Mozem si dat Win. 7??
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mozem si dat Win. 7??
Caute, nie som nejaky profik, ale potreboval by som radu. mam PC - s procakom Intel pentium 4 (3GHz), 1 GB DDR RAM, grafika ATI radeon 256 Mb ... Pojde to?? Nebude to sekat? Dakujem za info.
-
uplink
VIP
Re: Mozem si dat Win. 7??
je otázne či tam rozbeháš tú atinu. Kolega v práci si nainštaloval W7 na podobný PC a mal problém s ATi 7xxx, 8xxx a 9xxx tuším. Nie sú už podporované. To ostatné by samozrejme stačilo.Adulko1 napísal:Caute, nie som nejaky profik, ale potreboval by som radu. mam PC - s procakom Intel pentium 4 (3GHz), 1 GB DDR RAM, grafika ATI radeon 256 Mb ... Pojde to?? Nebude to sekat? Dakujem za info.
no ísť ti to pojde určite ale záleží či máš nejaký dovod prejsť na win 7? ak máš XP tak by som v tvojom prípade radčej zostal na XP.
ale ak ti ide o vzhlad tak možeš vyskúšat aero ti pojde na tej grafike ale ramka 1BG je trocha malo na win 7 .
alebo si sprav cez acronis true image zalohu disku nahod win 7 a ak sa ti niečo nebude páčit v klude sa možeš vrátiť napat
ale ak ti ide o vzhlad tak možeš vyskúšat aero ti pojde na tej grafike ale ramka 1BG je trocha malo na win 7 .
alebo si sprav cez acronis true image zalohu disku nahod win 7 a ak sa ti niečo nebude páčit v klude sa možeš vrátiť napat
-
Andrew007
Guru wannabe
1GB je pre win 7 podla teba malo ?? sak na HPckach s 1GB ramkou to slape jak nic.. spravca ukazuje 650MB ram pouzitych a pritom su spustene docky, gadgety, klienty..helicos napísal:no ísť ti to pojde určite ale záleží či máš nejaký dovod prejsť na win 7? ak máš XP tak by som v tvojom prípade radčej zostal na XP.
ja som nenapísal že málo.jasné že to stačí ale záleží na čo ten pc používa.Andrew007 napísal:1GB je pre win 7 podla teba malo ??
tu je podobná téma
http://www.hojko.com/windows-7-t124231.html
-
Andrew007
Guru wannabe
Jasne chapem ta a myslim si ze mu bude stacit ta gigova ramka kedze autor nenapisal ci hra hry ale ak som spravne pochopil tak len na mult. prace...helicos napísal:ja som nenapísal že málo.jasné že to stačí ale záleží na čo ten pc používa.
tu je podobná téma
http://www.hojko.com/windows-7-t124231.html
-
Adulko1
Light Professional
Caute, nooo áno stačilo by mi na multimediálne prace. Hry už by som s tým nehral.
ale tak dúfam, že mi nezhori comp. S tou ramkou. Bude mi to potom asi sekat, však?
a isntaluje sa to tak isto cez bootovanie cd po restarte ako aj win xp? Neviem ani prečo by som chcel tuto 7micku, ale všetci ju vychvaluju.
nie ale ked som mal starý PC tak to bola podobnú zostavu akú máš teraz ty mal som na nej nejaký čas vistu a fungovalo to bez problémov takže sedmička ti pojde na 100%.ja mám teraz českú 7 ale je aj slovenská verzia. no lepšia ako utimate už neni a z hľadiska víkonu? daj si ultimateAdulko1 napísal:A máš aj ty 1 GB ram?
tu máš požiadavky:
http://windows.microsoft.com/sk-SK/wind ... quirements
nie nerobí si to zálohu celého disku ale ono si to napr spraví zálohu systemu po každom nainštalovaní nejakého programu keby náhodou ten program spravil niečo zo systémom tak aby si sa mohol vrátiť napät.v prílohe maš kde sa to vipína.ak chceš tak napíš ss a pošlem ti linkyAdulko1 napísal:Este taka blba otazka, co tym vlastne dosiahnem tym vypnutim obnovovania? Ako ono si to robi na disku zalohu celeho systemu a keby padol, tak sa sam zozalohuje? Oki, tak uz len najst dobry link na dobry win.