Multi-kulti

Diskusie na politické témy...

Ako vnimate premenu Europy v muli-kulti geto ?

Negativne, je treba sa tomu postavit na odpor
184
38%
Negativne, ale neda sa nic robit..
82
17%
Pozitivne, som rad a uvitam to
72
15%
Je mi to jedno
70
14%
Nechapem o co ide
78
16%

Celkom hlasov: 486

hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Multi-kulti

Príspevok od používateľa hughito »

Aspoň že v názore na UNESCO a pod. organizácie sa vcelku zhodneme. ;)
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Aryan Angel napísal:Je udivujuce sledovat ako Europa, ktora (relativne nedavno) prezila dve najnicivejsie svetove vojny v historii a kolaps celych krajin, nie je dnes podla tychto ludi, schopna existovat bez "pomoci" imigrantov z "tretieho sveta".
proste hughito zrejme vidi Europu bez prilevu milionov imigrantov ako velke sterilne nezivotaschopne ghetto ...
Prílohy
white ghetto.jpg
white-girls-be-like-ratchet.jpg
slay
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slay »

Ak nechcete parazitov stačí len presadzovať ekonomickú slobodu. Pri 100% miere ekonomickej slobody nič ako parazit nemôže principiálne existovať. Bohužiaľ tí istí ľudia, ktorým vadí multi-kulti v iných témach tvrdo vystupujú práve proti ekonomickej slobode, chceli by viac prerozdeľovať. Oboje nemožno mať ;) Treba si vybrať, alebo aspoň stanoviť udržateľný pomer.

To, že má prisťahovalec do Švédska, Nórska, alebo UK nárok parazitovať je čisto len filozofický problém spoločnosti. Technicky je veľmi ľahko realizovateľný koncept zásluhovosti pri sociálnych dávkach, zdravotnej starostlivosti, školstve etc. a ak by to spomínané národy skutočne chceli, mohli by ho rýchlo implementovať. Ale bije sa to s filozofiou európskej solidarity.

Nadnesene môžem povedať, že ak by Sociálna poisťovňa, skutočne fungovala ako naozajstná poisťovňa na poisťovacích princípoch, tak by štátny rozpočet mohol byť štíhlejší. Garancie, ktoré dáva náš, či iný sociálny systém budú čoraz drahšie a drahšie. Riešenie je vrátiť solidaritu spoločnosti do zdravej roviny. To znamená, pre človeka čo nikdy nepracoval ani nechce neponúknuť nič viac než primitívny prístrešok, jednoduché jedlo na prežitie, obnosené šatstvo na oblečenie a základný rámec zdravotnej starostlivosti aby neumrel na prechladnutie a pre jeho deti základné vzdelanie. A samozrejme ak je priestor a vôľa tak aj prácu na ktorú stačí, prípadne možnosť samovzdelávania. Ani hovno na viac.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

gogo956 napísal:Unesco je iba fraška, teple miestecka,realny vedecky prinos nulovy.
môže byť :lol: ja že si myslel unicef miesto toho
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Waagbistritz69

Unicef je presne to iste ak nie este horsie :)
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Indiani boli vo vseobecnosti kocovne kmene, ktore "nevlastnili" zem, len ju striedavo v ramci svojich obmedzenych znalosti vyuzivali - kmene, medzi ktorymi prichadzalo aj k vojnam a vyvrazdovaniu.

Mimochodom najdene pozostatky, tzv. Kennewick Man, napovedaju, ze Indiani neboli v skutocnosti "povodni" obyvatelia severoamerickeho kontinentu, ale neskorsia mongoloidna vlna prichadzajuca z Azie, ktora stala za vymretim predoslych "povodnych" obyvatelov.

Ak mali Indiani pravo branit sa prichodu "bielych ilegalnych imigrantov", napriek tomu, ze nemali jasny koncept vlastnictva zeme, na ktorej zili - o to vacsie pravo ma europske obyvatelstvo, ktore tam vybudovalo jednu z najvyspelejsich krajin sveta - co je nakoniec aj dovod novodobej imigracie do nej ..

Ked tento "indian" z videa vyssie nazyva europskych kolonistov "ilegalnymi imigrantami", tak dava protestujucim sam nevedomky za pravdu..

David Yeagley (americky Indián) - Nenávidená biela rasa

• "A satirical interpretation of current policies of Multiculturalism, Diversity, MASS immigration and assimilation.."
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:Ked tento "indian" z videa vyssie nazyva europskych kolonistov "ilegalnymi imigrantami", tak dava protestujucim sam nevedomky za pravdu..
ja by som skôr povedal, že im dáva ochutnať ich vlastnej medicíny, ich predkovia mohli dosť možno prísť z írska alebo talianska v minulom alebo predminulom storočí, ale aj tak sa tam neprestanú cítiť doma len preto, že ich niekto s inou farbou ksichtu na ulici posiela na inú časť zemegule..
Aryan Angel napísal:Kennewick Man
z obdobia okolo rokov 7600 až 7300 pred kristom? who you're kidding.. k tomuto sa mi v téme o Kosove páčil jeden starší Jackubov výrok, že "podla tohto ak sa v kosticke pri mastabach v Egypte najdu znaky rovnake ako maju obyvatelia Etiopie, maju pravo z tade dnesnych Egyptanov zahnat do Arabskej puste, alebo ako si to myslel s genmi a odvekymi drzavami?"
Aryan Angel napísal:David Yeagley (americky Indián) - Nenávidená biela rasa
sťažuje sa na susedov, že sú rasisti: "Ja môžem mať rád alebo nerád koho sa mi zachce a z akéhokoľvek dôvodu. Títo moji dvaja susedia sú očividne rasisti."
..a o kúsok nižšie sa sťažuje, že: "Biele ženy spia s černochmi a inými farebnými a potom privádzajú na svet čudne vyzerajúce deti." etc. etc.
same racism lives on :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Inak stačí pogúgliť a je jasné, že s tým Kennewick manom to bude komplikovanejšie a AA to len ideologicky interpretoval vo svoj prospech. ;)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Samozrejme, taketo nalezy a dalsie zalezitosti ako Solutrean hypothesis nie su pochopitelne Indianom pochuti a nezapadaju ani do vytvoreneho 'politicky-korektneho' obrazu..
Do tools belonging to Stone Age hunters found on U.S. east coast prove the first Americans came from Europe NOT Asia?
  • New discovery of European-style tools being heralded as among the most important archaeological breakthroughs for decades
    Supports the theory that Stone Age humans could make the 1500 mile journey across the Atlantic during Ice Age
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/ ... erica.html [28 February 2012]
Neviem, ale preco to mate potrebu spochybnovat alebo riesit casovy odstup jednotlivych osidleni, kedze pokial sa nemylim, neuznavate nieco take ako vyhradne pravo urcitej etnickej skupiny na zem kde zije .. jedine, ze by ste boli z 'nejakych dovodov' specialne zaujati voci ludom europskeho povodu.

Napisal som to hlavne preto, ze "indiani" a kdejaki mestici sa radi vyhlasuju za 'povodnych' obyvatelov a 'vlastnikov' Ameriky a tym si aj prisvojuju vsetko co tu 'ti zli' europski 'ilegalni imigranti' vybudovali.

Pre pochopenie si staci predstavit reakcie a taktiez pokrytecky postoj 'lavice', keby nasledujuce transparenty pouzili europania v Europe na protest proti imigracii.
1.jpg
1.jpg (19.02 KiB) 1460 zobrazení
2.jpg
2.jpg (37.39 KiB) 1460 zobrazení
A v podobnom duchu sa vyjadruje aj tvoj Indian..

hughito
Redeemer
Redeemer

Ja do problematiky pôvodných obyvateľov amerického kontinentu nevidím, len som poukázal na to, že nie všetko musí byť tak, ako to prezentuješ ty v záujme vlastnej ideológie, ktorú sleduješ. Mne osobne je totálne ukradnuté, kto tam bol prví, pre mňa je táto otázka irelevantná z hľadiska vlastného politického zmýšľania.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:pokial sa nemylim, neuznavate nieco take ako vyhradne pravo urcitej etnickej skupiny na zem kde zije
samozrejme. veď aj o tom, a hlavne o tom som hovoril :smt006
si staci predstavit reakcie a taktiez pokrytecky postoj 'lavice', keby nasledujuce transparenty pouzili europania v Europe na protest proti imigracii
a takéto recesistické heslá a postoj 'pravice?' ale samo nehovorím, že vo všetkých takých prípadoch to musí byť sarkasticky mienené, ani pre toho "indiána" na videu to nemusí platiť, len som sa nad tým tak zamysleu
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Waagbistritz69 napísal: samozrejme. veď aj o tom, a hlavne o tom som hovoril :smt006
Ano preto mi ale prislo dolezite zdoraznit, ze s takymito nazormi a argumentami ('prirodzenym pravom') operuju prave Indiani a hlavne teda imigranti z pod juznej hranice USA.. a zdaleka z ich strany nejde len o sarkazmus.

Naproti tomu beznemu euro-americanovi ide skor o udrzanie kulturnej a spolocenskej integrity jeho krajiny, s hodnotami s akymi bola zalozena.

Neviem ci sa bude snazit hughito popriet aj to, ze imigracia do USA prebieha prevazne z ekonomickych dovodov, kazdopadne je tento vyvoj neudrzatelny a vysledkom bude postupne smerovanie k stavu, od ktoreho imigranti utekali.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Som bol cez víkend v Brarislave na kamennom námestí a videl som v celej kráse aké je to multikulturne mesto :) tak ako kedysi ked prevažna vačsnia obyvatelov Bratislavy boli nemci, madari, židia a menšinu tvorili slováci tak dnes je tam vačšina slovákov ktorí majú predkov z rôznych častí slovenska alebo sa tam prišli teprv usadiť, videl som usmievavých černochov, pekne černošky moslimov aj moslimky a v kaviarničkach v Bratislave počuť ludí rozpravajúcich sa po anglicky, nemecky, madarsky atd. Páči sa mi že Bratislavčania sú takí tolerantní že nenadávajú na rómov, černochov, moslimov (ako v iných slovenských mestách) ale uchylujú sa skôr k nadavaniu na slovákov najmä tých z východu :smt033 Bratislava je veľmi tolerantné a multikultúrne mesto jedine čo chýba k dokonalosti k spolužívania a vzájomnému spoznávaniu sa multikulturálne chýba už len mešita 8)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

beo.sk: Afrikanizácia Francúzska pokračuje rapídnym tempom
  • (Paríž, 5.8.2014) Viac ako tretina novonarodených detí vo Francúzsku je afrického, prípadne arabského pôvodu. Hoci od roku 1872 Francúzska republika zakazuje zbieranie štatistík na rasovom, etnickom alebo náboženskom princípe, tieto údaje sú zistiteľné z medicínskych dát o ľuďoch náchylných k drepanocytóze, druhu hemolytickej anémie, ktorou trpia takmer výlučne osoby pochádzajúce z tropických alebo subtropických pásiem.
    ...
Fun-train-ride-in-Paris.png
Varg Vikernes: Ohrozené druhy
  • Ľavicoví extrémisti sa z nejakého dôvodu usilovne zaoberajú ekológiou a ochranou rôznych ohrozených druhov zvierat a rás, aby sa zachovala rozmanitosť flóry a fauny na tejto planéte, ale zároveň bojujú za kríženie európskeho druhu. Takže nejaká vzácna žaba v Amazónii alebo nejaký zvláštny vták v púšti stojí za to, aby sa za neho bojovalo, ale európsky druh nie? Prečo v tom tieto pôvodne asi dobré a poctivé ľudské bytosti – ktorým bol extrémne vymytý mozog a boli oklamané – nevidia rozpor? Čo potom ľudská rozmanitosť?
    ...
diversity.jpg
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Vopred sa ospravedlnujem ak to tu bolo.
Multikultúrne spolunažívanie v Nórsku.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

sranda, som tu skoro 2 mesiace a este ma nikto neznasilnil, ani som si nevsimol zeby tu chodili skupinky zien s prefarbenymi vlasmi ..

sorry ale to video nemozes mysliet vazne, ved to je brutalny bullshit

"ja niesom ziadny jasnovidec, ale nieco sa stane. Neviem to, ale citim to." :roll:
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

myslim ho vazne ?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

agresivni pristahovalci su v Norsku a Svedsku skutocne velky problem, ja by som videl riesenie iba v deportacii tych co su neprisposobivi do povodnej krajiny,aby sa aj ostatni aspon trochu uvedomili
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

mam kolegov z Pakistanu. za polroka mi nic neukradli ani mi neublizili. spolubyvajucu viezli autom a skupinovo ju neznasilinili ani nezabili. je chyba v nas, alebo v nich? alebo snad v hlupych predsudkoch, ktore isty druh medii zivi a podporuje :smt006
Napísať odpoveď