no ja mam tej pripravy uz pokrk...no ved som aj rozmyslal nad tym,ci budu mat ti druhi ine otazky ako my...ale to potom bude nespravodlive ked oni to bude mat lahsie/tazsie
to je uplny nonsens, pretoze maju na to o polovicu menej casu a uloh len o 10 menej, takze tam nemozu byt vsetky ulohy narocne. to co bolo minule roky boli standarty, co ma deviatak vediet. nemozu si dovolit tam dat ulohy z matematickej olympiady. standarty sa nemenia kazdy rok, jedine co moze byt tazsie pre urcitu skupinu ziakov je prakticka cast.
nastastie pre mna na prakticku cast vraj stredne skoly pri prijimackach nebudu prihliadat, cas je skrateny o 15minut na certifikovanu cast a je o 10 otazok menej ako minuly rok, ale budu asi aj priklady trosku narocnejsie lebo na matike mozme pouzivat kalkulacky tak neviem
neobavaj sa toho tolko, este budu dôlezitejsie a tazie skusky ako monitor na ZŠ, ja sa pamatam ze ked som ho pisal tak som mal z matiky asi 5 alebo 6 z 25 (myslim ze tolko bol maximum, uz si nepamatam) a zo SJ 23/25... na tychto monitoroch robi dozor zamestnanec skoly nie? tak ak chytis dobru ucitelku ( ako ja ) tak sa bude dat radit
tomek00 napísal:neobavaj sa toho tolko, este budu dôlezitejsie a tazie skusky ako monitor na ZŠ, ja sa pamatam ze ked som ho pisal tak som mal z matiky asi 5 alebo 6 z 25 (myslim ze tolko bol maximum, uz si nepamatam) a zo SJ 23/25... na tychto monitoroch robi dozor zamestnanec skoly nie? tak ak chytis dobru ucitelku ( ako ja ) tak sa bude dat radit
Minuly rok to tak bolo u nas,ze prisli dozerat zo strednej skoly a vravi sa o tom aj teraz.