Mirrors Edge
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
mas ho tamDAMON88 napísal:nist nepise najprv sa zobrazi faith potom zmizne a zvycajne to slo no ked dam crackfix tak nejdea prosim ta sudo mohol by si na lamky upnut ten novy crack na patch??
ATi ma Havok.. nie PhysixDAMON88 napísal:inac ten physX funguje aj na ATI bo ja som dal ze on (sice to sekalo) ale boli tam pridane tie take platna na tych leseniach a fungovalo to
-
mautomatic
Novice
problem s mirror's edge, ciernz obray hned od zaciatku
cafte, nainstaloval som si mirrors edge, a pri kazdom spusteni monitor prepne, objavi sami male oznamenie od monitoru "Out of range" a mam iba cierny obraz, ale zvuk normalne pocujem. hra ide dopredu, asi nejake intro a pod. Ale neviem ako mam toto vyriesit. Nemate niekto riesenie pls??
//GothaR: temy spojene
//GothaR: temy spojene
ked som hral asi 4 kapitolu, tak som chvilku hral normalne, Faith normalne bezala, ale zachvilu sa spomalila... uplne vsetko, citlivost mysi bola ovela nizsia... ked som sa zastavil, tak bola zas v pohode... ked som sa pohol uz nie... nasiel som patch 1.01, ktory to opravuje
Novinky ve verzi:
This patch fixes a potential freezing issue on some machines when PhysX is enabled.
stiahol som aj crack, ale vyhodilo mi to chybu... takze teraz to idem preinstalovat...
Novinky ve verzi:
This patch fixes a potential freezing issue on some machines when PhysX is enabled.
stiahol som aj crack, ale vyhodilo mi to chybu... takze teraz to idem preinstalovat...
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
musis si stiahnut iny crack ale s tym sa do da hrat len po 4.kapitolutomco3131 napísal:mam problemked uz chcem spustit hru, vyhodi sa mi okno s faith a nic sa dalej nedeje, poo chvyli sa ukaze ze neodpovida
![]()
co s tym? skusaĺ som aj instalovat patch a stale nic
toto robilo aj mne presne.....ked som dal crackfix tak hra nejde spustit ak ho nedam a dam tam stary ale zato funkcny crack mozem hrat len po asi4 kapitolu....neviete niekto co s tym je??Stanlezz napísal:ked som hral asi 4 kapitolu, tak som chvilku hral normalne, Faith normalne bezala, ale zachvilu sa spomalila... uplne vsetko, citlivost mysi bola ovela nizsia... ked som sa zastavil, tak bola zas v pohode... ked som sa pohol uz nie... nasiel som patch 1.01, ktory to opravuje
Novinky ve verzi:
j presne... freezing issue... myslim ze si musime pockat na iny crack... alebo na inych, ktori tu hru upravia... RLD smrdi... razor by moholDAMON88 napísal:toto robilo aj mne presne.....ked som dal crackfix tak hra nejde spustit ak ho nedam a dam tam stary ale zato funkcny crack mozem hrat len po asi4 kapitolu....neviete niekto co s tym je??
//autoeditácia príspevku ( 17 Jan 2009, 11:26 )
takze - pozeral som jedno forum... tam maju niektori taky isty problem... jeden ho mal, potom napisal ze to je vyriesene a uploadol crack.. neviem ci je to ten isty... stahujem, napisem ci to ide... potom aj uploadem ak to pojdeStanlezz napísal:j presne... freezing issue... myslim ze si musime pockat na iny crack... alebo na inych, ktori tu hru upravia... RLD smrdi... razor by mohol
nefunguje