moje problemy
-
recberko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
no situácia viac ako vážna ... to stým vyvolávaním možno nebol moc dobrý nápad, ja viem že si jej chcel dať najavo že ti na nej záleží, ale niekedy menej je viac na to nezabúdaj... a to že vám to neklape(teda aspoň sa tak zdá, bo sa hádate dosť ako to ja vidím) tak neuvažoval si nad tým, že by bolo lepšie keby ste to skončili?? a ešte na margo tých spomienok a plyšákov, to že chce mať na niečo pekné čo ste spolu prežili nemusí nutne znamenať že ťa ľúbi... teraz som tu možno bol dosť krutý ale treba sa na to aj takto pozrieť... ale verím, že jej treba dať čas, aby si veci ujasnila a trocha pokecala s kamoškami (možno to jej vo vašom vzťahu chýbalo)... v tom lepšom prípade si uvedomí, že jej chýbaš a dáte sa dokopy
no a v tom horšom
good luck
No tak podla mna na to ze ste sa len teraz rozisli chces hned volat chodit von, daj trosku casu mozno si sama uvedomi alebo podla mna si aj chce uvedomit ci jej naozaj chybas ci ta ma rada viac ako kamarata. Ty si uz spravil krok ze jej volas, chces sa s nou stretavat, pockaj ako sa to vyvinie zbytocne sa jej nevnucuj hadam sama pochopi.Krcho napísal:cavte tak mame 18 rokov a stretavat sa j ten najvecsi problem ja chcem ale ona nechce poviem ved ako kamaraati ona de racej s kamoskami a ona to bere ako by sme mali len pauzu ale ja nie a neviem volam jej ked je doma a nevadi jej to ide von a vadi jej to je s kamoskami je ona ako b ychcela neco dokaazat kamoskaam
-
midnight_man
Guru
MOja rada ,....moje skusenosti hovoria ze az vtedy ked sa o dievca mierne prestanes zaujimat..pride ono..a zacne vyvijat iniciativu....potvrdilo mi to viacero pripadovKrcho napísal:cavte tak mame 18 rokov a stretavat sa j ten najvecsi problem ja chcem ale ona nechce poviem ved ako kamaraati ona de racej s kamoskami a ona to bere ako by sme mali len pauzu ale ja nie a neviem volam jej ked je doma a nevadi jej to ide von a vadi jej to je s kamoskami je ona ako b ychcela neco dokaazat kamoskaam
No ja mam taku otazku nevedel som do ktorej temy to zaradit a novu som kvoli takej v podstate blbosti nechcel zakladat
... tak sa len pytam ... poznam jednu babu ale len z videnia noo a idu prazdniny ona je z dediny ja z mesta takze akosi nemam ako byt s nou v kontakte net doma nema (myslim) ale viem o jednej jej kamaratke viem jej nick na pokeci a tak noo bolo by blbe keby som si pytal cislo na nu cez tu jej kamaratku ?? ... mne sa to zda byt aj trochu trapne a nechcem byt zas na silu vtieravy no a tak rad privitam kazdu vasu radu 
-
midnight_man
Guru
ufff...takzke to...a pozna ona teba? vie o tom ze existujes?slavo120 napísal:No ja mam taku otazku nevedel som do ktorej temy to zaradit a novu som kvoli takej v podstate blbosti nechcel zakladat... tak sa len pytam ... poznam jednu babu ale len z videnia noo a idu prazdniny ona je z dediny ja z mesta takze akosi nemam ako byt s nou v kontakte net doma nema (myslim) ale viem o jednej jej kamaratke viem jej nick na pokeci a tak noo bolo by blbe keby som si pytal cislo na nu cez tu jej kamaratku ?? ... mne sa to zda byt aj trochu trapne a nechcem byt zas na silu vtieravy no a tak rad privitam kazdu vasu radu
-
Sagittarius
Guru
No vies,ale ta kamaratka to moze povedat tej, ktoru chces...ze si si pytal jej cislo a baby su dost domyslave, tak si domysli, preco asi si chcel jej cislo. No nema zaujem,tak ta posle do ... alebo ta ignorovat alebo ti to da inteligentne najavo. Vies, aby to ona skoncila skor ako jej napises... Ale ak to bude naopak, tak je uplne jedno odkial mas to cislo...slavo120 napísal:No ja mam taku otazku nevedel som do ktorej temy to zaradit a novu som kvoli takej v podstate blbosti nechcel zakladat... tak sa len pytam ... poznam jednu babu ale len z videnia noo a idu prazdniny ona je z dediny ja z mesta takze akosi nemam ako byt s nou v kontakte net doma nema (myslim) ale viem o jednej jej kamaratke viem jej nick na pokeci a tak noo bolo by blbe keby som si pytal cislo na nu cez tu jej kamaratku ?? ... mne sa to zda byt aj trochu trapne a nechcem byt zas na silu vtieravy no a tak rad privitam kazdu vasu radu
noo presne niejak tak by som to chcel zacat ... len mi prislo trochu blbe pytat uplne cudziu babu na pokeci cislo na jej kamaratku ... ano ta co sa mi paci vie ze existujem ale to je asi vsetkomidnight_man napísal:ufff...takzke to...a pozna ona teba? vie o tom ze existujes?ja by som to zacal asi tak
ze by som si pytal cislo od tej kamosky na tu babu ktora sa ti paci
napis by som jej taku sms..ze ahojko..ako sa mas a tak..zoznamili by ste sa..a co ja viem mohli by ste sa stretnut a bla bla bla
ostatok poznas
noo ved toto ze sa toho aj trochu obavam a v podstate mi to cislo vobec dat ani nemusi kedze nebude mat ani potuchy kto som a predsa nebude len tak rozdavat cislo svojej kamaratky niekomu z pokecu a aj ked mi to cislo neda tak je mozne ze tej babe co sa mi paci povie ze niekto zhanal jej cislo ... hmm ta neviem ci skusit popytat abo nieSagittarius napísal:No vies,ale ta kamaratka to moze povedat tej, ktoru chces...ze si si pytal jej cislo a baby su dost domyslave, tak si domysli, preco asi si chcel jej cislo. No nema zaujem,tak ta posle do ... alebo ta ignorovat alebo ti to da inteligentne najavo. Vies, aby to ona skoncila skor ako jej napises... Ale ak to bude naopak, tak je uplne jedno odkial mas to cislo...
-
braino.swk
Light Professional
chlape hlavu horebraino.swk napísal:sorry ze som mimo temy.
kamo je mi to luto aj ja mam 18, a mal som rocny vztah a ked sami rozpadol tak to so mnou slo dolu vodou.. prajem hodne zdaru
a este stale cakam na rady ohladom mojej otazky ... skusit popytat to cislo ? ... viem ze za pokus nic nedam ale je moznost ze cislo neda (ved preco by aj davala ked nevie kto som ) a ze i tak povie kamaratke ze niekto zhanal jej cislo hmm mozem dopadnut dost blbo ... ale zas je moznost ze mi to cislo da aaa ja by som ho vazne chcel
-
Sagittarius
Guru
No tak si ho vypytaj....slavo120 napísal:
a este stale cakam na rady ohladom mojej otazky ... skusit popytat to cislo ? ... viem ze za pokus nic nedam ale je moznost ze cislo neda (ved preco by aj davala ked nevie kto som ) a ze i tak povie kamaratke ze niekto zhanal jej cislo hmm mozem dopadnut dost blbo ... ale zas je moznost ze mi to cislo da aaa ja by som ho vazne chcelbo to dva mesiace nebudem s nou v kontakte taaa uz ju dakto ulovi ... ale je mi to dost blbe pytat na pokeci babu ktoru nepoznam cislo na jej kamaratku ona to cislo asi len tak rozdavat nebude a preto by som musel mat asi vazny dovod alebo si ziskat jej doveru abo co aby mi to cislo dala
... dost pochybujem ze bude taka ochotna a z fleku mi to cislo da
a ak zacne informovat i kamaratku (teda babu co sa mi paci ) ta ktovie jak sa to zamota
-
Sagittarius
Guru
Ale zase ked si ho nevypytas, tak ho tiez mat nebudes...tak ked skusis moze ti to vyjst...slavo120 napísal:hej hej skusim ... tu som len chcel skonzultovat... ja osobne by som tiez len tak z fleku nedal niekomu koho nepoznam cislo na kamaratku a preto mam blby tusak ze to cislo mi i tak neda
ale skusit mozem noo ...
noo ja osobne si myslim ze ti to cislo len tak neda ... vies vobec nebude mat sajnu kto si a preto asi nebude mat ochotu len tak ti to cislo dat ... ked jej budes pisat tak napis nieco duchaplneslavo120 napísal:jasne sak nemam co stratita za pokus nic nedam ... mozno ju ukecam a to cislo mi da
no urcite treba skusit vypytat,ale nie len tak hocijako ze daj mi cislo,to ti ho urcite neda,to vies urcite aj sam,ved si s nou zacni normalne pisat a skus sa dostat k tomu ze poznas tu jej kamaratku a ze aj ona ta pozna alebo vie o tebe a ze by si chcel jej cislo a popros ju ci by ti nedala to cislo na nu
niejak takto ked to urobi tak ma väcsiu sancu na uspech ... ale tak ci tak si domysli ze preco si s nou zacal pisatferingo napísal:no urcite treba skusit vypytat,ale nie len tak hocijako ze daj mi cislo,to ti ho urcite neda,to vies urcite aj sam,ved si s nou zacni normalne pisat a skus sa dostat k tomu ze poznas tu jej kamaratku a ze aj ona ta pozna alebo vie o tebe a ze by si chcel jej cislo a popros ju ci by ti nedala to cislo na nu
-
Te-wei
Medium Professional
Chlape ty dávaš rady ako z telenovely.midnight_man napísal:ufff...takzke to...a pozna ona teba? vie o tom ze existujes?ja by som to zacal asi tak
ze by som si pytal cislo od tej kamosky na tu babu ktora sa ti paci
napis by som jej taku sms..ze ahojko..ako sa mas a tak..zoznamili by ste sa..a co ja viem mohli by ste sa stretnut a bla bla bla
ostatok poznas
Nno tá cudzia baba od ktorej si chce pýtať číslo na tú holku mu ho dá len tažko a to že jej napíše, ak to číslo už má, ešte neznamená,že napíše aj ona jemu a pak ten jeho pocit vtieravosti bude ešte večší a už sa jej neozve...zrejme. nehovoriac o tom,že prečo by sa mala zoznamovať s každým chudzím chalanom ktorý si na ňu vypýta čislo. Asi steží,že?
A keď už tak doporučujem vymyslieť niečo originálnejšie, než otázku "Ako sa máš?" Mňa ked sa to niekto opýta v tomto netovom world mám chuť vraždiť. Akože originalita 0 bodov? Aked tak tak už by som jej zavolal a nie pýsalsms, tie su pre malé decká a tých bez odvahy.
-
midnight_man
Guru