MONITOR 2008

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Marko29
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

MONITOR 2008

Príspevok od používateľa Marko29 »

Zdravim...

Takze 6.februara je stabilny datum kedy sa pise monitor 2008 uz nam prisli aj nejake papiere ohladom toho a bude to ine ako minule roky ,bude to rozdelene na 2x 45 minut prvych 45 min ma byt normalny test a druhych 45 min ma byt M/Sj gramotnost ...

Myslite si ze sa tento rok nieco dostane na net ???
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Neviem ci sa nieco dostane na net ale je to dost pravdepodobne,pisal som minuly rok a kazdy hovoril ze neni sanca aby sa to dostalo a rano toho bol plny azet hh :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nedostane a taketo hlupe temy budem mazat.
Marko29
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marko29 »

to hojko : Neviem preco ??? Ak sa to minule roky nevymazalo tak to nebolo hlupe ale rozumne tak aj teraz by sa nemalo nie ???
Ja viem ze pre teba to je nepodstatne lebo ti to je fuk ale ver ze keby si mal ten monitor pisat neverim ze by si bol nesmierne poctivy a ani by si sa do tych vysledkov ( ak budu ) nepozrel ... Aj ked clovek nikdy nevie a nepoznam ta . Nechcem sa stebou hadat , ja som len obhajoval . Aj ked mozno mi to po tomto prispevku locknes ked sa nahodou nastves .
:)
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Marko29 napísal:to hojko : Neviem preco ??? Ak sa to minule roky nevymazalo tak to nebolo hlupe ale rozumne tak aj teraz by sa nemalo nie ???
Ja viem ze pre teba to je nepodstatne lebo ti to je fuk ale ver ze keby si mal ten monitor pisat neverim ze by si bol nesmierne poctivy a ani by si sa do tych vysledkov ( ak budu ) nepozrel ... Aj ked clovek nikdy nevie a nepoznam ta . Nechcem sa stebou hadat , ja som len obhajoval . Aj ked mozno mi to po tomto prispevku locknes ked sa nahodou nastves .
:)
ked vies aspon trosku pravopis a nasobilku , tak ti nic netreba a monitor das ani nevies jak. je to primitivne
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Kazdopadne minuly rok bolo asi 50 fakov,ale rano na azete som si narychlo jeden monitor vytlacil,zevraj pravy,neveril som tomu ale zobral som to do skoly.Len zbezne som si ho prezrel.Po dostani testov z matiky som skoro bol dost prekvapeny ked vsetky priklady boli rovnake s tym co som vytlacil,hned po nasani matiky som test vytiahol,isiel som za uckou a poradila mi asi 8 veci,ktore by som bez toho nevedel,pravopis mi proste nejde...

Matika je pohoda,staci si dobre precitat priklad a neni problem,pri SJ aspon u mna trebalo aj trocha stastia
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

hojko napísal:Nedostane a taketo hlupe temy budem mazat.
Nič proti, ale ja by som len chcel napísať, že kvôli podobnej téme som začal chodiť na hojko, bola to téma Maturita 2007, kedy som hľadať testy z matiky.

Ale aby som napísal niečo aj k Monitoru, tak podľa mňa bude ľahký, veď teraz to už posledné roky dávajú písať všetkým...Keď sme to písali my, to bola iná káva, ale zo sloviny bol aj tak easy...
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

nam daco ucitelia vraveli ze vraj sa bude pisat aj z cudzich jazykov newiete daco o tom?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Sagittarius napísal:Nič proti, ale ja by som len chcel napísať, že kvôli podobnej téme som začal chodiť na hojko, bola to téma Maturita 2007, kedy som hľadať testy z matiky.

Ale aby som napísal niečo aj k Monitoru, tak podľa mňa bude ľahký, veď teraz to už posledné roky dávajú písať všetkým...Keď sme to písali my, to bola iná káva, ale zo sloviny bol aj tak easy...
maturita je maturita a monitor je monitor...keby ste neplakali cely druhy stupen ako nemate radi skolu ale raz za mesiac pozreli do kazdej ucebnice tak monitor je nad 90 perc. a tiez nechapem pointu tohto extremne narocneho testu, vraj vysledky beru do uvahy na strednych skolach...stredne skoly sa biju o studentov, takze pravdepodobnost ze ta nikde nezoberu je nulova..pri totalnej vygumovanosti skoncis na SOU, ale to uz je problem niekde inde..
zaver: Monitor je v pohode a pokial nie si retardovany imbecil a chodis do skoly viac ako moj brat (kazdy mesiac je 2 tyzdne "chory"), tak sa nie je coho bat
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

mirak2 napísal:maturita je maturita a monitor je monitor...keby ste neplakali cely druhy stupen ako nemate radi skolu ale raz za mesiac pozreli do kazdej ucebnice tak monitor je nad 90 perc. a tiez nechapem pointu tohto extremne narocneho testu, vraj vysledky beru do uvahy na strednych skolach...stredne skoly sa biju o studentov, takze pravdepodobnost ze ta nikde nezoberu je nulova..pri totalnej vygumovanosti skoncis na SOU, ale to uz je problem niekde inde..
zaver: Monitor je v pohode a pokial nie si retardovany imbecil a chodis do skoly viac ako moj brat (kazdy mesiac je 2 tyzdne "chory"), tak sa nie je coho bat
ano mirak, teraz si opat ukazal jaky si boss...
myslim ze narocnost studia stupa kazdym rocnikom, takze ak ten monitor niekto len bude pisat tak je samozrejme ze sa kus boji, natom neni nic nenormalneho...tak isto to je s maturitou, promovanim, skratka princip je rovnaky akurat narocnost skoly je vyssia, takze ked odhadom si myslim ze si v tom 3tom rocniku na strednej tak ti bude zachvilu lepit z matury tak jak teraz na zakladnej z monitora...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Sheep napísal:ano mirak, teraz si opat ukazal jaky si boss...
myslim ze narocnost studia stupa kazdym rocnikom, takze ak ten monitor niekto len bude pisat tak je samozrejme ze sa kus boji, natom neni nic nenormalneho...tak isto to je s maturitou, promovanim, skratka princip je rovnaky akurat narocnost skoly je vyssia, takze ked odhadom si myslim ze si v tom 3tom rocniku na strednej tak ti bude zachvilu lepit z matury tak jak teraz na zakladnej z monitora...
Ale ide o to, ze monitor je len kvoli prehladu a nikto na neho neberie ohlad. Maturita a statnice su uz o niecom inom.
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

ja som bol tiez pokakany z monitora a nakoniec to bolo vsetko v poho lebo som nestresingoval a taka perlicka: Spoluziak bol u nas na gympli na prijmackach prvy, ja som bol o dost nizsie a mam o stupen i viac lepsie vysledky :mafia:
Žužľa
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Žužľa »

keď som písala ja monitor nebolo to moc ťažké. Zameraný je fakt len na základné veci. Takže si s ním hlavu nelám :) napíšeš čo vieš a keď nebudeš vedieť tipneš :) ako ja :D
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

no , ja ho pisem tento rok ... koho to zaujima citajte
http://blackhole.sk/monitor-2008

konkretne toto :
Tento rok bude monitor formulovany asi tak ze nebudu moznosti A-B-C-D ale bude treba doplnat cize tzv.tipovanie ako na kene sa nebude dat,ale zasa tu je problem opisovania.
mozno je blackhole nedoveryhodny zdroj , ale ked je to pravda , ukaze sa kto co vie (potom ja nic :-( )
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Minuly rok som to písal a bola to celkom pohoda len nemôžeš sa stresovať.A ked chceš opisovať tak to záleži na učitelovi.Napr u nás sa vpohode dalo a to tam bola akási komisia alebo čo.A ešte sa treba sústrediť.To je asi tak všetko.Inak zbytočne sa bojíte podla mňa
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

kasli na monitor skoro ziadna skola to nebere do uvahy...
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ahaa mozno za tvojich casov,minuly rok niektore skoly brali monitor ako 100% vahu pri rozhodovani o prijati!
Metodka napriklad 50%,zalezi to od skoly ale vacsinov ak prijmaju bez prijmaciek tak 50% znamky a 50% monitor,inak 30% znamky,30% monitor,30% prijmacky...

Monitor je dost dolezity,co sa tyka prijatia
Fordos851
Star
Star

Re: MONITOR 2008

Príspevok od používateľa Fordos851 »

Marko29 napísal:Zdravim...

Takze 6.februara je stabilny datum kedy sa pise monitor 2008 uz nam prisli aj nejake papiere ohladom toho a bude to ine ako minule roky ,bude to rozdelene na 2x 45 minut prvych 45 min ma byt normalny test a druhych 45 min ma byt M/Sj gramotnost ...

Myslite si ze sa tento rok nieco dostane na net ???
ja ho pisem tiez...preco to rozdelenie ? 2x45minut a potom dalsich 45 :?:
Žužľa
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Žužľa »

martin M napísal:kasli na monitor skoro ziadna skola to nebere do uvahy...
ani by som nepovedala, aspon ta moja skola mi za monitor dala body ked som sla na skusky ... mozno aj tych par podikov mi pomohlo k tomu ze som tam kde som :)
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

martin M napísal:kasli na monitor skoro ziadna skola to nebere do uvahy...
ti poviem tak, ze ja som sa dostal na skolu len vdaka monitoru..u nas v SNV asi na ziadnu skolu skusky nerobili, vsade sa bral iba monitor
Napísať odpoveď