Prosím o pomoc.Keď sme šli na dovolenku, tak som vypínal monitor aj pc z elektriky a vtedy ešte monitor šiel.Ale keď som sa vrátil, tak nešiel.Nevie niekto poradiť, čo s tým?
No niektore monitory aj starie maju taku fciu alebo moznost ze ked odpojis kabel od PC (ten co ide od grafiky) tak na monitore sa vypise ze kabel k PC je odpojeny. Tak to skus. Ja som tymto systemom zistil ze monitor ide ale grafike sa uz velmi nechce. Monitory ktore to maju su Philips, ostatne treba skusit. Alebo potom vyskusat na inom PC.
bud je odpalena poistka (zalezitost 10 korun) alebo mohlo odist aj trafo (monitor = kopa srotu). alebo aj nieco ine. ale z toho strucneho opisu mi to sedi na tu poistku
DjBass napísal:tak naco bude vytahovat kabel ked sa mu monitor ani nezapne
Aha sorac, to som si dajako nevsimol, tak jedine kuknut donho, ked ani dioda nesvieti. Ak sa nepreberie k zivotu po zapnuti tak tam neje vela co riesit.
--==[ RA ]==-- napísal:No niektore monitory aj starie maju taku fciu alebo moznost ze ked odpojis kabel od PC (ten co ide od grafiky) tak na monitore sa vypise ze kabel k PC je odpojeny. Tak to skus. Ja som tymto systemom zistil ze monitor ide ale grafike sa uz velmi nechce. Monitory ktore to maju su Philips, ostatne treba skusit. Alebo potom vyskusat na inom PC.
mas pravdu maju to monitory philips ale aj monitory dell to len take male ot inak skusil si aj preverit ci dana zasuvka ide ? pretoze je zname ze tu bola dost velka prietrz s vela bleskami cize mohlo nieco aj v zasuvke skonat