MS 2009 v hokeji

O športe...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

reno23 napísal:takych situacii bolo viac :?
Inac dufam, ze nam Kanada neda viac ako Madarom...
no tak si počas kanadskej hymny zakričíme kia kia slovakia :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

v dnesnom nasom zapase...nieco ako tvorba hry a rozohravka neexistovalo...a v zapase kde my sme papierovym favoritom kde toto chyba sa hra kurevsky tazko
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

audiotrack napísal:no tak si počas kanadskej hymny zakričíme kia kia slovakia :)
Nemôžeme :D Hlavný sponzor MS nedovolí takto propagovať konkurenciu :D Ináč chceli sme zistiť, či Maďari budú hulákať aj počas kanadskej hymny, ale STV to pravdaže vypla...tak sme prepli na satelite na maďarský Sport1 a Maďari kričali až do hymny, potom neviem, lebo púšťali len hymny, ale nemyslím, že všetci stíchli, aspoň vidno charakter maďarských fanúšikov...
SiS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa SiS »

Pozeral som to v práci jedným očkom, ale proste ináč ako katastrofa sa to nedá nazvať. Staňa zas "očaril" svojím výkonom, ako berem, že pochytal, ale ten jeden gól ide na jeho vrub, plus v samostatných nájazdoch hneď ten prvý to tiež mal chytiť.
Rozohrávka, korčuľovanie, premieňanie šancí všetko jedna katastrofa. Ako nechcem len kritizovať, tá akcia čo sme vyrovnali, tak bola veľmi pekná, najmä preštrikovanie sa Sekeru a následná strela z prvej od Hossu, ale je to veľmi málo za 60 minút. Nedokážeme dať gól ani keď ide hráč sám na brankára.
S Kanadou budeme radi ak nedostaneme 5 a viac. Som zvedavý na Haláka či bude chytať, ale v NHL mal dobrú formu, tak uvidíme.
Toľko môj názor.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Po vojne je každý generál
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Biedny zapas, rovnako ako proti Madarom. Neviem ci toto muzstvo ma na vacsi uspech, podla mna rozhodne nie. Takze sa nebudem cudovat ani v pripade, ak sa budeme opat zachranovat a skoncime na spodnych prieckach. Vyzera to tak, ze pokial nepridu hraci z NHL ako je Hossa, Demitra, Gaborik, Visnovsky, Chara a podobne, tak vela vody na sampionatoch nenamutime. Utok, ktory mal byt postrachom v zlozeni Hossa, Handzus a Bartecko mi pripada taky neviditelny, dovolim si povedat, ze by ich nahradili aj chlapci ako je Jano, Jozo a Fero z nejakej Dolnej Hornej..., rozhodne som ocakaval viacej, aj ked Bartecko bojoval, obcas sa ukazal aj Hossa, no osobne som dost sklamany z tohto utoku a este viacej z celeho kolektivneho vykonu.
belo15
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa belo15 »

myslim ze tento rok sa uz nebudeme zachranovat kedze sme ziskali s bielorusmi bod uz postupujeme dalej....
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Čo z toho, že sa nebudeme zachraňovať, keď budeme naďalej podávať takéto výkony, to radšej záchranu, tam vyhráme nad Francúzskom a bodka (teda aspoň dúfam)..
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Innocence napísal:keď budeme naďalej podávať takéto výkony
My sme podali nejaký výkon?
SiS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa SiS »

Najvtipnejšie bolo ako Mišo Handzuš počas nášho oslabenia v predĺžení ukazoval na prenosnú tabuľu, že ako treba hrať oslabovku. To už čo je pre boha za bordel, keď hráč musí ukazovať ako treba hrať.
Však sú tam 3 tréneri, z toho jeden získal zlato a striebro z MS a druhý bronz, tak kua, kde je problém? To už nie je o tom, že vyhrať MS s mužstvom, kde viac ako polovica je z NHL, tu už treba preukázať aj trénerské kvality so slabším mužstvom.
Podľa mňa by trebalo odborníka zo zahraničia, stále nechápem, prečo s tým majú ľudia problém.
Ale to je tak, že keď sa hráčom nechce, tak tréner sa môže aj na hlavu postaviť a nič s tým neurobí, ale je zas aj na ňom aby dokázal hráčov vybudiť k lepšiemu výkonu, ale to je otázka aj toho, že musí byť dobrý psychológ.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

SiS napísal:.. Staňa zas "očaril" svojím výkonom, ako berem, že pochytal, ale ten jeden gól ide na jeho vrub, plus v samostatných nájazdoch hneď ten prvý to tiež mal chytiť...
Ako nehnevaj sa, nie som zrovna odbornik na hokej, ale ten gol co sme dostali v riadnom hracom case chyba brankara urcite nebola. Bola to velmi neprehladna situacia a bielorus stirelal necakane. Ked si pozries spomaleny zaber, dokonca vidno, ze s krutou davkou stastia (a to nie som z tych co melu o stasti a smole) trafil medzeru medzi betonmi. Najazdy som uz nevidel.

Ten nas gol aspon pripominal zohratost a spolupracu.. njn, pateticka spomienka na dobu, ked sme hrali hokej.
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

Aj tak stale nepochopim, preco tam nie su hraci z nasej extraligy, naco je potom u nas ten hokej? Preco na MS nie je aspon jeden utok zlozeny z Majstrov Slovenska? Chlapci su zohrati, vedia ako spolu hrat, takto mame pozliepany tim a sami vidite, ako im idu prihravky a ako su zohrati...
A nech mi nikto nepovie, ze take Kosice by sa s Madarmi takto trapili...
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

mi-chau napísal:Ako nehnevaj sa, nie som zrovna odbornik na hokej, ale ten gol co sme dostali v riadnom hracom case chyba brankara urcite nebola. Bola to velmi neprehladna situacia a bielorus stirelal necakane. Ked si pozries spomaleny zaber, dokonca vidno, ze s krutou davkou stastia (a to nie som z tych co melu o stasti a smole) trafil medzeru medzi betonmi. Najazdy som uz nevidel.

Ten nas gol aspon pripominal zohratost a spolupracu.. njn, pateticka spomienka na dobu, ked sme hrali hokej.
V nájazdoch Staňa pustil 1 gól - ale to by sme mohli kydať aj na Janka, ktorý pustil rovnaký počet.. V zápase najprv chyba M. Hossu, ktorý zbytočne kľučkoval medzi dvoma hráčmi, pričom mohol prihrať.. a potom Valábik nedostatočne pokryl strelca BLRusov.. Čiže vyhovárať sa na Staňu naozaj nie je na mieste, súhlasím. ba naopak, ten chytil aj pár šancí BLRusov, teda jeho ešte chválim.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Smarton.. jj, tiež mi tam chýbajú hráči zo slovenskej extraligy. Mám pocit, že hlavným kritériom na zaradenie hráčov do reprezentácie je hrávať hokej čo najďalej od Slovenska.. tj. čím ďalej hráš, tým si väčší hokejista.

Ale zase na druhú stranu slovenská extraliga nie je bohviečo, no možno zohratá spolupráca by tu naozaj viac pomohla ako nadpriemerný individuálny výkon.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Trochu aj mňa zaráža, prečo bol iba jeden slovenský extraligista zaradený do výberu. Keby tam namiesto niektorých hráčov bol prvý košický útok, nebol by som proti. Určite by lepšie zahrali ako nejaký Bartovič s Bicekom.
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

otras s tymi bielorusmi
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Mr.Henky napísal:My sme podali nejaký výkon?
Samozrejme že ty by si podal lepší, veriť im keď sa darí vie každý , ale jak vidím málokto im verí im aj keď zrovna nevyhrávame všetko :?
Nezabite ma za to, je to pravda .
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

mi-chau napísal:Ako nehnevaj sa, nie som zrovna odbornik na hokej, ale ten gol co sme dostali v riadnom hracom case chyba brankara urcite nebola. Bola to velmi neprehladna situacia a bielorus strielal necakane. Ked si pozries spomaleny zaber, dokonca vidno, ze s krutou davkou stastia (a to nie som z tych co melu o stasti a smole) trafil medzeru medzi betonmi.
no mne to nepride akoze to urcite nebola chyba brankara. mozes si pozriet prakticky vsetky goly, ktore stana na tychto MS dostal a zistis, ze chodi dole az priliz skoro. tak tomu bolo aj pri tom gole od BLR.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

krija napísal:no mne to nepride akoze to urcite nebola chyba brankara. mozes si pozriet prakticky vsetky goly, ktore stana na tychto MS dostal a zistis, ze chodi dole az priliz skoro. tak tomu bolo aj pri tom gole od BLR.
No ale tomu sa hovorí brankársky štýl "Butterfly", takže on takto chytá stále spolu s ďalšími brankármi a aj ja si myslím, že s tým veľa nemohol narobiť, však ten Bielorus ani nevedel, ako ten gól z otočky dal a Valábik dosť zakrýval Staňovi výhľad.
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

nic nie je stratene,staci porazit dansko,finsko a cesko a sme v 1/4 finale
Napísať odpoveď