u nás nieje žiadna možnosť motorku zaškrtiť. Jediné čo môžeš je už kúpiť novú škrtenú moto priamo od autorizovaného predajcu, alebo kúpiť moto zo zahraničia ktorá už škrtená je (a má to v TP)ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ napísal:pokial viem, tak firma, ktorá sa zaoberá skrtením vykonu moto sa nachádza najblizsie v CR cize to je trocha dost financne narocne
Motorka
Re: Motorka
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
musim sa pochvalit ..
nalepene reflexne pasiky na kolesach z DX a nahodene cierne kratke packy 
chcel by som este zavazicka vymenit za kratsie
chcel by som este zavazicka vymenit za kratsie
si fotil s bleskom ked tak žiaria tie pásiky čo ? mohol si bez blesku cvaknut.
sedadlo vyzera fajn,pyta si to zhodit masku 
inak presiel zakon vsetci co maju odjazdene 2roky B mozu kupit 125 skutrik,samozrejme nie kazdemu sa to paci,vacsinou sa ozyvaju ludia co nemaju ani paru o jazde na motorke,kazdy je z nich je rozcarovany lebo cakal ze kupi nejake enduro alebo apriliu rs co da 170,takym treba je*** po hube nech sa spamataju,ved ked su taky majstri nech si urobia do 25kw,to by uz len vyzeralo na tych cestach
inak presiel zakon vsetci co maju odjazdene 2roky B mozu kupit 125 skutrik,samozrejme nie kazdemu sa to paci,vacsinou sa ozyvaju ludia co nemaju ani paru o jazde na motorke,kazdy je z nich je rozcarovany lebo cakal ze kupi nejake enduro alebo apriliu rs co da 170,takym treba je*** po hube nech sa spamataju,ved ked su taky majstri nech si urobia do 25kw,to by uz len vyzeralo na tych cestach
O prínose tejto veci je ešte skoro debatovať. Iné by to bolo keby to platilo aj pre motorky do toho objemu. Ťažko povedať aká by bola nehodovosť potom. Je tu predpoklad že by sa začalo vysekávať viac ľudí, hlavne tých, čo by to skúšali len tak z prče štýlom, keď už to mám k tomu Bčku. A pred tým o dvojkolesovom presúvadle ani nechyrovali.
No má to strany 2 mince (čo nemá , všakže)
Nemôžem povedať že som nejako za pretože veľa ľudí si myslí že je to bicykel alebo čo , stačí trochu štrku a neskúsený človek naberie hneď prvú skúsenosť...Náhodou pôjde auto za ním/oproti nemu a bude aj posledná
Nemôžem povedať že som nejako za pretože veľa ľudí si myslí že je to bicykel alebo čo , stačí trochu štrku a neskúsený človek naberie hneď prvú skúsenosť...Náhodou pôjde auto za ním/oproti nemu a bude aj posledná
-
mihalswk
Medium Professional
ahojte vedeli by ste mi poradit nejaky skuter do 125 cm3 nieco podobne ako CPI aragon
alebo nieco takehoto typu /priloha/
cena okolo 800 - 1000 €
alebo nieco takehoto typu /priloha/
cena okolo 800 - 1000 €
Máte niekto skúsenosti zo značkou Vor? Chcel by som si kúpiť niečo na zábavku a táto motorka mi celkom padla do oka http://motocykle.bazos.sk/inzerat/25336465/Vor-503.php. Čo som tak surfujem, tak čítam že zo súčiastkami je celkom problém. No majiteľ tejto motorky mi napísal že s tým problém neni. Že vraj súčiastky sú tam identické s inými moto, a on nemal nikdxy problém tam niečo zohnať. Čo si o tom myslíte vy?
Moj nazor ohladom tych suciastok je asi taky, ze ked si sa docital na webe, ze s tym je problem, tak by som veril tomu. Koniec koncov, predajcovia maju v drvivej vacsine zaujem predat moto a tym to pre nich konci... cize podla mna ti nakeca cokolvek, aby to predal. Taktiez ak ide o nejake jednoduche suciastky, tam to mozno pasuje aj z inych moto... problem nastane az odide nieco specificke a nasledna oprava sa moze poriadne predrazit a zo zabavky sa stane nocna mora.. 
Siel by som do overenejsich znaciek v nasich koncinach...
edit: velmi kratko ale zato vystizne to bolo zhrnute aj na motoride.sk http://motoride.sk/?P=phorum&tema=lentak&tid=58253
Siel by som do overenejsich znaciek v nasich koncinach...
edit: velmi kratko ale zato vystizne to bolo zhrnute aj na motoride.sk http://motoride.sk/?P=phorum&tema=lentak&tid=58253
mne sa zdá, že niekto na SK robil servis VORov takže ja osobne by som sa nebal takeho VORa, na moju husqvarnu som naproti tomu mal problem zohnať diely a ked tak tiež pekne drahé ale čo už moto nie je voziť sa a hotovo 
Ako je to s prihlasovaním motorky? Dá sa zapísať hoc jaka?
-
Point
Professional
dost vseobecna otazka ..treba sa konkretne opytat .. povedat cim je ina ta motorka od ostatnych.. takto dostanes iba nepresnu alebo ziadnu info..
Čo konkrétne? Tá motorka je bežná, ako každá iná. Nemá smerovky, to je taka prvá vec čo by mohol byť problém, inak neviem čo by mala spĺňať aby bola zapísaná v tp.
No prihlasis len taku ktora splna podmienky prevadzky na komunikaciach,prejde technickou a mas k nej vsetky potrebne doklady na prihlasenie. Ak nemas smerovky,ci napriklad svetlo,alebo ine veci,ktore sa vyzaduju,neprejdes cez STK a nemozes ju prihlasit.
-
Point
Professional
no co nikto nic nove? header uz si kupil vylet nikto nikam neplanujete? 
Point: no mne sa zmenili plány ešte na jar, takže som musel na čas od kúpy odstúpiť. Ak všetko pôjde ako má, tak bude mašina asi až na jeseň.
A ty čo, aké tripy máš naplánované ? Poslúcha SVčko zatiaľ ?
A ty čo, aké tripy máš naplánované ? Poslúcha SVčko zatiaľ ?
-
Point
Professional
header - vylety naplanovane su ..len pocasie ich kazi..malo byt aj tento vikend nieco v cz ..ale pocasie si asi zmyslelo nieco ine.. nebudem to silit a jazdit v dazdi .. posledny vylet bol taky maly vylet okolo slovenska, aj tam sme isli cestou domov ..tzn z roznavy v podstate stale za dazda, bez nepremokavych veci..takze nic moc
mapu som hodili cez spoiler, nech to tu nezavadza..bolo super, zvladli sme to za 2 noci ..prva dlhsia jazda na moto .. ale som rad
SV poslucha a aj bude musiet
Maro:
tak tú chcem
Point: holt, nevýhoda motorky, dážď. Tie pozitívne zážitky ale isto prevažujú pri jazde. Aj keď zmokneš
Point: holt, nevýhoda motorky, dážď. Tie pozitívne zážitky ale isto prevažujú pri jazde. Aj keď zmokneš