MS Word 2003
MS Word 2003
Potrebujem zmenit nastavenia wordu (MS Word 2003 Proffesional edition) na default, pretoze mi velmi blbne (pri pisani tucnych znakov pise zaroven kurzivu, ktora pri tom nie je zakliknuta, neda sa mazat pomocou backspace ked je oznaceny text, len deletom...)
Skusal som preinstalovat, ale po opatovnom nahodeni boli vsetky nastavenia rovnake...zmazanie cez registry nepomohlo...a nechce sa mi kvoli tomu preinstalovat win...poradte pls
Skusal som preinstalovat, ale po opatovnom nahodeni boli vsetky nastavenia rovnake...zmazanie cez registry nepomohlo...a nechce sa mi kvoli tomu preinstalovat win...poradte pls
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
INS nemas nahodou zapnute??? Ktore vetvy si v registroch mazal??? Pre Word 2007 je to HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Word, pre 2003 to bude zrejme verzia s oznacenim 11.0, mozno aj 10.0 (ak bol service pack oznaceny ako nova verzia). Skus tiez potom este zmazat c:\documents and setting\uzivatel\Application Data\Microsoft\... a tu si pozri nieco k Wordu, v ceskej verzii Win miesto app. data bude adresar Data aplikacii.
Najskor vsak odinstaluj Word, potom zmaz registre a skus ho potom opatovne nainstalovat. Inak ak sa nemylim, ak mas Word uz nainstalovany, tak by si mal po opatovnej instalacii mat v instalatore moznost Opravit, cize prepisat novymi subormi.
Najskor vsak odinstaluj Word, potom zmaz registre a skus ho potom opatovne nainstalovat. Inak ak sa nemylim, ak mas Word uz nainstalovany, tak by si mal po opatovnej instalacii mat v instalatore moznost Opravit, cize prepisat novymi subormi.
najprv som skusil opravit-nepomohlo
potom som pomazal ako si hovoril a znovu nainstaloval...backspace uz funguje, len tucne pismo je vzdy v kurzive....este zajtra skusim zmazat z registrov cely priecinok office, nie len to 11.0 a ked nepomoze uz neviem
btw o 7 hodin skuska a ja tu riesim pismenka vo worde
potom som pomazal ako si hovoril a znovu nainstaloval...backspace uz funguje, len tucne pismo je vzdy v kurzive....este zajtra skusim zmazat z registrov cely priecinok office, nie len to 11.0 a ked nepomoze uz neviem
btw o 7 hodin skuska a ja tu riesim pismenka vo worde