beardie napísal:skoda, cakal som nejake argumenty, skoncilo to len pri tvojich pocitoch...
aby som to zhrnul, pozitiva ziadne, skor negativa, stale som proti
neda mi neragovat.
chces "pozitiva" ???
tu to mas beardie:
Akonahle sa zdvihne pocet imigrantov na rizikovu hranicu (rozumej mnozenie virusu v tele po hladinu ktora sposobi
prejav choroby) zacnu sa diat veci. A tieto veci by sa dali nazvat prepleskom niektorych ludi a skupin.
Vezmi si napr taku policiu. Dennym chlebickom ako sa uz mnohokrat videlo je mlatenie nevinnych ludi, zien, deti a podobne. Vyholena policajna hlava, namastena stereoidmi traviaca vacsinu casu v posilovni a vecernym (poobednajsim) mastenim si ega na mlateni zenskej pri aute sa stretne s clovekom ktory v ramci svojho volneho casu vyhodi do vzduchu seba a vsetkych co stali okolo neho.
Co myslis ako zareaguje tato duta vymleta hlava? poviem ti ja. POSERIE SA tak strasne a silno, ze nasledny pol rok bude v blazinci. Vies preco? No pretoze s kamaratmi si chceli dokazat svoje muzske Ego a z kamaratov ostane len on, ostatnych bude mat po sebe, tu crievko, tu ruka, tu noha, mozog po zemi.
Co myslis dalej? Duta vymleta policajna hlava je zvyknuta vykopavat dvere pre podozrenie ze si ozbrojeny, naposledy co som sledoval, ako nejaky magor drzi babku s nozom. nozom

, a oni na neho poslali specialnu jednotku. Ktora si tam isla dokazovat ze su frajeri. Si si
ISTY ze tito frajeri budu frajeri ked za dverami bude bud islamista s kalasnikovom (co ti garantujem ze zacne strielat hned ako sa rozletia dvere a z prveho policajta neostane ani makke F lebo ked do vesty dostane z dvoch metrov 5 striel je proste po nom ) popripade bude natolko chytry ze o dvere si umiestni pre istotu rucny granat? Ktory len pretlakom v chodbe ich zabije na mieste vsetkych .... alebo budme uprimni, im niekto z cistej srandy chrstne klasicke kovove vedro plne kyseliny chlorovodikovej na hlavy ? (lebo priznajme si oni kyselinku radi tiez nie raz nie dvakrat sa pouzila na skraslovaci proces ... ) Ja za seba si neviem predstavit presne strielat ani fungovat s 15 timi litrami kyseliny na sebe, ty hej?
plus ine specialitky ako kanistre benzinu a inych horlavin, tazke chutovky.
Nehovoriac o pyrotechnikoch. Nas klasicky (policajny) pyrotechnik riesi DVE VECI .... staru minu co niekto nasiel v lese na hubach a statocne ju priniesol na utvar, kde vsetci povyskakovali von oknom. . . . alebo plany poplach v skolach a obchodnych centrach.
Ty si vies predstavit pyrotechnika, ze pride na skolu ako velky frajer ze nic a v skolskej skrinke 2 kila trhaviny na ktorej je plochy spoj, displej nikde a rozmyslas ci sa prave islamsky TATKO ktoremu sa nepacilo ze spoluziacky ktore chodia do triedy s jeho synom nie su zahalene a nebodaj mu niekto povedal ze koran nie je najzaujimavejsou knihou na svete, NEHRAAAAA s mobilom a dialkovo to neodpali? Lebo ja ti viem garantovat ze v tom momente sa ten pyrotechnik zoserie tak brutalne ze s nim sa zoserie aj ten policajny pes a to komando co bude cakat pred vchodom bude mat tak stiahnute ritky zeby si im do zadku nestrcil ani zastruhany pi*ny chlp ...
Ty si vies predstavit nasu cirkev ? Klasicky stary farar ktory chodi do svojho kostola aj po slepiacky zrazu zisti ze mu kostol HORI. Co potom? moze zacat horiet jeden, mozu zacat horiet desiatky. Nehovoriac o nabehnuti do kostola so samopalom a pretriedenie ludi.
konflikty ktore vzniknu by som vedel dlho vypisovat.
Napr poziarnici si isto iste uziju poriadnu show. Vypalnictvo je pre tychto ludi dennym chlebom, som zbvedavy ako to ti nasi vypaseni poziarnici budu s prehladom stihat, v jednom meste ked vypalia 100 aut a 10-15 obchodov, to som zvedavy.
Zachranari, chirurgia a ARO mozno zacne aj robit svoju robotu, dnes pridete na urazovku caka tam aj 10-15 ludi, je*** bomba v obchodaku 100 mrtvych, 200 tazko zranenych 300 lahsie som zvedavy co a ako, nebodaj to niekto pokombinuje, nejaky bradaty chytrak, lebo nasa obrana proti terorizmu je nulova, napr priliatim nieco do zdrojov pitnej vody, popripade napalenim si to s dodavkou rovno do nejakej rovdne alebo transformatora a je o vikendovu srandu postarane ...
Nejaky velky problem uniest kamion s chlorom, alebo inymi chutovkami, pri ich je*** samovrazednom style, a strielani do vsetkeho co nema peciatku koran na cele, zalezitost piatich minut, a odpalit to pomocou miny a dvoch granatov bude lahodka
Nikto nema ani len predstavu v akej píči to budeme.....
oni sa nepridu prisposobit, ani pomoct nasmu statu. Oni sa pridu rozmnozit a uplatnit svoju kulturu a navyky, co v ich pripade znamena nas zabit, doslova a do pismena, takze je to POZITIVUM. Lebo aj ked zomrie vela ludi stat sa mozno uvedomi a spravi konecne opatrenia ake mali uz davno byt. A to je venovanie sa realnym hrozbam pre tento stat, a nie ze sa v krcme pobili chlapi tak z toho spravime tragediu na tyzden, alebo ktora "herecka" ukazala cicku, alebo pindu ked bola opita . . . .