akurat pred par hodinami sa objavilo dalsie pokracovanie Moto GP pametam si na jednotku to bola pre mna vtedy grafická pecka ako je na tom tato 2007 ka? ked ma dokonca 3GB ake mate s nej pocity ja budem vediet az zajtra
Hral som predosle diely, som fanusikom MotoGP (v minulosti Max Biaggi), taktiez som fanusikom sportovych a zavodnych hier, ale MotoGP ma vobec nechytilo. Ovladanie mi prislo zlozite, velku zabavu som v tom nevidel. Urcite skusim aj toto nove pokracovanie, ale ani tentoraz to nevidim na nic extra, mozno trojhodinova zabava a dost.
nene.. to neni tak.. ja som dostal MotoGP 2.. to bolo tak ako pise miro2004.. pekna grafika.. ako fakt... ako pise hojko.. ovladanie na kkt.. strasne nieco tie zaciatky.. ale venoval som sa tomu a naucil som sa to hrat perfektne.. porobil som vsetky best lapy.. spravil som ten career a terningy ci co to bolo.. mal som vsetkych jazdcov... jj mal.. zmazali sa mi sejvy s s WINOM.. no co uz.. ale co donesie tato nova MOTOGP tak nwm.. ale podla traileru je to pekna hra.. hlavne za dazda
Tak ja som s tou hrou nesmierne spokojny... ma to dobre animacky pred a po zavode, pekna grafika... musi sa tu skor brzdit, ale inak sa to ovlada lahsie ako predosle diely... hram to na 1024 maximum details na zostave Sapphire Radeon x1900GT 256MB, AMD Athlon64 3500+, 1,5GB ram. takze to neni moc narocna hra