mobilny internet
mobilny internet
Poradte nejaky vyhodny mobilny internet s ktorym uz mozno aj mate nejake tie skusenosti a je podla vas najlepsi.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: mobilny internet
osobne mam internet od O2. pouzivam ho sice len na mobile. ale obcas ak mi nejde na PC net pripojim mobil k PC a pouzijem ho ako modem. na PC je to dost pomale asi 10 KB/s ale ver tomu ze lepsie ako nic =) na taky facebook a browsovanie staci. na youtube a na download uz nie =) velka yvhoda ze platim 6 eur mesacne (da sa aj na kredite mat ) a je NEOBMEDZENY ! cize mozes byt na nete kolko chces. ostatne internety od T-mobilu a Orange-u su datovo obmedzene pokial dobre viem no zas ovela rycheljsie. takze sam sa rozhodni =)
Tá rýchlosť závisí dosť od lokality... bohužiaľ lukas9206 absolútne nič nešpecifikoval.. nenapísal, načo to chce, koľko je ochotný platiť, kde sa prevažne zdržiava......... a tak... čiže mu je aj zbytočne niečo radiť buď obyčajné GPRS alebo vysokorýchlostný net cez nejaký externý modem huawei a pod..... 
-
Arkaz
Addict
no to je pravda chcel som mu len objasnit ze su v podstate 2 varianty. Ja byvam na zahori a zdrziavam sa prevazne aj v bratislave. Rychlost sa mi zda stale rovnaka. Ale som spokojny a staci mi to 
Ja ten rozdiel aj cítim. Keď som v centre, na displeji mi ukazuje 3.5G, tak aj zložité stránky mi idú celkom svižne...... keď idem mimo mesta... do lesa, cestujem a pod..., na displeji mám len ten klasický krížik (GPRS) alebo potom o niečo rýchlejší EDGE... a zložité stránky už majú problém (wap stránky idú stále pekne svižne).
Inak mám klasický Orange World s 1000MB dát... na bežné surfovanie, emailovanie, občasné netové rádio a orange TV hravo postačuje. Ak by som však mal cez neho surfovať aj na klasickom PC/notebooku, určite by som si nevystačil. Minule som bol iba týždeň mimo a mal som prečerpané dáta v hodnote 25€..
Inak mám klasický Orange World s 1000MB dát... na bežné surfovanie, emailovanie, občasné netové rádio a orange TV hravo postačuje. Ak by som však mal cez neho surfovať aj na klasickom PC/notebooku, určite by som si nevystačil. Minule som bol iba týždeň mimo a mal som prečerpané dáta v hodnote 25€..
-
Arkaz
Addict
jaj no ty mas orange. Ja mam zas ten net od o2 a ten nejde 3G. Takze ja zmenu rychlosti velmi nepocitim ked idem len gprs/edge. 
Ak sa smiem spýtať chceš používať ten internet len doma alebo aj niekde inde??