MS v hokeji, Slovensko 2011
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
Pravdepodobne budem za sviňu ale dnes fandím Dánom. Ak to dnes vyhráme, zasa sa bude písať o smole a že sme sa so šampionátom rozlúčili výhrou a podobne kraviny. A zasa sa nič nevyrieši. Ako tu už niekto písal, len nech si vypijeme ten kalich horkosti do dna a potom sa už konečne možno začne niečo diať s naším hokejom.
-
Sagittarius
Guru
No Lašák mal dnes v noci zdravotné problémy. Takže nesedí ani na lavičke, ale mohol dať aspoň Hamerlíka, keď už o nič nejde. A Lašáka mohol skúsiť dať do brány skôr...SRneC napísal:fakt neviem preco aspon na ten posledny zapas tam nedal Lasaka ... boze dufam ze vyhrame lebo zacnem ulamovat slovenske zastavky z aut v bratislave
co na toto hovorite?
CAN : SWE 2
GER : CZE 2
SUI : USA 1
CAN : SWE 2
GER : CZE 2
SUI : USA 1
-
Sagittarius
Guru
Česi majú už istotu postupu z 1. miesta a takže môžu vypustiť zápas z Nemeckom a ešte sa môžu pomstiť Rusom a tým, že pustia zápas Nemecku, budú Rusi 3. aj ak vyhrajú nad Fínmi. Ak sa zápas Nórsko - Francúzsko skončí tak ako je po prvej tretine (3:1), tak Švajčiari už nebudú už šancu na postup, čiže o čo hrať. Takže podľa mňa určite nie.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
CAN:SWE tipovat je velmi tazke, ale Kanadska obrana nic moc, tiez verim Svedom. Cechcom sice o nic nejde, ale idu na vitaznej vlne a nevidim dovod aby tento zapas vypustali, skor naopak si na Nemcoch zmlsnu a budu v dobrej nalade pred stvrtfinale. Ak Nori udrzia dnesne vitazstvo, tak Svajciarom uz o nic nepoje, naopak USA budu chciet preskocit Norov aby nehrali proti Cechom. Tolko z matematickej stranky
http://www.lshunter.tv/yoggy napísal:neviete nejaký stream? stv nejde ani ČT 4
-
t0m4s3
Admin
Zapas bol naplastou na nasu hokejovu otvorenu zlomeninu ...
-
P3Bo
Guru wannabe
No pri hymne som mal dojem že pozerám na pohreb
? prečo?P3Bo napísal:No pri hymne som mal dojem že pozerám na pohreb
Alebo narážka na posledný zápas?
-
P3Bo
Guru wannabe
No nie kvôli očividnej smutnej atmosfére . Tie tváre našich hokejistov mi to prišlo ľúto
Paľo sa pekne rozlúčil 
-
redliner
King
Paľo ostane pre mňa jeden z najlepších hokejistov zo Slovenska 
Nasi chlapci uz zdaleka niesu chlapci, ked dal Palo dolu prilbu spolu s viacerymi tak mi prvykrat doslo ze su to pani. Je mi z toho smutno, chcem zasa po nociach kukat hokej a budit mamu vykrikmi gol (nie kur*a resp. bozeeee)
Nebolo velmi co oslavovat, ale rozlucka to bola pekna, bolo dobre vidiet, ze ani fanusikovia na stadione na hokejistov nezanevreli a podporili ich aspon takto aj ked v smutnej atmosfere.
Najlepsi bol tento fanusik:
Kto by nahodou nevedel, tak: http://www.facebook.com/video/video.php ... 6&comments
Najlepsi bol tento fanusik:
Kto by nahodou nevedel, tak: http://www.facebook.com/video/video.php ... 6&comments
Rozlúčka pekná, zo strany fanúšikov aj hokejistov. Škoda že šampionát nevyšiel, príčin je viacej, za najväčšiu by som označil psychiku hráčov a kľúčový zápas s Nemeckom, ktorý sme prehrali.
Koniec bol velmi emotivny to je pravda. Obzvlast Palo. Bolo vidiet ze si uvedomiuje ze je to ozaj posledny krat a este k tomu doma a v hale plnej oddanych fausikov.
Ked robili s Demitrom rozhovor chudak ani nevedel najst tie spravne slova.... len stale nieco ze skoda toho, a ze fanusikovia su super a ze si nesplnil medajlu... Bolo mi ho luto to je pravda ale ludia ho ozaj podrzali a myslim ze bez ohladu na to aky bol turnaj tak sa s nim aj ostatnimy hracmi pekne rozlucili
Ked robili s Demitrom rozhovor chudak ani nevedel najst tie spravne slova.... len stale nieco ze skoda toho, a ze fanusikovia su super a ze si nesplnil medajlu... Bolo mi ho luto to je pravda ale ludia ho ozaj podrzali a myslim ze bez ohladu na to aky bol turnaj tak sa s nim aj ostatnimy hracmi pekne rozlucili
-
Slovensko 2002
Light Expert
Treba pri nasich stat aj ked sa nedari, velmi ma mrzi ze Palo Demitra konci s hokejom bola to legenda, treba mu podakovat. Takze jedine jedno velke dakujem pre PALA.
-
PAuLi3
Darca
Demitra nekonci s hokejom, ale s reprezentaciou
ale do dalsich MS sa moze vselico stat, ved aj Jagr uz tusim 5-krat ukoncil repre karieru a furt je tam
ale do dalsich MS sa moze vselico stat, ved aj Jagr uz tusim 5-krat ukoncil repre karieru a furt je tam