jj presne tak, este si treba davat pozor aby nespadol na zem, lebo tomu HDD by to asi neprospeloHolubar napísal:Sajmon vyhodis 10 litrov a v kuse sa bojis, ze ti to niekto ukradne,to radsej kupim za trojku a nebude ma to az tak srat
mp3 prehravac
Tak si kup Evergreen DN-2000 za 249 Sk ,-
Sice ti neprehra videa,ale mohol by ti stacit

A teraz vazne.Skus sa pozriet na
Microstar P610 Silver 1024M ( foto+adio+video ale nie bohvieaka znacka)
SanDisk Sansa c140 1024MB ( iba audio,ale fajn cena+design )
Soledo MP4 přehrávač 1GB ( nie pekny design a nie dobra a znama znacka,ale za tu cenu.... )
Inovix MP3 player IPOCKET IMP-5500B 512MB + FM ( dobra cena, celkom v pohode design,neznama znacka,mala pamat )
Apacer Audio Steno AU822 1GB black ( dobra cena,MP3, WMA, WAV. Prehrávanie video súborov - AMV video, JPEG, *.txt e-book
Ale aj tak si myslim ze nieco pre teba by mahol byt SanDisk Sansa e250 ( velmi pekny design,kapacita 2GB,v pohode cena ....Formáty: ASF, AVI, MP3, MPEG 1, MPEG 2, WAV, VOP, MOV a vydrzi 20hodin )
Sice ti neprehra videa,ale mohol by ti stacit

A teraz vazne.Skus sa pozriet na
Microstar P610 Silver 1024M ( foto+adio+video ale nie bohvieaka znacka)
SanDisk Sansa c140 1024MB ( iba audio,ale fajn cena+design )
Soledo MP4 přehrávač 1GB ( nie pekny design a nie dobra a znama znacka,ale za tu cenu.... )
Inovix MP3 player IPOCKET IMP-5500B 512MB + FM ( dobra cena, celkom v pohode design,neznama znacka,mala pamat )
Apacer Audio Steno AU822 1GB black ( dobra cena,MP3, WMA, WAV. Prehrávanie video súborov - AMV video, JPEG, *.txt e-book
Ale aj tak si myslim ze nieco pre teba by mahol byt SanDisk Sansa e250 ( velmi pekny design,kapacita 2GB,v pohode cena ....Formáty: ASF, AVI, MP3, MPEG 1, MPEG 2, WAV, VOP, MOV a vydrzi 20hodin )
ano,nespomenul pretoze som ich nemal a nemozem vediet ktory player ma aky kvalitny zvukHolubar napísal:ani pri jednom si nespomenul zvuk, co ma byt hlavnou prioritou prehravaca...a pri Creative sa o zvuk nebojim,takze zatial jasna volba NaNo plus
c*ce som myslel ze chces v nom prezerat aj obrazky.Az teraz som si tvoj post precital znova a zistil som ze chces len hudbu.Tak ak len to,tak jednoznacne neno plus
sorry
skus v sofose www.sofos.sk oni su oficialny partner creativu na slovenskucanopus napísal:v amerike za 170 dolarikov,frajerka mi ho ukazovala