mobil
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
mobil
čavte všetci.je možne aby z ničoho nič zmizli udaje z pamäťovej karty??akože toto fakt nechapem
nič som nemazal ani neformatoval kartu ani ju nevyberal ale ako kukam tak na pamäťovke my zmizli mp3,obrazky ale hlavna vec že programy tam ostali
mate vysvetlenie? 
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
však nevadi skus my dať navod ak maš čas vysušamAndrew007 napísal:Typek61 presne toto sa stalo kamosovi pred par dnami, hovoril mi cim to moze byt tak ak sa dobre pametam raz som daval jednemu navod ako ziskat spet data z pametovky.. ale on zas mal problem ziskat spet fotky z digitalua vyriesil to...trosku si pogoogli ak si tam mal cenne veci
no boli tam fotky čo som sa s frajerkou fotil a par obrazkov ale aj tak nechapem prečo to zmizlo
//autoeditácia príspevku ( 27 May 2009, 16:09 )
ale ja som ich fakt nemazal ani nikoho som nevidel že by sa my hral z mobilombegbeee napísal:Da sa to obnovit ak je to vymazane. Su na to programy a nie je to zlozite.
Ak je v tom iny zadrhel, tak neviem.
Kamarat mal na fotaku 150 fotiek s ktorymi vo fotaku v pohode pracoval, prezeral a ked ich chcel vybrat karta ziadala o format.
Niekedy zblnu. Je to len technika.
//autoeditácia príspevku ( 27 May 2009, 16:12 )
toto aj mne robilo na sony ericson k610i a nikdy sa nestratili dataSchYzo napísal:skus vybrat pamatovku a znovu ju zalozit...mne toto obcas telefon robi ze akoby sa karta odpojila...ale ked toto urobim tak to nabehne