam vediet co som obbjednal :)

//autoeditácia príspevku (16 Dec 2010, 13:37)
Takze mam uz objednane tak sa tesim :)
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... 9a776fcf80
uz len doriesit ten win vyskusat to preinstalovat ...

//autoeditácia príspevku (21 Dec 2010, 11:40)
Takze uz to mam doma a mozem skonstatovat ze zatial slape nadherne ... Pomerne ma prekvapila rychlost ...
Pekne prevedenie, Klavesnica je ties super sa mi natom paci ze pismena su odelene od seba nie po kope ako to byva vo vacsine pripadov.
Vydrz baterie zatial nemozem posudit ale tak original nabita vydrzala cca 5 hodin pri fuul praci nonstop trvale najvyssie podsvietenie, nonstop pripojene na wifi a tahanie softwaru + instalacie ... Takze sa zda ze vydrz by mohla dosieahnut pri beznej prevadzke cez 10 hodin.
Zattial mozem len a len odporucit :)
Mato70
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mato70 »

tiez mam ASUS 1015PEM, ale ked je pripojeny na adapter tak sa nabije na 99% a viac uz nie ale pritom stale ukazuje ze sa nabija, mam podozrenie ze notebook nevie rozoznat ze uz je nabity a stale cerpa z baterky a nie uz z adaptera, skusal som aj nabootovat live ediciu ubuntu z USB ale tam to tak isto robi, nejaka rada ako by sa to dalo vyriesit ? pripadne je to na reklamaciu ?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Mňa zaujal ten HP 5103 http://www.hej.sk/pocitace-prislusenstv ... 11es-arl-/ .

a) existuje iný netbook v konfigurácii 2GB RAM, 320GB HDD a 10 hodinová výdrž?
b) zdá sa mi, že sa už míňa, nevyrába alebo ako to mám povedať a predávajú sa posledné kusy, mám si s ním švihnúť alebo v budúcnosti ich bude dosť (myslím podobných konfigurácií)?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

begbeee: Pozri nieco s rovnakym procesorom Atom N550.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Mne ide aj o to, že sa mi páči 320 GB HDD, čo síce nie životne dôležité, ale tie 2GB RAM a 10 hodinová výdrž áno.
A hoc som nepátral ako Sherlock Holmes došiel som k záveru, že veľa takých netbookov nie je. A ešte za tú cenu.
Preto sa pýtam skúsenejších a múdrejších, či niečo také existuje :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pozeral som par procesorov s Atom N550, jeden uvadza vydrz 6 hodin, iny 8, 9 alebo az 10 hodin. Aka je realna, to si nedovolim odhadnut. Ak by si nasiel nieco s 2GB RAM a mensim diskom, tak do buducna to mozes riesit externym diskom, kde sa da 500GB 2,5 palocovy disk zohnat v cene okolo 60 eur.
Napísať odpoveď