jasné..pozerať to treba..však na tomto zápase dosť záleží ako dopadnestanulik napísal:ja to urcite pozeram, spat nepojdem rano uz, lebo na 2 hod lahnut si sa mi neoplati.. a v skole si dam kavu dvea bude dobre..
MS v hokeji 2008
caka nas naozaj tazky zapas, Nemci budu hrat z hlbokeho bloku na uzkom klzisku nam to bude robit este vacsie problemy ako na plochach europskych rozmerov. Bude to sakramentsky narocny hokej. Treba dat 1 - 2 rychle goly a Nemci budu nuteny viac utocit, tym padom by sa otvoril priestor.
P.S. i ja idem teraz lahnut o 1 vstanem(ak vobec zaspim) a budem kukat hokej
takze o 1 sa stretneme pred telkou
a aj na fore.
P.S. i ja idem teraz lahnut o 1 vstanem(ak vobec zaspim) a budem kukat hokej
-
neo250
Star
- Kontaktovať používateľa:
Musím ti protirečiť, pretože to bol dosť úbohý hokej, nemalo to ani šťávu a ani niečo extra.... proste mi to pripadalo akokeby naša extraliga.... aj ked češi boli lepší, viac kombinovali a hrali týmovo ale rusi? to je stará ruská škola.... všetci hrabú za seba, kebyže hrajú viac týmovo tak by to bol krásny hokej.... a česi by si ani nepípli.... ale tak dajte rusovi rozum.....hojko napísal:Rusko s Ceskom, tak to bol vyborny zapas, bolo sa na co pozerat a som rad, ze Rusko vyhralo. Ved kto by uz len drzal Cechom
Ale som zvedavý na dnešný nočný zápas s Nemcami....
-
hojko
Site Admin
Dnes som bol s clovekom, ktory sa pohybuje v hokeji uz dlhsi cas a aj pri reprezentacii. Podla jeho slov Supler pravdepodobne teraz v lete pri repre skonci, pretoze vela ludi na SZLH ma vycitky voci jeho praci, este viacej vycitiek a problemov ma s hracmi. Vela hracov odmietlo reprezentovat a casto to zakryvali zraneniami, ale hlavny dovod nereprezentovat bol Super a jeho arogantny pristup. Ciger nesiel robit asistenta preto, pretoze sa na analyze supera postavil proti Cigerovi a povedal svoj nazor na to, ze to co hovoril Super tristvrte hodiny (monolog) je hlupost a tak sa hrat neda. Cigera sa zastalo viacej hracov a ked videl Supler, ze to asi nepresadi, tak analyzu ukoncil. Tolko zo zakulisia.
Moj tip na zapas s Nemeckom: prehrame 2:3
Moj tip na zapas s Nemeckom: prehrame 2:3
-
nejakymarko
Addict
nase primabaleriny nevedia hrat oslabovky, nevedia si vykryt priestor pred branou. Nemci nas zahanaju do rohov klziska a z tamade gol tazko dame. nemci su bohuzial lepsi. katastrofa.
mna by zaujimalo co vlastne na treningoch robia ? presilovky, ziaden nacviceny signal. kazdy rok je to to iste. mame problemy s oslabeniami a aj s presilovkami. nechapem, preco netrenuju hlavne to. ale furt sa len rozkorculovavaju, ako keby nevedeli korculovat. teraz sa ukazuje prava sila nasho timu a naco na MS mame.nie s normi vyhrat je umenie, ktori nevedeli co vlastne chcu hrat,bo hrali bez koncepcie.
//nasi hraci su na cisto dementi. nemci nas vycvicuju. hanba.toto muzstvo malo ostat doma.
otazka nad kym toto muzstvo dokaze vyhrat ? nad talianskom,slovinskom,norskom,francuzskom... proti zvysnym muzstvam nemame sancu. zle sa to pocuva, ale je to tvrda realita.
mna by zaujimalo co vlastne na treningoch robia ? presilovky, ziaden nacviceny signal. kazdy rok je to to iste. mame problemy s oslabeniami a aj s presilovkami. nechapem, preco netrenuju hlavne to. ale furt sa len rozkorculovavaju, ako keby nevedeli korculovat. teraz sa ukazuje prava sila nasho timu a naco na MS mame.nie s normi vyhrat je umenie, ktori nevedeli co vlastne chcu hrat,bo hrali bez koncepcie.
//nasi hraci su na cisto dementi. nemci nas vycvicuju. hanba.toto muzstvo malo ostat doma.
otazka nad kym toto muzstvo dokaze vyhrat ? nad talianskom,slovinskom,norskom,francuzskom... proti zvysnym muzstvam nemame sancu. zle sa to pocuva, ale je to tvrda realita.
-
audiotrack
VIP
bojuju ?? sak este nic neukazali, tak sa nebojuje. sak sancu si nevedia vytvorit. a oni sa stazuju, ze su pod tlakom bo im nikto nefandi. stazovat sa, to im ide.hokej vobec. bojovnost nechali v satni.p4ra napísal:Vyzera to velmi zle.Sice chalani bojuju, ale Nemci su vsade. Hraju tvrdo, nefauluju zbytocne a hlavne dobre hraju presilovky. Dufam, ze sa nasi vzchopia a otocia to. Uz ked som hore, nech to stoji za to.
mantavych tam je viac.taky otrasne zlozeny tim sme na MS tusim este nemali.nechapem ako sa tam polka hracov vobec dostala.t0m4s3 napísal:Nemci dve sance, dva goly. Dufam, ze teraz dostaneme treti nech mozem ist spat. Vysvetli mi niekto ako ten mantavy debil Kollar moze hrat centra prveho utoku?
edit: skoda tej tycky, mohlo byt po zapase
viem, ze dostanem vela K- ale mam v <>, ale ja nebudem sediet a zaslepene kukat a hovorit,ze hrame skvelo ked to tak nie je. realita je realita. medzi 8.najlepsich sa nedostaneme.
//a ten analytik v tom studiu, ci boha dalsi muderlant, ma zazracnu ceruzku nevie co rozprava, ale hlavne ze kresli, nechapem naco to rozprava ked kazdy to videl.
hojko, taka otazka proti komu nasi vedia hrat ?? proti 4 muzstvam ktory su dopredu oznaceny za outsiderov, proti tymto muzstvam nasi zarucene vedia hrat.hojko napísal:Zatial sa moja prognoza na prehru vyplna, raz darmo, taky antihokej s betonovanim v strednom pasme ako predvadzaju Nemci, tak na to hrat nasi nevedia.
aj tak sme ich nemuseli dostat, keby sme si vedeli vykryt priestor pred branou, ved pri prvom gole ten hrac Sturm(ci ako mu meno) bol nekryty a pekne si prikorculoval az pred branu a obranca kukal niekde inde a tvaril sa ja nic ja muzikant.Stullko napísal:keby zbytocne nefaulovali v utocnom pasme,nedostali by sme mozno tie 2 goly.. ale aj tak nemci su vsade...
//btw. uz sa tesim ako nas vycvicia fini, to bude sranda, nemozu si dovolit zavahanie tak na nas tak vyletia, ze koniec. v tabulke skoncime 3. ak vobec. lebo ak nemci vyhraju nad nami, my prehrame nad finmi a nori potom vyhraju nad nemcami . budeme mat 3 body rovnako ako nemci a nemci pojdu dalej lebo maju lepsi vzajomny zapas. nori budu mat 4 body a fini 8. to bude hanba.