uplne stacilo kebyze entrocyt napisal a vyhli by sme sa vojne-Otazka znie- preco by mala taka blbost ako je to ze entrocytov brat dostal za domacu ulohu odborny opis, co to ma spolocne s tym ze to musi tak zvyraznit ze to je dolezite? Ved je to uplne pritiahnute za vlasy
Odpoved- takto, bracho ma teraz fofr v skole a hori mu za patami, chcem mu pomoct, staram sa o forum uz dlho a ako protisluzbu od fora som urobil to co som urobil takze tak
sme inteligentny ludia a si myslim ze odpoved preto je dost chaba, keby stebou takto niekto jednal velmi by si sa nepotesil, a toto ze by som nevedel moderovat forum- naco vytahujes taku blbost? velmi decke mi to pripada, hlavne typ konverzacie a ty by si neurobil toto a tamto a urobil by si to zle....dante ty si co myslis ? ze nejaky mod bude zakladat kazdy den nejaku dolezitu temu ? ak zalozi tak predtym vyskusa ine moznosti ... ak nahodou potrebuje pomoc a ma moznost dat svoju temu ako dolezitu tak to urobi a teba je do toho prd ... ak by si mal tu moznost (co pochybujem ze niekedy v zivote budes mat) tak by si to tiez urobil ...
ty by si to tu moderoval ? moj zlaty boze len to nie asi by si znicil cele forum ... najpr sa nauc gramatiku a potom nieco pis a otvaraj si usta ...
toto sa tu uz preberalo vela krat a zaver ? modi na to maju pravo ... preco ? preto ...
btw. kde mam gramaticku chybu?