Moderatori- zneuzivanie funkcie
-
Dante3000rpm
Medium Star
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
hmm Dante3000rpm o co presne Ti ide? Mas zly den, daco sa pototo v skole, v robote? Ked sa ma koza moc dobre, ide sa smykat na lad. Keby sa kazdy clovek drzal zlateho pravidla budujem na svojom a pomaham ostatnym a ne<>val by kazdy do kazdej veci, do ktorej nic nevidi, bolo by ludom na svete lahsie. Co Ta trapi na tom ze si temu oznacil za dolezitu? Zijes v jednom state s bandou blbcov, ktori sa nazyvaju politici, maju tak 10-20x vyssi plat ako 95% obyvatelov slovenska a s tym nic nerobis? Preco neprotestujes? Nemas transparent s napisom: "Chceme rovnost!". Keby si mal riesit kazdu "nepravost", ktora je v Tvojom okoli, tak by si nerobil nic ine, len protestoval a ukazoval ludom "pravdu", ktora je aj tak uplne relativna. Zbytocne vyplytvana energia, urobena flame tema, zabite data, vyrobeny traffic...nic viac, nic menej.
Vyber brvno zo svojho oka a prehliadnes smietku v oku svojho brata.
Vyber brvno zo svojho oka a prehliadnes smietku v oku svojho brata.
-
erytrocyt
VIP
Dante3000rpm: máme právo udelené administrátorom kontrolovať karmu a karma komentáre užívateľov z dôvodu toho, že sa karma umelo zvyšovala, nadávate si prostredníctvom nej a pod.
Ak by si mi napísal, že ten a ten ti vynadal cez karmu, ja by som mu to skontroloval a potom by som ho potrestal, asi by si neprostestoval, že ti do nej leziem, že? Všetci užívatelia vedia, že do karmy sa dívame, že ju námatkovo kontrolujeme a že v prípade problému sa na nás môžu obrátiť. A koľko ľudí mi písalo že má problém, vyriešil som, potrestal som, a ešte ani jeden sa mi nesťažoval, že mu leziem do karmy si predstav.
Takže buď tíško a nerozkrikuj sa.
Ak by si mi napísal, že ten a ten ti vynadal cez karmu, ja by som mu to skontroloval a potom by som ho potrestal, asi by si neprostestoval, že ti do nej leziem, že? Všetci užívatelia vedia, že do karmy sa dívame, že ju námatkovo kontrolujeme a že v prípade problému sa na nás môžu obrátiť. A koľko ľudí mi písalo že má problém, vyriešil som, potrestal som, a ešte ani jeden sa mi nesťažoval, že mu leziem do karmy si predstav.
Takže buď tíško a nerozkrikuj sa.
-
P3Bo
Guru wannabe
urcite si myslel aj mna vsak ? : D dojimaju ma tie karmy - uz len 208 hlasov a dostanete ma na nulu chlapci good luckDieg0 napísal:To ze sa par uzivatelov ako napr. TEST vtiera "nadradenym".
dante ty si nenapravitelny co ? pozeraj aj keby si nasiel jeden jediny priklad co mod spravil zle tak to teraz roztiahnes na tri strany vsak? ty nechces diskutovat ty mas komplexy ..zriad si vlastne forum a rob si co chces . Nepodal si objektivnu kritiku uz len z toho dvovodu ze si neprihladol na to kolko takyto modi spravili pre toto forum
Nie nie Pebo teba mam nahodou celkom radP3Bo napísal:urcite si myslel aj mna vsak ? : D dojimaju ma tie karmy - uz len 208 hlasov a dostanete ma na nulu chlapci good luck![]()
dante ty si nenapravitelny co ? pozeraj aj keby si nasiel jeden jediny priklad co mod spravil zle tak to teraz roztiahnes na tri strany vsak? ty nechces diskutovat ty mas komplexy ..zriad si vlastne forum a rob si co chces . Nepodal si objektivnu kritiku uz len z toho dvovodu ze si neprihladol na to kolko takyto modi spravili pre toto forum
BTW : Aj mne nejake deti davaju dolu karmu
-
P3Bo
Guru wannabe
ono to je ale tym ze drviva vacsina co by modovat chcela sa stara len o hornu polku fora [napr japershing napísal:podporujem tuto temu, ako co ze to robite bez naroku na honorar? je to strasna makacka toto, fakt nechcete aspon 50sk na hod cisteho? kazdy by mal mat rovnake podmienky...a pokial nechcete robit moda, kto vas nuti?...urcite by si tu chcelo par ludi zamodovat...
-
Dante3000rpm
Medium Star
-
audiotrack
VIP
pozor, moderovanie nie je o prispivani.. mod je obyčajný user len má nejaké práva navyše. Videl si mňa písať do erotiky? alebo erytrocyta do programka? to je úplne jedno či tam chodí, hlavné je aby udržiaval poriadok. A erytrocyt má mojú plnú podporu. Nie preto že je mod, ale aj keby bol obyčajný user a pustíte sa do neho. Je to férový chalan a fakt sa snaží. Skús si niekedy predstaviť ako by si reagoval ty keby ťa niekto otravuje cez ss, keby ti niekto robí bordel (má na starosti hlavne bývalú erotiku kde bolo neskutočné množstvo bordelu a kvalitne to tam prečistil a zkultúrnil).. A na druhej strane: koľko tém tu admin alebo mod tak priemerne do mesiaca založí? jednú? dve? to ti tak vadí ak bude na pár dni pár krat do roka ako dôležitá nejaká blbosť?P3Bo napísal:ono to je ale tym ze drviva vacsina co by modovat chcela sa stara len o hornu polku fora [napr ja]a do dolnej by vedela prispiet tak akurat spammom cest vynimkam . Naco to je ?
tak toto je najvacsi gol z celej temyuplink napísal:Zbytocne vyplytvana energia, urobena flame tema, zabite data, vyrobeny traffic...nic viac, nic menej.
k teme: to, ze si niekto oznaci temu ako dolezitu by som ja osobne nebral ako problem. tiez tie spravy... preco by si ich nemohli citat? ved spravy sa ukladaju do databazy a je jasne, ze kedykolvek si ich moze hojko precitat vsetky. vsetci pisu spravy s vedomim, ze si ich moze ktokolvek z vedenia precitat. mne to nerobi problem. nech si citaj hocikto moje spravy. nic extra sukromne tam nepisem. a karma? kludne by som hodil vypis pre vsetkych userov a vobec by ma to nestvalo. ked si da niekto temu ako dolezitu, tak mozno je to fakt pre dotycneho dolezite. obcas ludi trapia take problemy, ze uplne ziram...
-
Dante3000rpm
Medium Star
-
P3Bo
Guru wannabe
je pravda ze sa kazdy stara o svoju sekciu a obcas kukne do inej a porobi poriadky ale pre mna je mod clovek co mi pomoze [do tej kategorie radim aj zopar dobrych dusi na tomto fore ] v kazdom ohlade , myslel som to tak ze ty co chodia hore sa vacsinou chcu na fore len odbremenit od starosti a vyfiltrovat ak to smiem tak povedat . A modstvo chce len preto aby kus zamachorvalo a stuplo mu ego . Kto by to nebral no ?!audiotrack napísal:...
neviem kde si nabral ten pocet sprav... tolko som nedal ani prispevkov ani SS, ani kariem. no ak by ta to zaujimalo, tak za posledny tyzden som poslal 5x k+ a 0x k-
i ked je pravda, ze teba do toho dokopy nic (neber v zlom, ale neviem ako to napisat
). no myslim, ze toto je absolutne mimo aj tak od veci temy 
-
audiotrack
VIP
nemyslel iba tvoje správy, ale celkový počet a zistil to tu: http://www.hojko.com/statistics.phpturtlak69 napísal:neviem kde si nabral ten pocet sprav... tolko som nedal ani prispevkov ani SS, ani kariem. no ak by ta to zaujimalo, tak za posledny tyzden som poslal 5x k+ a 0x k-i ked je pravda, ze teba do toho dokopy nic (neber v zlom, ale neviem ako to napisat
). no myslim, ze toto je absolutne mimo aj tak od veci temy