MS v hokeji, Slovensko 2011

O športe...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: MS v hokeji, Slovensko 2011

Príspevok od používateľa hughito »

Zápas som nepozeral, ale táto výhra je už len slabou náplasťou, ak vôbec nejakou.

No nič, treba sa otriasť, kompletne treba prebudovať tím a uvidíme, ako to pôjde. Pár rokov slabo, potom možno niečo..
krankenwagen
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

MS v hokeji, Slovensko 2011

Príspevok od používateľa krankenwagen »

Kolki sme teda nakoniec skoncili? Nikde to neviem najst.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

5. Nominácia Pavla Demitru za kapitána

Dovolím si tvrdiť, že toto bol chybný ťah trénera Hanlona. Samotný Demitra viackrát povedal, že netúži byť kapitánom, no kanadský kouč sa i tak rozhodol preňho. Zaujímavé bolo i to, že kapitána si neurčila kabína, ale po vzore NHL rozhodol tréner. Z hľadiska historických úspechov a dlhoročných skúseností si "C" na hrudi zaslúžil Miroslav Šatan. O tom, že Demitra svoju úlohu nezvládol svedčí i skutočnosť, že po prehrách s Ruskom, Českom i s Fínskom v mix zóne odignoroval médiá. V zámorí by si to dovoliť nemohol...
Čítajte viac: http://hokej.pravda.sk/sedem-dovodov-pr ... z1LrcGGwKc

:smt006 Rád, by som teraz po funuse videl pár vyjadrení od užívateľov, ktorý nomináciu Demitru na kapitána považovali za vynikajúci ťah a dobreže ma neukrižovali, keď som napísal, že Demitra nie je vhodnou osobou na tento post. :smt006
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

krankenwagen napísal:Kolki sme teda nakoniec skoncili? Nikde to neviem najst.
dnes vecer tusim budeme vediet, ked sa dohra skupina
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

9. alebo 10. podľa toho ako skončí zápas USA - Švajčiarsko, ak Švajčiari získajú aspoň 1 bod, tak sme 10., ak nie, sme 9..
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Paldo nalozil:
Pavol Demitra, kapitán reprezentácie:
"Čo by som chcel odkázať ľuďom je to, že si musia uvedomiť, čo táto partia urobila pre tento štát. Možno aj pre hokej vedeli v cudzine, kde je Slovensko. Chalani obetovali svoje zdravie, aby sem prišli a hrali. Ľudia by sa mohli pozerať na to aj takto. Vložili sme do toho maximum. Každý sme si to predstavovali inak. Táto generácia si zaslúži niečo iné, ako posmešky v novinách."
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

tak Demitra si práveže zaslúžil byť kapitánom , v lige exceloval na MS mu moc nešlo ale myslim že Hanlon vybral toho pravého !!!jedinu vec čo Hanlon dobre spravil
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

suhlasim s Begbeem, tusim, ze my dvaja sme vtedy hovorili, ze skorej mal byt Miro Satan kapitan.
Zaxman: ale tak kapitan nemusi byt najlepsi hrac, alebo hrac, ktory ma skvelu formu. Ja som to tak citil, ze Satan je proste viac vodcovsky typ ako Demitra, a ma lepsie predlohy na kapitana a aj skusenosti. ale to bol len malinky fakto v nasom neuspechu.
//btw neviem ci to tu bolo spominane, ale Visna tiez konci za repre.
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Na 99% sme 10.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

masters , ja si myslim že mu dal Hanlon aj preto lebo Paľo už konči a vodcovský typ určite je ! ved robil cely čas hru , sice ku koncu už sa to všetko drbalo ale to už bola psychika celého týmu v záchode , tak či tak si myslim že Mirko si svoj kapitansky post už užil dosť vela krat :) boli sme aj majstri ked bol kapitán a teraz si to zase zaslúžil Demitra
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Keď si nejaký denník vymyslí TOP5 (7,10) dôvodov neúspechu na týchto MS, tak mi ako čitatelia to máme automaticky brať, že je to pravda a riadiť sa podľa toho? :D :D

No, ako nasrať :D Paľo si zaslúžil byť kapitán, či už sa svoju sezónu v Rusku, či už za to, aký je celkovo hráč, či už za jeho osobnosť alebo aký je človek. Takže sa tu nevychvaľujte nejakými svojimi predpoveďami, že ste to hovorili :D

Keď to napíše nejaká Pravda, tak to musí byť naozaj pravda? Wake up :D

//
Paľo Demitra, všetci Ti ďakujeme!
krankenwagen
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krankenwagen »

OT: Toto ma minule pobavilo, MS 1920, sledujte tie vysledky http://sk.wikipedia.org/wiki/Ľadový_hok ... hrách_1920 :lol:

//sry za link, nejako sa nechce skopirovat cely.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Soviet napísal:Paldo nalozil:
Pavol Demitra, kapitán reprezentácie:
"Čo by som chcel odkázať ľuďom je to, že si musia uvedomiť, čo táto partia urobila pre tento štát. Možno aj pre hokej vedeli v cudzine, kde je Slovensko. Chalani obetovali svoje zdravie, aby sem prišli a hrali. Ľudia by sa mohli pozerať na to aj takto. Vložili sme do toho maximum. Každý sme si to predstavovali inak. Táto generácia si zaslúži niečo iné, ako posmešky v novinách."
Presne tak, ale na noviny moze kaslat, fanusikovia to beru tak, ze to proste nevyslo a nevyslo to aj preto, lebo chybaju mladi hraci. Tito sa snazili, ale vek uz zrejme nepusti. Urobili toho dost, teraz maju narok na prijemny hokejovy dochodok :) Inak v tom rozhovore este dobre spomenul, ze vsetci hokejisti z tejto zlatej generacie by mali urobit maximum pre podporu slovenskeho hokeja, aby sa mohli mladi hraci ukazat.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no myslim že Hossa , Demitra ,Gaborik už spravili dosť keď postavili štadion :)

Demitra :) .......V poslednom zápase ročníka 1998/99, niekoľko sekúnd pred koncom zápasu, sa pri súperovej hre bez brankára rútil po pravom krídle so Scottom Youngom vedľa seba k prázdnej bránke. Gól by P...avlovi zabezpečil 90. bod a tým prémiu 500.000 USD. Demitra však do prázdnej bránky na svoj polmilión nevystrelil. Namiesto toho prihral Youngovi, ktorému by jeho gól priniesol prémiu 300.000 USD. Youngova strela však bola zblokovaná... Demitrovo rozhodnutie vzdať sa vlastnej prémie a pomôcť spoluhráčovi je považované za jeden z najnezištnejších činov v dejinách profesionálneho športu. Na otázku novinárov prečo prihrával, odpovedal jednoducho: "Potreboval gól."
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Zaxman napísal:no myslim že Hossa , Demitra ,Gaborik už spravili dosť keď postavili štadion :)

Demitra :) .......V poslednom zápase ročníka 1998/99, niekoľko sekúnd pred koncom zápasu, sa pri súperovej hre bez brankára rútil po pravom krídle so Scottom Youngom vedľa seba k prázdnej bránke. Gól by P...avlovi zabezpečil 90. bod a tým prémiu 500.000 USD. Demitra však do prázdnej bránky na svoj polmilión nevystrelil. Namiesto toho prihral Youngovi, ktorému by jeho gól priniesol prémiu 300.000 USD. Youngova strela však bola zblokovaná... Demitrovo rozhodnutie vzdať sa vlastnej prémie a pomôcť spoluhráčovi je považované za jeden z najnezištnejších činov v dejinách profesionálneho športu. Na otázku novinárov prečo prihrával, odpovedal jednoducho: "Potreboval gól."
Ja by som len dodal, že vedenie St. Louis sa po tomto zachovalo veľkoryso, keďže obom hráčom nakoniec prémie pripísali, ako keby Demitra získal ten bod a Young gól. Ale musím jedine súhlasiť, že niečo takéto spraví naozaj len najväčšia športová osobnosť a hviezda a tou Paľo určite bol, je a aj bude.
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Palo nie je len velky hrac, ale najma velky clovek. Urcite je a aj bol inspiaraciou pre mnoho mnoho hokejistov. kiez by kazdy mal aspon polovicu jeho charakteru (ze Artyukhin?!).
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

Ten bod by predsa získal aj za asistenciu, takže sa nevzdal svojej prémie, len ju vložil do rúk niekomu inému a zároveň mu ponúkol možnosť získať niečo aj pre seba, čo je samo o sebe chvályhodné :) Škoda, že skončil v reprezentácii, ale už má svoj vek a dúfam, že čoskoro dorastú hráči podobného formátu, aj keď o tom pochybujem :(
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

teraz všetky čajky na FB sa majú posrať z toho že Paľko odišiel, nepochopím čo je na tom na plač. Každí raz začína a raz končí :roll:
Slovensko 2002
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Slovensko 2002 »

Filipito napísal:teraz všetky čajky na FB sa majú posrať z toho že Paľko odišiel, nepochopím čo je na tom na plač. Každí raz začína a raz končí :roll:
Dakomu je dojimave toto a dakomu zas romaticke filmy, neviem co je natom zle.
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Síce som neplakal, ale jeho slzy po zápase ma dojaly. Odchádza veľká osobnosť... zakázať 38 v repre!
Napísať odpoveď