mobilná hra
mobilná hra
čawte chcel by som sa spítat či sa nedá vyrobiť nejako hra na mobil...najlepšie by bolo kebyže sa to dá nejak naprogramovať cez gamemaker lebo cez to viem vyrábať najlepšie ak my vie niekto pomoct alebo vie nejaký nato nejaký program nech my napíše . ďakujem...
Re: mobilná hra
Musíš skúsiť pohľadať nejaký game maker pre mobily a bolo by aj konkrétne na typ mobilu (SE, Nokia, Samsung atď) Ak žiadny takýto program nenájdeš, zostáva ti naučiť sa programovať v Jave. To je ale "trocha" iné programovanie, ako v Game makery 
j viem
skušal som sa učit v jave ale dosť tašké... no cez gamemaker mam dobré hry
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2010, 19:15)
nič také som nenašiel ale určite niečo nato je..
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2010, 19:15)
nič také som nenašiel ale určite niečo nato je..
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
a co tak skusit flash? ten je pomerne jednoduchsi na hry do mobilu ako java. staci ti kuknut niekde na nete tutorial na flashlite 1.x a 2 a mas vyhrane.
(programovanie flash aplikacii do mobilu nie je to iste ako klasicke flash programovanie lebo sa pouzivaju len flashlite fscommand scripty a to je jednoduche).
(programovanie flash aplikacii do mobilu nie je to iste ako klasicke flash programovanie lebo sa pouzivaju len flashlite fscommand scripty a to je jednoduche).
Tak no hladal som flashlite stiahol som a bolo to .sisx alebo bol priecinok setup.xhtm no a nevím čo s tím a ak sa tade robí iba scriptamy tak to já určite vediet nebudemweroro napísal:a co tak skusit flash? ten je pomerne jednoduchsi na hry do mobilu ako java. staci ti kuknut niekde na nete tutorial na flashlite 1.x a 2 a mas vyhrane.
//autoeditácia príspevku (07 Aug 2010, 10:13)
a ešte neco, hladal som to skoro všade a bolo len adobe flashlite a nevím čo mam s tim robit porad pls....
-
weroro
Flash coder
naprogramovanie vo flash lite potrebujes adobe flash (editor) stiahnes ho na strankach adobe ako 30dnovu trial verziu. tak si mozes potom vybrat aky tip aplikacie chces robit ci klasicky flash AS1,2,3 alebo flash do mobilu Flash lite 1.x, 2. obrazky kreslis priamo v tom programe a funkcie ako ovladanie sa scriptuju pomocou fscommand.
adobe flash editor to jak mám najst?skúšal som google všetko ale našlo to iba adobe flash player/profesional a take kraviny no editor nenašlo...
-
weroro
Flash coder
hladaj napr. adobe flash CS4 alebo adobe flash CS5