Mobil do 270e

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
ugorka
Medium Expert
Medium Expert

Mobil do 270e

Príspevok od používateľa ugorka »

Ahojte, potrebujem poradiť. Hľadám náhradu za môj staručký iphone. Má sa jednať o mobil s obrazovkou 5 až 5,5 palca s čo najlepším výkonom a hlavne nech je čo najviac plynulý chod os. Zatiaľ som si vybral lg g3 alebo páči sa mi motorola x 2gen (vyzerá super :D ). Moje požiadavky sú: rýchlosť, kvalitný displej (ani nie tak rozlíšenie ale celkové podanie ak mi rozumiete :) ), ak sa dá tak kovová konštrukcia (nie je nutné), dobrá výdrž ( 1 deň aktívneho používania ) a LTE. Bol by som rád aj pre aktualizáciu na android 6.0.
Ďakujem a čakám na Vaše tipy :)

PS: Och ešte doplním že Číne sa vôbec nebránim, dokonca sa mi niektoré čínske telefóny veľmi páčia ale bojím sa že nepodporujú naše LTE pásma:(
sharky-no
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Mobil do 270e

Príspevok od používateľa sharky-no »

ja mam https://oneplus.net/sk/x a nemam s nim najmensi problem. Baterka by mohla byt o cosi lepsia, ale nezblanim sa z toho ze ho nabijam kazdu noc.. ale to je vlastne v ramci tvojich podmienok.

inak vyhotovenim posobi dost premiovo, je podla mna velmi pekny. Cena je taka aku pozadujes, ale ja by som si k nemu este kupil na tvojom mieste nejaky case, ktory tiez maju na webe. Predsalen zo zadu je skleneny (ta lacnejsia verzia) a pady mu nebudu velmi prijemne.
ugorka
Medium Expert
Medium Expert

Diky :) one plus x poznám a celkom sa mi pozdáva len dakde som čítal že systém nie je celkom domyslený :/ a bojím sa aj prípadnej reklamácie:/ ale neviem čo je na tom pravdy...reaguje ti svižne? mal si nejaké problémy s padaním aplikácii alebo podobne?
androidak
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa androidak »

Chvíľu by som počkal, na MWC boli predstavené celkom dobré mobily (väčšina aj s novým androidom) napr. Lenovo Vibe K5 Plus, LG X Cam ... ;) A z terajších napr. Xiaomi Redmi Note 3, Xiaomi Mi4, LG G Flex 2, Honor 6/6+, Honor 5X, Lenovo A7010, Lenovo Vibe P1, Lenovo Vibe S1 :)
Alebo p-huawei-ascend-mate-7-biely-t195651.html :D
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

neviem na co chces pouzivat ten mobil, mne ako informatikovi, ktory si obcas nainstaluje aj daku blbost, uplne vyhovuje.

messenger blbne, naozaj len obcas, ked pisem spravu v bublinkovom chate, tak sa sam do seba schova, ale stava sa to malokedy. co si ale nemyslim ze je chyba telefonu.

inak je cely system svizny, este sa mi nestalo ze by zblbol a mam ho od decembra. pod nedomyslenym systemom neviem co myslis, nic take som si nevsimol. presiel som ale na android z windows phone, takze sa mi zda vsetko skvele :lol:
ugorka
Medium Expert
Medium Expert

Ďakujem za tipy. Xiaomi Mi4 je bohovský telefón len bohužiaľ podľa mojich vedomostí nepodporuje naše lte pásma flex je tiež super ale za tú istú cenu môžem mať g3 a ten je rovný. Lenovo určite nie , mám od nich tablet a je to grc.. :nono: čiže zatiaľ vyhráva 1+x alebo g3 :D
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Za to ze máš od Lenova tablet ktorý je "grc", tak kvôli tomu zahodiť celu značku mi príde smiešne. Ale tak co už. Keď bývaš v meste, tak to je väčšinou pokryté pásmom ktoré napríklad xiaomi podporuje. Keď sa mýlim opravte ma.
ugorka
Medium Expert
Medium Expert

Ja viem ,sú to len predsudky... ale bojím sa že sa zase popálim :? Nie nebývam v meste a práve preto by som chcel mobil čo podporuje všetky pásma.
androidak
Medium Professional
Medium Professional

Tak napríklad ja by som g3 nechcel. Hovorilo sa, že keď LG prvý krát použilo QHD displej, tak tá optimalizácia na baterku nebola bohvie aká. Tie tlačidlá, neviem, to nechám tak, ako sa to komu páči ale ja by som to nechcel a príde mi to nepraktické. A predsa len, keď chceš nejaký mobil s Androidom 6, predpokladám, že by mal byť nový, a g3 je podľa mňa už stará, keďže je už g5 (mne sa nepáči :) ). A aj od g3 je väčšina mobilov výkonnejšia a stabilnejšia. Toť môj názor :)
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

G3 nie je zly telefon, podla mna aj co sa tyka vyladenia a vykonu uplne s prehladom dokaze posluzit aj dnes (sam ho mam), ale zato spracovanie je na vlajkovu lod (spred dvoch rokov samozrejme) priam tragicke. Po tejto skusenosti by som do LG uz asi nesiel
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

kup si SGS5 alebo priplat 20e a mas SGS6, popripade huawei P8
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Honor 7
androidak
Medium Professional
Medium Professional

Nehovorím že G3 je zlý telefón, len má nejaký ten rok a kupovať ho teraz ako nový, no neviem. Radšej by som kúpil nový (2015-2016), predsa len technika ide dopredu. Tiež som mal Samsung, potom 2 LG a teraz mám znovu Samsung a inú značku by som asi nechcel, už len kvôli tomu, že skoro všetky značky dávajú tie "androiďácke tlačidlá" na displej a to mi dosť vadí, no a popritom to aj uberá z displeja. Vyberal som si mobil podľa toho :D
ugorka
Medium Expert
Medium Expert

Honor 7, aj p8 je nad rozpocet...aj ten som si urcoval ako 250 +20 nech nezerem :D
Samsung urcite nie otec má s5 ale ten samsungácky android sa mi nepáči. Ja si ešte na to poriadne sadnem a daco vyberiem :) zatial dakujem za tipy urcite napisem ako som sa rozhodol!
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

no ten zenfone je dost nepodareny. napr. taky fotak ma lepsi aj htc one m7 a tiez nie je moc spolahlivy

P8 kupis cez bazos uplne s prehladom par tyzdnovy
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Zenfonu by som sa určite vyhol.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

A tento moj nechces? :)

viewtopic.php?t=195651
ugorka
Medium Expert
Medium Expert

Ďakujem všetkým za pomoc pri výbere , nakoniec som prekusol svoje predsudky voči lenovu a zobral lenovo s1. Dúfam že mi bude vyhovovať :)
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

K-u-b-i-a-k napísal:Zenfonu by som sa určite vyhol.
nejake blizsie dovody ?
Napísať odpoveď