Mozem podat trestne oznamenie za to,ak ma niekto obtazuje na nete? Alebo ak moju fotku bez mojho vedomia dal do svojho fotoalbumu na nete? Dakujem za vsetky odpovede,prosim nepiste hovadiny
A co si myslis ze policia nakontaktuje azet a daju mu ban ??? ci si myslis ze ho zavru? Ja si mozem dat aj 10 tvojich fotiek do mojho albumu a nikto s tym nic neurobi.
toto iste sa stalo kamaratke, niekto si skopiroval jej fotku, albumy, profil, proste vsetkooooo.. a vypisuje kktiny jej znamym.. azet jej povedal, nech si to riesi s policou, ze oni s tym nic nemaju.
lol vam uz drbe na cisto???? preboha kto vam povedal ze na pokeci??? vy ste uz jaky ko*ot medzytim som si to uz davno zistil a v pohode moze dostat podmienku:D ale pi*u tomu rozumiete
loool clovece ty si dost vedla :D:D za obycajnu fotku sa chces tahat po sudoch ??? aaa tie peniaze co to bude staat na kaslal by som sa nato... radsej by som sa pokusil nakontaktoval admina a nech ten s tym volaco spravi sud hmm to by ta tam jediny vysmaly
A este som zabudol, jednu poznamku na autora temy.Nabuduce nevycapuj svoje fotky na net, mal si s tym pocitat, ze sa moze najst nejaky uchylny imbecil.
Inak ktoreho, ze budes v Sudnej sieni?
Crank25 napísal:lol vam uz drbe na cisto???? preboha kto vam povedal ze na pokeci??? vy ste uz jaky ko*ot medzytim som si to uz davno zistil a v pohode moze dostat podmienku:D ale pi*u tomu rozumiete
ano vsetci sme najsprostejsi, len ty si velky davac a vsetkych nas tu zrusis... no k veci: ak si niekto dal len tvoju fotku do albumu alebo niekde vycapil na net, tak sotva sa s tym nieco bude robit. ak si tvoju fotku vycapil na net s nejakym komentarom ako napriklad "ktory cukricek mi zavola?" tak by to uz mohol byt problem. na tvojom mieste by som skor skusil skontaktovat priamo autora tohto incidentu a dohodnut sa. ak by to tak neslo, tak az potom by som vobec uvazoval nad policiou. s takymito (pre teba sice nie) malichernostami sa zrejme nebudu tak skoro zaoberat.
LOL... mno... dovolím si Vás oboznámiť s faktom, že pokiaľ nemáte na tie fotky copyright, prípadne sú verejne dostupné, tak s tým urobíte akurát tak... nič. Doriešiť by to mohol maximálne tak admin daného serveru po tom, čo by ste preukázali, že tá fotka je Vaša a že človek na tej fotke nie je ten človek, ktorý ju používa. Aj to len vtedy, keby sa mu chcelo. Tým, že umiestnite nejaký materiál na web tak, aby bol voľne dostupný naň strácate všetky možné práva. Vtipné a smutné, ale je to fakt.
blob napísal:LOL... mno... dovolím si Vás oboznámiť s faktom, že pokiaľ nemáte na tie fotky copyright, prípadne sú verejne dostupné, tak s tým urobíte akurát tak... nič. Doriešiť by to mohol maximálne tak admin daného serveru po tom, čo by ste preukázali, že tá fotka je Vaša a že človek na tej fotke nie je ten človek, ktorý ju používa. Aj to len vtedy, keby sa mu chcelo. Tým, že umiestnite nejaký materiál na web tak, aby bol voľne dostupný naň strácate všetky možné práva. Vtipné a smutné, ale je to fakt.
Pekné povedané... Chod na lampáreň, som policajt a hovorím že takéto veci riešiť nebudeme... milión vážnejších veci denne riešime, neviem prečo by sme sa mali zaoberať banalitami. Predstav si že riešime každú fotku ktora ma copyright (čo tvoja nemá) preboha veď by sme celý dni nič iné nerobili len naháňali 12 ročne deti...
kamo si asi dobry lamer daj mi tvoj nick s pokecu a uvidis co s tym urobim ani interpol ma nenajde :D bol by som zvedavy ako chces niekoho vystopovat nieco ako IP alebo mac adresu su pre lamerov mes neco novsie?lebo keby ti to urobim ja tak by sa mohol tesit ze si ta nedam na WZ a tam neco neurobim
solidier: A MAC adresa sa uz len prenasa cez internet cez take veci ako je nejaky chat, co??? Ty sa chod hrat radsej na pieskovisko s autickami a radsej nic nepis, pretoze sa len zhadzujes.