MP3/MP4 prehravac Samsung - problem

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
TheF
Novice
Novice

MP3/MP4 prehravac Samsung - problem

Príspevok od používateľa TheF »

Zdravim,

mam problem s mp3/mp4 prehravacom Samsung typu YP-S3J. Bez akychkolvek predchadzajucich problemov mi nahle pri zapnuti namiesto uvodnej obrazovky vyhodi ikonku HOLD - blokovanie tlacidiel, a to napriek tomu, ze tlacidla nie su realne blokovane (blokovacie tlacidlo nie je v pozicii HOLD). Tym padom nie je mozne prehravac zapnut, a teda pochopitelne ani pouzivat. Problem nevyriesil ani update firmwaru, ani reset. Pri pripojeni k PC reaguje prehravac bezne, nabija a komunikuje s programom Media Studio od Samsungu.
Vopred dakujem za radu, ak mal niekto podobnu skusenost.
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Povedal by som ze tam je asi zablokovane tlacitko. Tlacitko hold je na svojom mieste ale vnutri to ma stale kontakt na zablokovani. Nespadol ti alebo nenamokol?
TheF
Novice
Novice

Príspevok od používateľa TheF »

Pocas prazdnin prakticky nebol pouzivany - stale bol doma na stole a na 100% nespadol, ani sa donho nedostala voda. Pri poslednom spusteni fungoval normalne. Myslis, ze je tu nejaka sanca na reklamaciu? Kupeny bol v januari a raz sa mi stalo, ze sa sam prenastavil budik. Vtedy som tomu nevenovala pozornost a asi to bola chyba.
Napísať odpoveď