lacijawa napísal:Dajak to predycham ja za to nemozem ja mam furt take mensie stresy pred niecim a este sestra do mna ... ze sa nic neucim ta mne to uz lezie na nervy.Preto chcem mat monitor za sebou!!!!!!!!!!!!!!
Dostal som K- ze "sak ja som nenapisal ze sa neucim"... TROŤKO. Poriadne citaj... Nejde o K-, ale o to ze si series do ust...
ludia neviete niekto ako sa to boduje na strednych ? lebo teraz je to vacsinou tak ze sa nrobia prijimacky ale poradie ... body za monitor plus priemer ... tak sa chcem spytat kolko bodov je za monitor ... ci niekto nevie podla coho sa to boduje a ako velmi prihliadaju stredne skoly na monitor
Neviem ako je to teraz, keď som ja šiel na strednú, tak na jednej škole robili poradie a na druhej mali stále starý spôsob. Do toho priemeru sa zarátavajú aj olympiády, takže ak nejakú máš, tak pre teba lepšie. Presné bodovanie ti nepoviem, ale určite to nie je nič zanedbateľné
joo joo dost sa bojim:d hh ale snazim sa ukludnit boo asi nikto sa v mojej blizko tak neboji:d hh nejakoo to zvladnem aj ked to ej uz za tizden a pol:d hh komparo bolo po 70% takee daco by mi stacilo aj na monitore:d hh saak skoly cil uz beru vsetko:d aleee zasee lamaa nestem byt:P
ja sa uz tesim kedy bude monitor lebo uz ma nebavi stale pisat testy a opakovat a to bodovanie ma kazda skola vlastne kazdy rok vydavaju kriteria bodovania myslim ze este nevysli ale tento mesiac by mali
Dnes som robil matiku a mal som jeden zlý z tridsiatich. A zvládol som to asi za 45 minút. Nevie niekto koľko minút sa bude písať teraz? Nechápem prečo stresujem/e je to úplne ľahké. Ale tak každý má určite stres pred monitorom aspoň taký malý.
Keď som ja ešte písal monitor to všetci mali stresy že pokazia a nezoberú ich na školu a sprostosti a nakoniec celú triedu zobrali bez prímačiek a vysvedčenia neboli najlepšie...!!! N E M A J T E S T R A C H L U D I A !!!