Mozem si dat Win. 7??

Informácie o software, ankety...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adulko1 »

Ahaaa :) dakujem velmi pekne za trpezlivost a vysvetlenie, ste fakt super! :wink: Prave som nainstaloval jeden program, idem si spojit dve particie do vacsej aby som mohol dat 7micku ultimate. Dufam, ze sa podari. Ono sa to instaluje tak isto ako xp? cez restart a nabootovanie?
helicos
Darca
Darca

Príspevok od používateľa helicos »

ano najlepšie bu ked to nainštaluješ bootovanim.ale ved si písal že disk má 20GB to úplne stačí na win7.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Jj, ale ked budem davat nejake tie programy, tak mi to zaberie aj tak .. :) spravim z toho co mi zostalo nejakych 32 GB disku .. lebo neviem kamos mi to tak blbo rozdelil, na jednom mam dolezite veci, dalsom len fotkyy ( to je ta mala particia) a C, kde je OS a dam tam full ultimate.

EDIT: po nainstalovani mam dat aj aktualizacie, ci radsej nie? aj tak to zbytocne zabera miesto nie?

PS: nemate nejaky postup, ze ktore mam vyberat pri instalacii tej 7micky? :( lebo myslim, ze su tam take veci, aby som to nepokazil .. proste sformatovat stary XP a nahodit na ten isty disk 7.
helicos
Darca
Darca

ked to pustíš ako boot tak tam bude možnosť formátovať disk a ak máš verziu ultimate tak sa nedá vibrať iná a pokazit tam ani neni čo a aktualizácie by som nedával naozaj to len zaberá miesto.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Oki, budem brat na vedomie tieto skvele rady! :) ďakujem! Takze je to to iste ako xp.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

No aktualizacie sa nestahuju do pocitaca aby iba zaberali zbytocne miesto, ale preto aby opravovali a robili zaplaty chyb, na ktore Microsoft prisiel az teraz. Takze ja odporucam stahovat.
helicos
Darca
Darca

Plasmon napísal:No aktualizacie sa nestahuju do pocitaca aby iba zaberali zbytocne miesto, ale preto aby opravovali a robili zaplaty chyb, na ktore Microsoft prisiel az teraz. Takze ja odporucam stahovat.
lenže on nemá legálny win a aj keby mal tak podla mna sú to zbytočnosti ja som nikdy nemal zapaté aktualizácie aj ked som mal origoš win.
3PO
Medium Professional
Medium Professional

dakujeme

Príspevok od používateľa 3PO »

dakujeme ze ste podla vsetkeho dalsi clen bootnetu...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

3PO nerozumiem :roll:
3PO
Medium Professional
Medium Professional

reakcia

Príspevok od používateľa 3PO »

reakcia smerovala na prispevok vyssie - k aktualizaciam. niekedy bolo zvykom necitovat prispevok ked reagujes na ten co je nad tebou. ale uz to asi vyslo z mody :)
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Jaaj, jasne rozumiem :) Inak chcel som sa este spytat, teraz taham finalnu verziu 32 bitovu Sk Win 7, nebudem mat ziadne problemy? Je tam aj aktivator ... Pojdu mi tam nainstalovat vsetky programy co som mal pred tym na Xp ci bude problem?
helicos
Darca
Darca

no ak tam neni aktivátor tak ho nájdeš na wareze a ano pojdu ti všetky programy čo si mal na XP teda nemal by si mať žiadne problémy.
Napísať odpoveď