MS Word

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
popcorn
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

MS Word

Príspevok od používateľa popcorn »

nazdar ludia. pracujem na jednom "projekte" vo worde a neviem ako sa da vytvorena tabulka otocit o 90 stupnov(tak aby bol aj text v tabulke zvisle).vedel by mi niekto poradit?

dakujem za kazdu pomoc
IkemeR
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa IkemeR »

vo worde neviem, ale ja by som tabulku prekopíroval do excelu a tam sa to da v pohode (niekde v nastaveni (formátovaní) bunky) ... a potom by som to prekopíroval späť..

//v exceli: pravý klik na bunku - formatovanie bunky - zarovnanie
jaroslavzatko
Medium Expert
Medium Expert

xx

Príspevok od používateľa jaroslavzatko »

Myslim, ze neotocis tabulku ani vo worde ani v exceli,,,mozes vytvorit novu tabulku,alebo zmenit format papiera(na vysku-na sirku,,text ide otocit bez problemov(v paneli pre tabulku je ikona na otocenie textu),,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ak by to tam, predsa niekde slo,,napis, mozno 2007 to uz vie
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Ahoj, mam(prisiel mi na mail) jeden dokument word(ulozene ako 2003 verzia) a je tam na konci textu poznamka...

text z poznamky sa mi dal odstranit, ale ciara mi tam ostala... mozem ju iba editovat, alebo presuvat na ine miesta textu, ale stale tam ostava... nevedeli by ste mi niekto poradit ako ju odstranit ? Nejde na nu kliknut, ani vymazat backspace ci delete...

pridavam aj screen

Za pomoc K+
Prílohy
Bez názvu.JPG
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

to je poznámka pod čiarou. Ty si nevymazal poznámku, iba si jej text zmazal. Teraz je obsahom tej poznámky medzera alebo prázdny text. Musíš si nájsť v texte kde bola použitá (bude to na tej stránke kde máš čiaru). Hladaj číselko v texte, cez ktoré keď prejdeš tak sa ti zobrazí tak iný kurzor. A potom toto číslo zmaž. Ak na strane nebude žiadna poznámka, nezobrazí sa ani čiara

edit: rýchlejšie to v texte nájdeš cez zobraziť/ poznámky pod čiarou. Hodí ťa to pod čiaru k tej poznámke, a zase dáš zobraziť/poznámky pod čiarou a hodí ťa do textu kde je použitá
twr
Amateur
Amateur

Re: MS Word

Príspevok od používateľa twr »

Ahojte, mám problém s čiarou, ktorú som vytvoril napísaním niekoľkých pomĺčok a potvrdením Enterom. Vytvorila sa mi dlhá vodorovná čiara cez celú stranu. Neviete ako ju vymazať? Nedá sa označiť, dá sa iba chytiť a presunúť asi o centimeter nižšie. Dokonca keď ju chcem vymazať označením textu nad a pod ňou, tak text sa vymaže a tá čiara sama skočí dole k najbližšiemu odstavcu. Tá potvora má teda rada miesto medzi odstavcami a nemieni odísť.
Please help!
BookEditor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa BookEditor »

Chceš celý rad pomlčiek vymazať? Alebo čo chceš? Chovajú sa tie pomlčky ako čiara (automat. útvar)?
twr
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa twr »

Tie pomlčky sa po odentrovaní zmenili na súvislú čiaru, ktorá sa nedá označiť ani vymazať. Pričom pri mazaní textov pred alebo za ňou zrazu sama preskakuje na koniec najbližšieho odstavca.
Vytvoril som ju zadaním troch pomlčiek --- a Enter.
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Ja som to skusil a ide zmazat
za ciaru pred text daj kurzor a stlač Backspace

Napísať odpoveď