Takže byť 10-ty na svete v športe, ktorý sa je relatívne obľúbený v rozvinutých častiach sveta je pre 5 miliónovú krajinu hanbou?
K tvojej otázke ktorú si mi hodil do karmy. Tu ti napíšem počty registrovaných hráčov v krajinách ktoré sa zúčastnili na MS.
1. Kanada 572 411
2. USA 500 579
3. Česko 100 668
4. Fínsko 65 251
5. Rusko 63 580
6. Švédsko 62 003
7. Nemecko 28 932
8. Švajčiarsko 26 166
9. Francúzsko 17 381
10. Slovensko 8 280
A to nespomínam napríklad také Japonsko, ktoré ma takisto približne dvojnásobne viac hokejistov ako my. Takže to že končíme pred bránami štvrťfinále je úplne pochopiteľné. S takýmto množstvom registrovaných hráčov nebudeme nikdy dlhodobo hokejová veľmoc.
A k otázke, prečo by si mal hlásiť deti na hokej. To na to aby sme tých hokejistov mali viac. Aby sa nám talentovaní hráči ako je napr. Jurčo nerodili raz za 10 rokov ale za 2 roky. Keď teraz nepríde ani jedna hviezda z NHL a pár kľúčových hráčov z KHL, tak sme nahratí. Sám viem, že najviac na hokej nadávajú tí, ktorí o ňom nič nevedia. Ako máme konkurovať krajinám ako je USA alebo Kanada?
prvej desine co z toho ze sme v prvej desine ked asi 7-8 statov vie hrat hokej
Naozaj si toto myslíš? a čo taký Francúzi? Tý by hrali veľké h*vno ak by nemali kvalitného trénera. Ak by takého trénera, ktorý sa ie prispôsobiť kvalitám týmu mal každý na majstrovstvách, tak by sa kľudne mohlo stať že zlato získa Kazachstan.
zbabelec podpis sa aspon
Neviem kto ti posielal karmu, ja som to nebol(podpisujem sa). No nebuzeruj ľudí za veci ktoré robíš sám, vyznie to blbo.
EDIT: Ak som nejakého otecka (alebo mamičku) presvedčil tak šup sem
http://www.detinahokej.sk