Mobil do 350€
Mobil do 350€
Caute, aky by ste mi poradili nový mobil, do 350€. Silno rozmýšlam nad S4 mini alebo HTC One mini ked bude...mam radšej take "mensie" ako tie velke vlajkove lode. I ked, htc one tu je za slušnú cenu: http://mobil.bazos.sk/inzerat/28486772/ ... TC-One.php
Re: Mobil do 350€
za to kupis s3
Určite radšej Nexus 4.
-
galbavymartin
Light Professional
Ja by som bral LG Optimus G...v podstate to isté ako Nexus 4 ten má lepšiu podporu ale má horší displej, foto, výdrž a ani sa toľko neprehrieva...zároveň je perfektne odladený
a čo ten htc one? predsa len za takú cenu
-
MichalkoOo
Zablokovaný
HTC One bude najlepšia voľba ale čo som počul má veľa výrobných vád.
To HTC One má príliš nízku cenu, smrdí to podvodom.
to je pravda, chcelo by to asi osobne vidieť i ked ani tka by sa na to nemuselo prist ak tam niečo je
Hlavne by som sa zaujímal o tú záruku.. čo som minule čítal, nie na všetky HTC z USA uznajú záruku aj v Európe.. trebalo by to prezistiť priamo na HTC.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
a fotky nebudu original nakolko us nabijacka vyzera inak ako europska ,pricom nasa europska je aj na fotke
ber nexus 4 ,akurat mi ho brat objednal v usa stoji 188 dolarov ,s ich danou okolo 210 euro co je cena ktora nema konkurenciu
vdaka, tak nakoniec rozmyslam že ešte počkam, niečo našetrim a asi kupim htc one, black sa mi hrozne paci