mrznutie PC
-
satelitik11
Medium Professional
mrznutie PC
v poslednej dobe mi casto zamrzne PC aj ked nic nerobim.... a zamrzne tak ze vsetko ide myska sa da pohybovat aj na ploche mi trebars hodinky idu abo tak .... ale nejde nic zapnut oznacit skratka nic trva to nejaku chvilku a potom je uz dobre co s tym moze byt ?? diki
toto robilo presne aj mne,zamrzlo mi uplne cely start panel,a nemohol som nic robit,som musel nejaku tu minutu pockat a potom "odseklo" a uz slo dalej,ale potom o pol hod. zase zaseklo,no ja som otestoval win antivirom,antispywarom,defragmentoval som ho,a precistil som registre,potom to uz slapalo v poho
..ale o tyzden som ho aj tak reinstalowal
-
satelitik11
Medium Professional
no okey idem sa do toho pustitSSemteXX napísal:toto robilo presne aj mne,zamrzlo mi uplne cely start panel,a nemohol som nic robit,som musel nejaku tu minutu pockat a potom "odseklo" a uz slo dalej,ale potom o pol hod. zase zaseklo,no ja som otestoval win antivirom,antispywarom,defragmentoval som ho,a precistil som registre,potom to uz slapalo v poho![]()
-
satelitik11
Medium Professional
TAKZE DEFRAGMENTACIA NEPOMOHLA ANI aNTIVIRUSTomAss napísal:co tak napisat zostavu ? os ? teploty ? taktoval si ?
................................................................................................
..... TAKZE zostava je takato ....
AMD 3800+ X2 , 2*1Gb Corsair Twin2X , Asus EN7950GT+zalman, Fortron Blue stormII 400W , 250+320Gb HDD .
OS Windows XP 32bit.
....................................................................................
Nieje TAktovane nic !!!!
..................................................
teplota HDD je od 40/45stupnou ..... procesory okolo 30-40stupnou ......
atd. tak mi poradte co mam robit
-
satelitik11
Medium Professional