modra obrazovka

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
misacekx
Light Expert
Light Expert

modra obrazovka

Príspevok od používateľa misacekx »

mozete mi niekto poradit? znicoho nic mi nabehla modra obrazovka s anglickym textom a tomu som nerozumel a vyhodila sa mi chyba s hlasenim. Pravdepodobne modra smrt zatim som sa stym nestrtol az teraz. PC bol v tu dobu neciny ze nic sa nerobilo max stahovalo
mam win XP.
IRQL_NOT_LESS_OR_REQUAL tak tato chyba tam bola zvyraznena.
dakujem za rady.
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SSemteXX »

misacekx
Light Expert
Light Expert

vdaka za pomoc ale na tejto stranke a inych podobnych som bol. ale nepomohly mi. Dal som si test 3D Mark a ten mi nic nenasiel. Uz 4 dni mi to nespravilo. Niekde som sa docital ze to moze byt chyba v hardveri alebo v napajani. Tak som vymazal posledne ovladace od bluetoothu, vyfukol USB-cka a nechal nabijat zdroj aj ked bol nabity. este som skusal Memtest ale ten sa mi nespustil neviem preco. A nikde som nenasiel co presne znamena ta chyba.
Sphinx
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

je to chyba sposobena poskodenim RAM niektora z ram ti zjavne hapruje
misacekx
Light Expert
Light Expert

a ako to otestujem? mal som jeden memtest ale ten nic nerobil len nieco skenoval alebo co a ubiehaly percenta ked to bolo uz nekde pri 300% a nic tak som to vypol. dalsi memtest co sa mal nabootovat s CD tak ten sa mi ani nespustil a normalne nabehol win.
Duffiii
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Duffiii »

ked to mas casto tak vidim problem vv RAMkach
misacekx
Light Expert
Light Expert

no prave casto to nieje mal som to ale 4 krat v priebehu 3 dni. a zatial od tej doby nic. a to som len spravil prefuknutie USB-cka, nabitie zdroja a nejake cistky v PC.
misacekx
Light Expert
Light Expert

diki pozrel som nato a mozno to bude hardverom resp. buetoothom ktory som v tu dobu dal a potom aj vymazal. cez jeho ikonu. a od tej doby nic.tak snad to bolo od toho. ale neviem co s memtestom mam napalit to co stiahnem napr. Download - Pre-Compiled Bootable ISO (.zip) a to co stahnem hned napalit alebo najprv rozbalit??? len jeden sa mi nacital ale tam bolo len Profil 1 potom bla bla bla stlac L ked som to slacil tak K a nic a potom uz len enter a ten ma vyhodil do Win.
Napísať odpoveď